Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Renheten och serviceandan
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Läget vad gäller den strandnära delen av hotellet. Övrigt bra läge i byn.
-
Charmkurs för personalen. Ett leende är trevligt. Bättre beskrivning av läget för olika rum/lägenheter. Beskrivning som lämnades vid ankomst var delvis felaktig. Ingen information i förväg om att ingen frukost serverades i övre restaurangen under helgen. Disk plockades inte bort från borden varför man tvingades äta inne vissa morgnar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läge, standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Snygg inredning, bra med många pooler, trevlig frukost och mkt bra standard på städning.
-
Tyckte inte flygplanen (iom att det ligger vid flygplatsen) störde så mycket men den infon kunde ha skrivits ut innan. Tråkigt att man inte fick använda pilatessalen i hotellgymmet.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


4 av 10

+
Många pooler, fina vyer.
-
Frukostbuffén var oätlig, kaffet var enbart blask.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Mysigt, rent, poolerna, god frukost
-
Det negativa var flygplanen annats var allt toppen. Kommer nog inte bo dör igen pga flygplanen som störde vilket är synd på ett annars jättefint hotell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
Fräsch och fin
-
Var besviken över frukost när det är så många stjärnor.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

+
Underbart läge precis vid stranden, alla polerna, läget på hotellet vid slutet på stranden. Personalen var hjälpsamma, frukosten helt ok och wi-fi fanns på hela hotellet (vid stranden och polerna oxså) och fungerade bra. AC fungerade bra och det var tyst och lugnt på hotellet. Det var bara ett par minuters promenad så var man mitt på strandpromenaden. Det enda var att inflygningen för alla plan till Santorini går väldigt nära hotellet. Lite störande i början men sen vande man sig (vi visste om detta innan). Sen själva Kamari var en lugnt strand ny men massor av bra restauranger. Prisläget var helt ok jämfört med Fira eller Oiya. Rekommenderas
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

+
Läget. Storleken och variationen på pooler/strand.
-
Frukosten behöver utvecklas. Även utbudet i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

232 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
56
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

Inlägg av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

Inlägg av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2021-07-15

Inlägg av Alex71564 Philadelphia, Pennsylvania

Amazing vacation

Everything in the hotel is top notch, we had a beach side suit on the second floor facing the Aegean Sea. Beautiful and clean rooms, very good breakfast, we did not have lunch or dinner at the restaurant but the bar is stocked with high end liquor. Nice pool and beach area with comfortable lounges.

 
2021-07-07

Inlägg av bondris Prag, Tjeckien

Brilliant stay

We had amazing stay in this hotel. Staff is friendly and helpful. Reception smells very nice and works 24 hours. Minimalistic and luxury interior. Cozy rooms, quite small, but nicely decorated with large terrace. Such a comfy beds! Room key was a little bit harder to use sometimes, I would expect cards for locking to the fact it’s new hotel. Hotel area was stylish and clean with several pools located also by the see. Many comfy poolbeds and sunbeds on the beach as well. I loved the restaurant with the sea view, you basically eat on the beach which is amazing. We had only breakfast, there were always different choices, everything was tasty. I would highlight for example panna cotta, carrot cake, pesto, mozzarrela, egg spread, cottage, Prosciutto crudo, parmasan cheese…these we loved the most! We also loved morning coffees. This is the only hotel which isn’t separated with walking line, because it’s located at it’s end. The only disadvantage is entrance to the sea, even if you wear water shoes, it’s quite dangerous because of sharp and slippery stones. Plane noise can be sometimes uncomfortable. It was pleasant stay!