Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2025. I entréplan finns ett minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning samt ett badrum med dusch och wc. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. En trappa upp på sovloftet finns en dubbelsäng. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. I vissa lägenheter finns luftkonditionering på båda våningsplanen och i vissa endast på en våning. Deponering mot avgift. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong och poolutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering. I några lägenheter finns luftkonditioneringen inte i alla rum och i några lägenheter i alla rum. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4 personer/4-5 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024. Ett sovrum med en dubbelsäng. Litet kök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning samt extrabäddar i två enkelsängar eller i våningssäng. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen finns endast i ett av rummen. Deponering mot avgift. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.