Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till havet, mataffär och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
Trevligt personal, rymlig lägenhet med mycket bra läge; nära till strand och restauranger mm.
-
Byt ut eller laga trasiga möbler och installera air condition i vardagsrummet!

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
Mandolin är bäst,service med allt man behöver
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


9 av 10

+
Läget, storleken
-
Allt är precis som vi ville och visste att det skulle vara men ett par små saker var trasiga och kunde ha åtgärdats. Spolningen på toan är lite provisorisk men fungerar. Träräcket på balkongen är murket längst ner och behöver bytas. Kan bli farligt om man lutar sig mot det

Bekräftad gäst: 2023-07-15


7 av 10

+
Läget, ägarinnan. Storlek på lägenheten.
-
Fixa sådant som är trasigt och mycket slitet. Bäddmadrass!!!!!

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
Trevlig värdinna, nära bad och affärer.
-
Missade att städa rummet en dag.

Bekräftad gäst: 2023-06-03


2 av 10

+
-
Det var mycket som inte fungerade. Spisen tog evigheter att bli varm. Vi var tvungna att koka vatten i vattenkokaren och slå över i den jättelilla kastrullen för att kunna koka ägg. Ändå kokade inte vattnet på plattan. Den första kaffebryggaren vi hade var kannan sprucken så allt kaffe rann ut på golvet. Vi fick en ny bryggare, men den var fel på så den tog en halvtimme att droppa ner några kaffedroppar. Vi bryggde sedan rakt ner i koppen med hjälp av medhavt filter. Det blev väldigt omständigt att göra frukost på detta sätt. Teven funkade inte. ACn fick vi aldrig igång efter att ha stängt av den första kvällen när det var storm. En av sänglamporna hängde och dinglade i sin sladd. Flera eluttag funkade inte. Vi hade en jättefin stor altan men inte en enda möbel på den! Så konstigt och dumt. Vi bar ut stolar från lägenheten, men det var ju inga solstolar precis. Två av dagarna hade vi inget varmvatten för att ägarinnan hade ”glömt” att slå på elen när det var mulet. Vi fick också be två gånger om toapapper. I köksskåpen var det ett mischmasch av udda ofräscht porslin, 2 dimmiga äckliga vinglas och det fanns bara två omaka matknivar. En av sängarna nere var trasig och vickade fram och tillbaka. Det var även väldigt trångt med en sänggavel så nära köksskåpen så man knappt kom in i nedersta skåpet. Sängarna var också stenhårda så att man kände fjädrarna igenom. Vi fick lägga ihopvikta överkast under lakanen för att dämpa. Poolen var fin men iskall. Under vår vecka såg vi ingen som nyttjade poolområdet. Vi hade en enda klädnypa till klädstrecket att hänga handdukar på. Det var oerhört lyhört och skramligt i lägenheten. Vi hörde ordagrant vad våra grannar sa, till och med att de hickade. Hela lägenheten kändes som att komma till någons sunkiga sommarstuga. Vi är inte några lyxlirare utan bor ofta i lite billigare familjehotell men detta var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
När stranden, litet mysigt hotel
-
Spis och kaffebryggare dåliga. Flera eluttag satt löst. Polenområdet var mysigt men vattnet grumligt, inget man ville bada i.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


5 av 10

+
Läget
-
Det var mycket som var trasigt. Sängar solstolar kaffebryggare dynor lakan handdukar

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Läge och poolområde
-
Bilden på lägenheten stämde inte med verkligheten

Bekräftad gäst: 2022-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

29 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-01

av Mikael B Göteborg, Sverige

Stora rum med bra Pool !!

etagevåning som var riktigt bra. Bra Pool med en supertrevlig personal, stora rum med kylskåp AC , bra toalett. Vi hade en Etage lägenhet med Ett sovrum på övervåningen sam t en grym takterass. Kan rekommendera att ta balkong mot poolen . Jättetrevlig ägare, lite hårda sängar men annars kanonbra !!

 
2019-09-10

av LasseN214 Asker, Norge

Toppen helt enkelt!

Bodde 3 veckor på detta charmiga hotell. Vi blev mött med varm atmosfär och välvilja av värden. Rummet/lägenheten ( 2 rums ) var på ca 50m2 med 16m2 balkong. Enkelt och helt ok kök med kaffebryggare, vattenkokare, kokplattor, kylskåp etc. Badet hade inga fönster ut så det upplevs kanske lite mörkt.Dåligt med hyllor. Badkar. Stort sovrum med dubbelsäng, skön madrass! Bra med skåpplats. Matplats för 4 både ute och inne. Härlig balkong med hammock och havutsikt. Rengöring dagligen! Gratis aircon samt safebox. Fint poolområde med solsängar. Hotellet ligger bra placerat med gångavstånd till det mest och med max 100meter till stranden. Skall absolut resa tillbaka hit igen!

 
2019-07-21

av GIggsan Skogås, Sverige

Precis som vi vill ha det

Vi gillar småskaligt, lugnt, enkelt. Och precis så är Mando! Med sina 10 lägenheter är det absolut lugnt. Vår var i två våningar med både balkong och takterass, visserligen enkelt inrett men hade allt vi behövde. Kylskåp, ac, lite husgeråd om vi ville fixa mat själva. Wifi i alla utrymmen som fungerade förvånansvärt bra! Poolen var stor och hade både babypool och en grundare och djupare del. Och gott om solstolar! Ägarna finns alltid tillgängliga då de äger souvenirbutiken intill, och det städades och bäddades varje dag. Visst kunde det funnits mer möbler på terassen och kanske lite mindre lyhört, men inget av det drar ner betyget för oss! Vill ni hyra bil har ägarinnans man biluthyrning och levererar till hotellet! (Johns rentals) Till stranden och flera bra tavernor är det bara ett fåtal Meter, toppenläge!

 
2019-06-28

av Mona K Åland, Finland

Prisvärt boende nära restauranger och stranden

Mycket trevligt och familjärt lägenhetshotell, där ägarinnan är mån om sina gäster. Lägenheten var rätt sliten men charmig och prisvärd. Poolområdet var mycket trevligt och välskött. Nära till stranden och ett flertal restauranger.

 
2023-07-25

av Pernilla O

Bad service and management!

Very bad service from the hotel Mando! I have booked a room through booking.com. It was pre-paid in June. Suddenly they cancelled my booking without any reason. They dont answer on phone, email or through messenger. They have also blocked me from their Facebook as I made a negative comment there. Booking.com was trying to contact them as well, they didn´t answer to them at all. This is NOT a hotel that you can trust.