Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Renheten och serviceandan
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Läget vad gäller den strandnära delen av hotellet. Övrigt bra läge i byn.
-
Charmkurs för personalen. Ett leende är trevligt. Bättre beskrivning av läget för olika rum/lägenheter. Beskrivning som lämnades vid ankomst var delvis felaktig. Ingen information i förväg om att ingen frukost serverades i övre restaurangen under helgen. Disk plockades inte bort från borden varför man tvingades äta inne vissa morgnar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läge, standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Snygg inredning, bra med många pooler, trevlig frukost och mkt bra standard på städning.
-
Tyckte inte flygplanen (iom att det ligger vid flygplatsen) störde så mycket men den infon kunde ha skrivits ut innan. Tråkigt att man inte fick använda pilatessalen i hotellgymmet.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


4 av 10

+
Många pooler, fina vyer.
-
Frukostbuffén var oätlig, kaffet var enbart blask.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Mysigt, rent, poolerna, god frukost
-
Det negativa var flygplanen annats var allt toppen. Kommer nog inte bo dör igen pga flygplanen som störde vilket är synd på ett annars jättefint hotell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
Fräsch och fin
-
Var besviken över frukost när det är så många stjärnor.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

+
Underbart läge precis vid stranden, alla polerna, läget på hotellet vid slutet på stranden. Personalen var hjälpsamma, frukosten helt ok och wi-fi fanns på hela hotellet (vid stranden och polerna oxså) och fungerade bra. AC fungerade bra och det var tyst och lugnt på hotellet. Det var bara ett par minuters promenad så var man mitt på strandpromenaden. Det enda var att inflygningen för alla plan till Santorini går väldigt nära hotellet. Lite störande i början men sen vande man sig (vi visste om detta innan). Sen själva Kamari var en lugnt strand ny men massor av bra restauranger. Prisläget var helt ok jämfört med Fira eller Oiya. Rekommenderas
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

+
Läget. Storleken och variationen på pooler/strand.
-
Frukosten behöver utvecklas. Även utbudet i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

224 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
56
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

Inlägg av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

Inlägg av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2021-01-19

Inlägg av Xik-Flori-Ina

Fantastic resort

We visited this hotel at the end of September as a surprise holiday , it was amazing. From the minute we walked into reception we knew this was the place for us, very stylish and contemporary. The rooms are clean, spacious, tastefully decorated and have the most amazing huge bed with lovely soft linens, the fluffy gowns and slippers were a lovely added extra. The hotel is right on the beach, and such a fantastic location for enjoying all the restaurants/bars which were literally less than a minutes walk away. The hotel has safe Covid restrictions in place which really put us at ease. Breakfast was very good with lots of choices . The place is very very clean and the staff are very polite helpful and friendly,with excellent professionalism and communication skills .They upgraded our room on second floor with no extra costs and the transition was very easy. Even though you have lots of options to chose from to eat The restaurant in the resort had very delicious food and fantastic service .They would bring us drinks and fruits by the beach or by the pool and also they offered us complementary Drinks or fruits extra from time to time . We stayed there for a week and cannot wait to go back again .Thank you Costa Grand Resort.

 
2020-09-26

Inlägg av dannywynn1982

Amazing Family hotel

We stayed here as part of our wedding holiday. We have stayed at El Greco in Thira before but because of having families over with Children, this time we decided to stay in Kamari which is much more family friendly. Originally we booked Aegean Plaza but due to COVID, it did not open so they moved us to their sister hotel, Costa Grand. We booked a Triple Suite. They upgraded us to a sea view room and put all our guests in the same block. The room was lovely, spacious, clean and modern with a duplex floor for the bedroom. My only fault would be the wardrobe/storage was very small for 2 adults and a child. The pool area was superb. The beach was rocky but thats to be expected of Santorini. Breakfast a was great, although the same food every day, there was a enough variety not to get bored. Staff are brilliant, very helpful and quick if you want something. Try to avoid ordering taxis via the hotel as they order a luxury transfer company who are super expensive. Local taxis can be up to half the price. Overall, an amazing stay and would book again for sure.