Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass av varierande storlek. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj eller i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet i ny del

Enrumslägenhet med balkong av varierande storlek. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Lägenheterna ligger i en tvåvåningsbyggnad från 2023.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass av varierande storlek. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong av varierande storlek. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i enkelsängar, ett minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft eller ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 47 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.