Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service
-
The water in the pool was too cold, couldn't use it The bathroom was a bit too small

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Vänlig personal !
-
Inget särskilt

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Bra rum fin frukost bra städning trevlig personal
-
Samma som ovan

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Åter läge till hav o restauranger
-
Har inga klagomål

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Städningen och frukosten, och att alla i personalen var vänliga och trevliga.
-
Kunde ha varit en extra kudde.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Frukosten
-
Det fanns inget att lägga väskorna på. Vi fick ha de på golvet.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Mycket trevlig personal vid pool området
-
Var nära till allt 👍👍👍

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Skön säng, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Mycket bra läge, välstädat, god frukost och mycket trevlig personal. Bra med två poolområden för både sol och skugga.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


6 av 10

+
Närheten till havet och trevlig personal
-
Poolbaren var lite tråkig samt själva poolområdet. Sen spelades det halvdålig musik på skräniga högtalare

Bekräftad gäst: 2023-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

345 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
109
Bra
 
45
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-10-09

av Rune W Bjärred

Vistade 12 nätter i Aleshane Beach Hotel september 2019

Helt ok hotel - inget märkvärdigt. Fördelen vara nära till stranden med solstolar samt en egen lite restaurang nere vid havet. Ligger strax nedanför Kamarina stråket med massor av utbud - både restauranger och shopping.

 
2017-07-11

av jjhSweden sweden

2 par

Ett perfekt boende vid strandpromenaden. Underbart läge med fantastisk personal och service. 2st pooler. Frukostbuffe som täcker det mesta man önskar. Gratis solstolar för alla gäster på stranden. Servering även på strandpromenaden. God och prisvärd meny.

 
2017-06-25

av Susanne K

En Pärla i Kamari

Vi besökte detta mysiga och gästvänliga hotell i juni månad. Hotellet ligger på den trevliga och fina strandpromenaden i Kamari med många trevliga och goda restauranger och ett fåtal butiker. Rent och snyggt och jättetrevlig personal. De är så måna om sina hotellgäster. Rummet är ganska litet, finns ett litet kylskåp men med väldigt dålig kyla i. Vi frågade om det var på och personalen kände efter och så var det. Dubbelsängen med hel madrass är jätteskön. Badrummet ganska litet med ett gammalt sittbadkar med höga kanter, lite svårt att ta sig i och ur. Handdukar byttes varannan dag, de fyllde även på småflaskorna med schampo och shower gel. En liten smal balkong hade vi. Ett stort plus är att aircondition, safetybox, strandhaddukar som man får utbytta varje dag efter stranden och strandstolar ingår. Frukosten helt ok med både varmt och kallt och mycket frukter som är dekorativt upplagt på faten. Riktigt bra kaffe. Riktigt mysigt att äta frukosten på altanen hotellet har på andra sidan strandpromenaden precis vid stranden med en magisk utsikt över havet. Lugn och härlig musik spelas på hotellet. En liten pool finns på framsidan av hotellet och en pool finns på baksidan. Rena och välskötta pooler med härlig temp i. Restaurangen serverar både lunch och middag men har dock inte mycket att välja på. Vi åt middag en kväll. Maten var mycket vällagad och god, synd bara att vi var de enda matgästerna den kvällen. Tyvärr har gästerna inte upptäckt att de har god mat trots att utbudet av rätter är mycket liten. Stranden är stenig så det krävs badskor. Det är stenigt och halt på den gamla lavan precis i början när man går i upp till knäna sen är botten ok. Klart och fint badvatten. Det finns små båtar som kör mellan Kamari och Perissa som kostar 5 euro per person och enkelväg. Vi åkte med Apollo och de har sitt kontor på huvudgatan ca 5 min bakom hotellet. Smidigt där är även upphämtningsplatsen för deras utflykter. Smidigt att åka lokalbussen till andra orter på ön. Man åker till busstationen i Fira och det är enda stoppet, därifrån väljer man nästa ort ex Pyrgos eller Oia. Kostar 1,80 euro / person. Missa inte utflykt till Fira och Oia och se den magiska solnedgången, smala mysiga gränder med många små butiker. Det är så mycket vackert att se på Santorini, en magiskt vackert. En vuxenö, romantiskt, lugnt, inte speciellt barnvänligt men en dyr ö. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Åker vi tillbaka till Santorini kommer vi definitivt att välja Alesahne Beach. Varför chansa när detta är en fullpoängare.

 
2016-10-07

av W7648KYthomase Göteborg, Sverige

Ett utmärkt hotell

Litet familjärt hotell, trevlig personal som skapade en vänlig o ombonad atmosfär. Plus i kanten att airco, safe, strandsängar o strandhanddukar ingår i priset. Frukosten var bra med både varmt o kallt. Rummen små men rena o fina och plus med kylskåp. Två pooler men iskallt vatten - kallare än havet. Duschen var lite trång med mycket vatten på golvet som följd. Totalt sätt kan vi varmt rekommenderar detta hotell.

 
2016-07-24

av Levi O Dalarnas län, Sverige

Bra läge!

Prisvärt hotell med bra läge precis vid stranden i Kamari. Trevlig personal!! Killen i frukosten var vår favorit! Inget extravagant men helt klart värt ett besök. Poolen på den dolda innergården var så mysigt att ligga vid på eftermiddagarna.