Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markterrass av varierande storlek. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass av varierande storlek. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj eller bäddsoffa. mMinikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong i varierande storlek. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddbar fåtölj eller bäddsoffa, ett minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.