Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024. I entréplan finns ett minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning samt ett badrum med dusch och wc. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. En trappa upp på sovloftet finns en dubbelsäng. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. I vissa lägenheter finns luftkonditionering på båda våningsplanen och i vissa endast på en våning. Deponering mot avgift. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Enrumslägenhet i etage med 3 ord. bäddar

Enrumslägenhet i etage med balkong eller terrass. Det flesta lägenheter har öppen planlösning och några har en dörr mellan våningsplanen. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft med möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplatta, kylskåp och enklare köksfaciliteter. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. I vissa lägenheter finns luftkonditionering på båda våningsplanen och i vissa endast på en våning. Deponering mot avgift. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet med 4 ord. bäddar

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Till sommaren 2024 finns lägenheterna med balkong och poolutsikt eller markbalkong med poolutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering. I några lägenheter finns luftkonditioneringen inte i alla rum och i några lägenheter i alla rum. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4 personer/4-5 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Lägenheterna renoveras till sommaren 2024. Ett sovrum med en dubbelsäng. Litet kök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning samt extrabäddar i två enkelsängar eller i våningssäng. Wifi med skiftande hastighet och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen finns endast i ett av rummen. Deponering mot avgift. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.