Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 88 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-
Trist när man inte kan komma undan från musik från poolbaren mellan 08.00 och 23.00. Trist dessutom att ni inte anger störningen i beskrivningen. En annan allvarlig sak gäller hotellets passhantering. Kontakta mig om ni är intresserade att veta mer.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Lugnt läge och så trevligt värdpar
-
Rökfria balkonger också vore bra

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Lugnt och avspänd miljö, Dimitris och Olga värdpar på Hotell Ledra. Trevliga och tillmötesgående. All heder åt dessa unga människor.
-
Bra som det är var.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


7 av 10

+
Litet hotell med personlig service, ligger med lugnt läge en bit ifrån huvudgatan men ändå nära strand och restauranger. Staden som sådan samt restaurangerna är inte roliga för dig som gillar kvalitet men de duger för en vecka och för dig som vill ha lugn och ro.
-
Uppkopplingen! Sämsta Wi-Fi i hela orten, väldigt besvärande då det ibland fungerade dugligt för att sedan inte fungera alls. Konstigt då Wi-Fi på tex strandbaren fungerade perfekt. Utrustningen i köket, en stor slö kniv samt en sliten skärbräda. Mycket saker men knappast det man använder tex en stor metallgaffel eller soppslev.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


7 av 10

+
Läget. Storleken på rummet.
-
AC:n fungerade lite dåligt ibland (svår att få igång, slutade fungera ibland osv).

Bekräftad gäst: 2021-08-28


7 av 10

+
Trevlig personal och bra städning
-
Ta bort fågelbo på balkongerna, fågelspillning överallt. Utöka utbudet på frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Trevlig personal, stora rum, sköna sängar, bra tryck i duschen. Miljön på hela hotell och trädgården gav ett propert intryck. AC ingick vilket är ganska ovanligt i Grekland. Det fanns safedepositbox på rummet. Vatten stod på rummet så man slapp bära på det från affären, frukostbullar kunde beställas och levereras till hotellet. Allt var ycket bra och genomtänkt! Maten var tillräckligt bra för att vara en poolbar.
-
Vet ej!

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Personalen helt underbara. Detta paret Demitri och Olga som gjorde allt för gästerna går inte beskriva vilka underbara människor. All kärlek till dom. Jobba 16h /dag och alltid ha ett leende helt otroligt. Jag försökte hjälpta till med att plocka undan mm för jag är sån som person. Vi har redan lovat att komma tillbaka 2022. Sen att man inte behövde plånbok vid poolen utan man satte allt på rummet och betalade sista dagen va grymt smidigt. Bara hämta öl ex och säga till Demitri eller Olga. Nä denna känslan kommer jag leva på länge och längtar så till 2022 och hoppas att paret jobbar även nästa år där. Jag kommer ha kontakt med Demitri via fb iallafall😉
-
Ev. Att inte låta sina familjemedlemmar stimma med sin barn i poolen. Men störde inte hos så mycket men kan tänka mig dom som har småbarn gärna vill att sina personliga badleksaker inte används av dessa ägarens familjemedlemmars barn. Men detta är småsaker då allt va toppen och betyget på hotellet från er sida tycker jag ligger i underkant med den servicen som erbjuds.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


9 av 10

+
Tyst mysig bra läge
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


9 av 10

+
Fint läge
-
När det är slutet på säsongen är personalen trött och sliten MEN de måste ändå tänka på att det fortfarande finns gäster som betalar för att komma dit så det går inte att sluta med servicen. Fanns knappt någon mat kvar på menyn och "Anna" som jobbade där visade helt öppet att hon var skitless och supertrött.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
10
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-07-24

av Niklas S

Trevligt hotell

Bra hotel som ligger lite i utkanten men ändå nära till strand och bra restauranger. Trevlig personal och bra städning. Pool med även en liten barnpool. En del av rummen har en fantastisk utsikt över havet. En del rum har uteplats under marknivå. Bra service från personalen i den trevliga poolbaren.

 
2021-07-24

av Pia J

Mysigt och välhållet lagom stort hotell

Ett fräscht och lugnt hotell i Votsalakia. Ligger lite i utkanten av byn men med gångavstånd till alla restauranger. Utsikt över havet från balkongen, svalt och skönt att sitta på med sin eftermiddagsdrink. En lagom stor pool med en liten bar som också serverade enklare mat och frukost. Vatten stod på rummet så man slapp släpa på det från affären, man kunde även få frukostbullar levererade till rummet. Bra AC, safetybox och dusch med bra tryck. Städningen var bra och dom diskade upp varje dag. Åker mer än gärna tillbaka.

 
2019-08-07

av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Trevligt hotell i Votsalakia, Samos

Detta är ett rätt fint och trevligt hotell. Det ligger nära flera bra tavernor och bara 5 minuter från en fin strand där det är ganska lite folk. Städningen var bra handdukar etc och man levererar även vattenflaskor och nybakat bröd mot kostnad, vilket är toppen och det är enkelt att vara gäst. Hotellet hålls igång av det unga paret och framförallt unga killen med det stora håret. Han jobbar från morgon till kväll, med poolbaren (fixade all mat), receptionen, grillkväll etc och är den som har gästkontakten. Men med några enkla medel skulle detta hotell kunna bli ännu bättre. Lite mer porslin, glas mm, vi hade tex bara 2 glas på 4 personer. Lite lägre priser i poolbaren jämfört vad man får och tiden det tar (även om Killen i baren gör det bästa med resurserna han har). Som hotellägare skall man inte blanda ihop business och privata gäster, utan se till sina gäster. Att tex låta sina privata gästers barn bomba i poolen, privata gäster ta upp resurser i baren före betalande gäster och parallellt med betalande gästers grillfest, ha en egen privat, ses av gästerna.

 
2019-06-29

av CamillaMicke helsingborg

Lugn o avkopplande familjesemester

Hotellet är beläget nära två av byns bästa restauranger. Den sköna och proffesionella personalen rekommender dessa. De vill väl så lita på deras hjälp! Skönt par som har hand om hotellet i dess gäster. De lyckas skapa en lugn o härlig atmosfär! Hotellet låg en bit bort från övriga hotell. Det var underbart litet komplex. Allt som behövs för en avkopplande semester! Hotellrummen är något slitna men allt annat överväger detta. Vi reste 2vuxna och två barn på 6 och 3år. Vi kommer tillbaka!

 
2016-08-23

av Hellman2012 Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotel

Trevligt litet hotel, bra städning till o med diskade. En liten pool som var halvren o en poolbar med lite smårätter, ganska ofta ingen där men dricka/öl fanns i kylen så det gick o ta o betala senare. Bröd gick att beställa för leverans nästa dag förutom söndagar. Vatten fanns vid ankomst 6x1,5 liter för 3 euro, skönt att slippa bära för det är en bit till affären. En liten bit från vägen och det är inte så bra belyst så ta med ficklampa.