Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Sängarna har en extra bäddmadrass. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong. På entréplan finns sovrum med en dubbelsäng kombinerat med ett minikök En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Extra bäddmadrass finns på sängarna. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i två enkelsängar. Sängarna har extra bäddmadrasser. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong. På entréplan finns sovrum med en dubbelsäng kombinerat med ett minikök En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Extra bäddmadrass finns på sängarna. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.