Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fräscht och rymligt, vi hade balkong utan ”grannar” som passade oss perfekt. Bra läge precis i utkanten av byn, nära till havet. Behövde man hjälp med nåt ordnade personalen gärna d, som tex bröd till morgonen, hyra bil etc.
-
Elen ytterst tveksam, den la av en gång och vi fick små stötar av vattnet i kökskranen vid några tillfällen. Fanns två luftvärmepumpar som skulle kyla men blev aldrig riktigt svalt.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


9 av 10

+
Lugnt läge i utkanten av Votsalakia
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


8 av 10

+
Lugnet och värdparet.
-
Mer ljus vid minikök.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


5 av 10

+
Anställda var trevliga.
-
Chefen var väldigt ”tyken” gick mig till mötes till en viss del, men kände att jag var obekväm i hans sätt att svara på mina åsikter.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


9 av 10

+
lugnt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Lugnt och skönt, mysig balkong.Trevlig och hjälpsam personal. Rummet var fint, hårtorken var trasig men det löste Mike direkt. Mycket nöjd med min vistelse.
-
Det jag sakande var en kaffebryggare. Skulle vara toppen om det fanns.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Trevlig personal bra städning. Man kunde köpa 6-pack vatten på hotellet. Ljudisolerade fönster,med jalusier. Som gjorde rummet mörkt. Den rena poolen,välstädat poolområde
-
Lite trist poolområde. Jobbigt med ljudet från reningsverket som stod direkt i anslutning till området.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


5 av 10

+
Utsikten mor bergen var fantastisk.
-
Luftkonditioneringen var under ALL kritik. I sovrummet hade Vi alltid mellan 28-29 grader. A C enheten ute på balkongen lät som en stenkross, gick inte att prata när den var igång. Matlagnings möjligheterna var extremt begränsade samt att diskbänken var inte som den skulle, då Vi konstant fick rejäla stötar från den. Kylskåpet litet. Hotellet skulle kunna vara riktigt Bra men det är en hel del som behöver åtgärdas. Att ha A C enheten ute på balkongen begränsar ytan rejält samt att den avger väldigt mycket värme. Vi var två personer och fick klämma in oss i ena hörnet. Enbart lägenheten är Max 2 stjärnigt. Att Ni givit Hotellet 3 i betyg måste bero på pool och barserveringen.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Fantastiskt läge, familjär stämning, mycket trevliga ägare
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
14
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-07-24

av Niklas S

Trevligt hotell

Bra hotel som ligger lite i utkanten men ändå nära till strand och bra restauranger. Trevlig personal och bra städning. Pool med även en liten barnpool. En del av rummen har en fantastisk utsikt över havet. En del rum har uteplats under marknivå. Bra service från personalen i den trevliga poolbaren.

 
2021-07-24

av Pia J Helsingborg, Sverige

Mysigt och välhållet lagom stort hotell

Ett fräscht och lugnt hotell i Votsalakia. Ligger lite i utkanten av byn men med gångavstånd till alla restauranger. Utsikt över havet från balkongen, svalt och skönt att sitta på med sin eftermiddagsdrink. En lagom stor pool med en liten bar som också serverade enklare mat och frukost. Vatten stod på rummet så man slapp släpa på det från affären, man kunde även få frukostbullar levererade till rummet. Bra AC, safetybox och dusch med bra tryck. Städningen var bra och dom diskade upp varje dag. Åker mer än gärna tillbaka.

 
2019-08-07

av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Trevligt hotell i Votsalakia, Samos

Detta är ett rätt fint och trevligt hotell. Det ligger nära flera bra tavernor och bara 5 minuter från en fin strand där det är ganska lite folk. Städningen var bra handdukar etc och man levererar även vattenflaskor och nybakat bröd mot kostnad, vilket är toppen och det är enkelt att vara gäst. Hotellet hålls igång av det unga paret och framförallt unga killen med det stora håret. Han jobbar från morgon till kväll, med poolbaren (fixade all mat), receptionen, grillkväll etc och är den som har gästkontakten. Men med några enkla medel skulle detta hotell kunna bli ännu bättre. Lite mer porslin, glas mm, vi hade tex bara 2 glas på 4 personer. Lite lägre priser i poolbaren jämfört vad man får och tiden det tar (även om Killen i baren gör det bästa med resurserna han har). Som hotellägare skall man inte blanda ihop business och privata gäster, utan se till sina gäster. Att tex låta sina privata gästers barn bomba i poolen, privata gäster ta upp resurser i baren före betalande gäster och parallellt med betalande gästers grillfest, ha en egen privat, ses av gästerna.

 
2019-06-29

av CamillaMicke helsingborg

Lugn o avkopplande familjesemester

Hotellet är beläget nära två av byns bästa restauranger. Den sköna och proffesionella personalen rekommender dessa. De vill väl så lita på deras hjälp! Skönt par som har hand om hotellet i dess gäster. De lyckas skapa en lugn o härlig atmosfär! Hotellet låg en bit bort från övriga hotell. Det var underbart litet komplex. Allt som behövs för en avkopplande semester! Hotellrummen är något slitna men allt annat överväger detta. Vi reste 2vuxna och två barn på 6 och 3år. Vi kommer tillbaka!

 
2016-08-23

av Hellman2012 Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotel

Trevligt litet hotel, bra städning till o med diskade. En liten pool som var halvren o en poolbar med lite smårätter, ganska ofta ingen där men dricka/öl fanns i kylen så det gick o ta o betala senare. Bröd gick att beställa för leverans nästa dag förutom söndagar. Vatten fanns vid ankomst 6x1,5 liter för 3 euro, skönt att slippa bära för det är en bit till affären. En liten bit från vägen och det är inte så bra belyst så ta med ficklampa.