Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med spis och ugn, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong eller terrass. Öppen planlösning. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft (vissa lägenheter har dörr mellan våningsplanen). Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering ingår. Det är endast luftkonditionering på entréplan. Deponering mot avgift. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi (skiftande hastighet) och luftkonditionering. Aggregat för luftkonditionering finns inte i alla rum i lägenheten. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 3-5 personer