Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Mycket hjälpsams personal och Frukost. Vi behövde byta rummet och hotel manager agerande snabbt o vi fick ett annat rum .
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Att det var lugnt och skönt, rent, bra frukost, fina pooler och bra med plats vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Vänlig personal och god frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Mjuka sköna sängar och kuddar! Rent och fint! De hade tom glutenfri pasta!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Läget vid beachen. Rent o fräscht. Trevlig och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Att det hade egen strand och att det var nära till strandpromenaden med alla butiker och restauranger.
-
Mycket att önska. Service motsvarar inte 5 stjärnigt hotell. Som minimum borde det finnas färskpressat juice. Engelsmän verkar trivas och uppskatta servicen. Gymmet var ett skämt, fanns några hantlar. Hotellet ligger nära flygplatsen och då hör man ankommande och avgående flyg hela dagen och hela natten. Det går inte att sova. Själva rummet var fint och fräscht. Skulle inte bo här igen och det är definitivt inte 5 stjärnigt hotell, möjligtvis 4.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Hög klass på hela anläggningen .
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Allt var så rent och fräscht, och sen att det låg så fint med bara några steg ner till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

330 omdömen
Utmärkt
 
185
Väldigt bra
 
72
Bra
 
38
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-07-01

av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2022-10-24

av rmmmmm UK

Lovely hotel in a great location but be aware of aircraft noise

I debated about giving this hotel 4 stars as the aircraft noise is really rather loud as the planes fly very low being so close to the airport but decided to go with 5 stars as the hotel itself is great. - HOTEL - Lovely, clean hotel with all the usual amenities: choice of many pools, well priced bar, decent breakfast, spa, gym (small but has the main things you'd need for a decent workout - treadmill, bike, cross trainer, smiths machine, cable pulls and free weights). Hotel is direct on the beach (one of the two black beached of Santorini) - ROOM - We had a sea facing room which was a decent size with a (small) pool. included fridge, tea/coffee making facilities, robe, slippers, sun loungers - TAXI - taxis were expensive given airport is only 10 mins away. Cost us 30E from airport to hotel and 35 from hotel to airport (private hire not via hotel). Tap water is not drinkable, hotel provides a free water bottle on day 1 only. - BUSES - I would recommend getting to places like Fira & Oia by bus, it is VERY EASY, VERY CHEAP & very comfortable! Simply ask the hotel concierge for the bus timetable and location of the bus stop (warning: bus stop is further up than shown on the hotel map, it's past the pharmacy on the corner on the right. Ask the shop keepers they'll let you know. It costs 1.60 Euros per person per journey. For Oia, take a bus to Fira (15 mins) and then change for bus to Oia (about 25 mins). Buses are clearly marked. - LOCATION - Hotel is situated in a fabulous location. There are many great bars and restaurants to choose from. There are ATMs and supermarkets close by too. - SIGHTSEEING - I would recommend doing Oia during the day as it is less busy. A lot of the cruise ships and tours aim to visit Oia for sunset making it very busy. If you want to see a Santorini sunset, I would recommend going to Fira, which is on the same side of the island as Oia and has a similar setting to Oia and a lot less busy. We stayed 3 nights mid-Oct and had a couple of very windy days which made it feel colder than what it was, would recommend taking layers. as when the wind drops, it's lovely and warm! I would stay here again.

 
2022-10-20

av Simon A Alton, Storbritannien

The most beautiful place I've ever been

Stayed here for 7 nights. Definitely the best hotel in Kamari at the end of a strip of restaurants and bars along the sea front. Staff impeccable rooms amazing especially sea facing ones. Pools great. I truly can't fault this place I'm any way. So 5 star. Already booked again for next year never done that before. Planes land above you as close to airport maybe a dozen times a day but honestky it doesn't affect your break its actually exciting occasionally. Must go to Oia at least once while there. Taxi 40 euro. The caldera is amazing to look at