Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten från terrassen och rummet
-
Inte så sköna sängar ,väldigt knarrigar . Hade gärna velat ha någon typ av bäddmadrass och täcke för det va för lite med ett lakan. Lite större glas i köket hade varit bra . Annars helt ok

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Min andra gång på detta hotell. Återvände pga av den otroligt gulliga ägarinnan. Inte speciellt bra standard på rummet ( fick samma rum som förra året ) ganska obekväm säng,men vad gör det när ägarinnan,städerskan,vädret och maten var kanon. Åker gärna tillbaka till samma hotell 🙂
-
Bättre madrasser

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Närheten till havet, mataffär och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
Trevligt personal, rymlig lägenhet med mycket bra läge; nära till strand och restauranger mm.
-
Byt ut eller laga trasiga möbler och installera air condition i vardagsrummet!

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
Mandolin är bäst,service med allt man behöver
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


9 av 10

+
Läget, storleken
-
Allt är precis som vi ville och visste att det skulle vara men ett par små saker var trasiga och kunde ha åtgärdats. Spolningen på toan är lite provisorisk men fungerar. Träräcket på balkongen är murket längst ner och behöver bytas. Kan bli farligt om man lutar sig mot det

Bekräftad gäst: 2023-07-15


7 av 10

+
Läget, ägarinnan. Storlek på lägenheten.
-
Fixa sådant som är trasigt och mycket slitet. Bäddmadrass!!!!!

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
Trevlig värdinna, nära bad och affärer.
-
Missade att städa rummet en dag.

Bekräftad gäst: 2023-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

29 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-01

av Mikael B Göteborg, Sverige

Stora rum med bra Pool !!

etagevåning som var riktigt bra. Bra Pool med en supertrevlig personal, stora rum med kylskåp AC , bra toalett. Vi hade en Etage lägenhet med Ett sovrum på övervåningen sam t en grym takterass. Kan rekommendera att ta balkong mot poolen . Jättetrevlig ägare, lite hårda sängar men annars kanonbra !!

 
2019-09-10

av LasseN214 Asker, Norge

Toppen helt enkelt!

Bodde 3 veckor på detta charmiga hotell. Vi blev mött med varm atmosfär och välvilja av värden. Rummet/lägenheten ( 2 rums ) var på ca 50m2 med 16m2 balkong. Enkelt och helt ok kök med kaffebryggare, vattenkokare, kokplattor, kylskåp etc. Badet hade inga fönster ut så det upplevs kanske lite mörkt.Dåligt med hyllor. Badkar. Stort sovrum med dubbelsäng, skön madrass! Bra med skåpplats. Matplats för 4 både ute och inne. Härlig balkong med hammock och havutsikt. Rengöring dagligen! Gratis aircon samt safebox. Fint poolområde med solsängar. Hotellet ligger bra placerat med gångavstånd till det mest och med max 100meter till stranden. Skall absolut resa tillbaka hit igen!

 
2019-07-21

av GIggsan Skogås, Sverige

Precis som vi vill ha det

Vi gillar småskaligt, lugnt, enkelt. Och precis så är Mando! Med sina 10 lägenheter är det absolut lugnt. Vår var i två våningar med både balkong och takterass, visserligen enkelt inrett men hade allt vi behövde. Kylskåp, ac, lite husgeråd om vi ville fixa mat själva. Wifi i alla utrymmen som fungerade förvånansvärt bra! Poolen var stor och hade både babypool och en grundare och djupare del. Och gott om solstolar! Ägarna finns alltid tillgängliga då de äger souvenirbutiken intill, och det städades och bäddades varje dag. Visst kunde det funnits mer möbler på terassen och kanske lite mindre lyhört, men inget av det drar ner betyget för oss! Vill ni hyra bil har ägarinnans man biluthyrning och levererar till hotellet! (Johns rentals) Till stranden och flera bra tavernor är det bara ett fåtal Meter, toppenläge!

 
2019-06-28

av Mona K Åland, Finland

Prisvärt boende nära restauranger och stranden

Mycket trevligt och familjärt lägenhetshotell, där ägarinnan är mån om sina gäster. Lägenheten var rätt sliten men charmig och prisvärd. Poolområdet var mycket trevligt och välskött. Nära till stranden och ett flertal restauranger.

 
2023-07-25

av Pernilla O

Bad service and management!

Very bad service from the hotel Mando! I have booked a room through booking.com. It was pre-paid in June. Suddenly they cancelled my booking without any reason. They dont answer on phone, email or through messenger. They have also blocked me from their Facebook as I made a negative comment there. Booking.com was trying to contact them as well, they didn´t answer to them at all. This is NOT a hotel that you can trust.