Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar, sängarna har en extra madrass. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och lufkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2/1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Sängarna har extra madrasser. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och lufkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong. Ett sovrum med en dubbelsäng kombinerat med ett minikök på entreplan. Ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar (notera att det inte finns någon dörr att stänga mellan våningarna). Extra madrass på sängarna. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.