Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget till strand restauranger
-
toaletten hade behövts fräschas upp med ny toasits, likaså var golventilen trasig

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Bra rum och pool. Mycket nöjda :)
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Ägarinnan, familjärt och personligt
-
Lite värme i poolen, det var iskallt 🙂

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Ägaren var så trevlig
-
Köket, köksutrustning

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
-
Lite mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
Personalen, världens mysigaste och hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


8 av 10

+
Lugnt läge, bra poolområde, hjälpsam personal
-
Städningen, vi fick städat 2ggr på 7 dygn. Med tanke på att toapapper slängs i en papperskorg behöver den tömmas oftare än så.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


7 av 10

+
Personalen var jättetrevliga och läget var helt fantastiskt bra enligt oss.
-
AC var på övervåningen så det blev aldrig kallt där nere där man spenderade mest tid. Städningen kunde också varit varje dag, hade varit trevligare.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


7 av 10

+
Läget
-
Generell standard och städning varje dag

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Extremt vänlig hotellägare
-
När vi kom dit fick vi ett rätt sunkig enrumslägenhet som kanske inte riktigt gav intrycket på beskrivningen. Dock fick vi en trerumslägenhet dagen efter på hotellägarens initiativ. Det kanske bör framgå vid bokningen lite mer information vilket rum man får.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-10-01

av Mikael B Göteborg, Sverige

Stora rum med bra Pool !!

etagevåning som var riktigt bra. Bra Pool med en supertrevlig personal, stora rum med kylskåp AC , bra toalett. Vi hade en Etage lägenhet med Ett sovrum på övervåningen sam t en grym takterass. Kan rekommendera att ta balkong mot poolen . Jättetrevlig ägare, lite hårda sängar men annars kanonbra !!

 
2019-09-10

av LasseN214 Asker, Norge

Toppen helt enkelt!

Bodde 3 veckor på detta charmiga hotell. Vi blev mött med varm atmosfär och välvilja av värden. Rummet/lägenheten ( 2 rums ) var på ca 50m2 med 16m2 balkong. Enkelt och helt ok kök med kaffebryggare, vattenkokare, kokplattor, kylskåp etc. Badet hade inga fönster ut så det upplevs kanske lite mörkt.Dåligt med hyllor. Badkar. Stort sovrum med dubbelsäng, skön madrass! Bra med skåpplats. Matplats för 4 både ute och inne. Härlig balkong med hammock och havutsikt. Rengöring dagligen! Gratis aircon samt safebox. Fint poolområde med solsängar. Hotellet ligger bra placerat med gångavstånd till det mest och med max 100meter till stranden. Skall absolut resa tillbaka hit igen!

 
2019-07-21

av GIggsan Skogås, Sverige

Precis som vi vill ha det

Vi gillar småskaligt, lugnt, enkelt. Och precis så är Mando! Med sina 10 lägenheter är det absolut lugnt. Vår var i två våningar med både balkong och takterass, visserligen enkelt inrett men hade allt vi behövde. Kylskåp, ac, lite husgeråd om vi ville fixa mat själva. Wifi i alla utrymmen som fungerade förvånansvärt bra! Poolen var stor och hade både babypool och en grundare och djupare del. Och gott om solstolar! Ägarna finns alltid tillgängliga då de äger souvenirbutiken intill, och det städades och bäddades varje dag. Visst kunde det funnits mer möbler på terassen och kanske lite mindre lyhört, men inget av det drar ner betyget för oss! Vill ni hyra bil har ägarinnans man biluthyrning och levererar till hotellet! (Johns rentals) Till stranden och flera bra tavernor är det bara ett fåtal Meter, toppenläge!

 
2019-06-28

av Mona K Stockholm, Sverige

Prisvärt boende nära restauranger och stranden

Mycket trevligt och familjärt lägenhetshotell, där ägarinnan är mån om sina gäster. Lägenheten var rätt sliten men charmig och prisvärd. Poolområdet var mycket trevligt och välskött. Nära till stranden och ett flertal restauranger.

 
2019-07-04

av drobizhek

The host cancelled my booking 2 weeks before vacation

I made reservation at the end of the May, sent 2 emails to host, with no replay for one month. Aprox. 2 weeks before planned vacation, the host claims, that I didn't pay and ask me to cancel - this isn't true as I left my credit card, with enough cover. It turned out, she manipulated, because they overbooked. We had to find something else - and since my friend also booked at Hotel Mando, we were searching for two apartmens in the same bulidning, two weeks before our vacation. You can guess we weren't left with too many choices. Dissapointed.