Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 126 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevligt omgivning med fruktträden bra pool och nära till stranden och restauranger.
-
Köksutrustningen är för "storkök" äggen fick simma i 5 liters grytan.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


10 av 10

+
Nära till bad o matställen 😎Fick även rena handdukar innan vi åkte hem
-
Bättre sängar !

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Närheten till strand, restauranger och matbutiker. Nära allt men mna kom bort från huvudgatan.
-
Vi kanske saknade lugnet som vi hade förväntat oss vid vår uteplats. Mycket ljud och lek utanför vår terrass i avgränsning till receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Trevliga ägare
-
Torkställ på balkongen

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Närheten till restauranger, affärer och havet
-
Köksutrustning under all kritik. Gryta 10 liter o en liten på 0,5 l. Ingen stekpanna. Elkontakter satt löst. Ljuset fladdrade.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Ägarna
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Liten mysig ort nära både strand och centrum.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


4 av 10

+
Fin utemiljö
-
Dåliga sängar, undermåligt kök, lyhört

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
21
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-07-21

av 220mikaels Klippan, Sverige

Trevligt ställe

Läget mitt i lilla byn votsalakia är optimalt. 2 minuters gångväg till stranden och alla restauranger. Litet familjeägt hotell med grekisk standard, helt och rent samt trevlig personal. Vi kommer gärna tillbaka och vilar upp oss här. Allt gott, Mikael och Bodil

 
2023-07-06

av alfapetter Stockholm, Sverige

Trevligt och familjärt hotell

Familjeägt och familjedrivet hotell bestående av flera hus. En lagom stor pool finns, och det är bara hundra meter till havet, där man kan bada på en bra strand. En trevlig detalj med stranden är att alla solstolar och parasoller ägs av olika restauranger som ligger vid havet, och principen är att hyran är gratis om man beställer något att äta eller dricka från respektive restaurang för minst 5 euro ungefär. Servicen på hotellet fungerade mycket bra. Städning och byte av lakan och handdukar var nästan mer än vad som behövdes. Om något är fel rättas det till snabbt. Har man behov av hjälp med att hitta utflykter, båttidtabeller och liknande får man hjälp med det.

 
2022-10-08

av H3620IShannan

En lugn idyll

Vi stormtrivdes på Agrilionas. Bokstavligen, för det var oerhört blåsigt den veckan vi var där. Trots att vattnet var kallt, både i havet och poolen, var det en härlig vistelse! Personalen på hotellet var trevliga och hjälpsamma. Vi fick bra tips om utflykter mm. Det är genuint och mysigt. Ingen lyx, men allt man behöver. Våra dagar började alltid med en god och stadig frukost. Man får beställa dagen innan vad man vill ha och vilken tid. Sedan får man njuta av sin omelett, yoghurt och macka - eller vad man nu vill ha - ute på terrassen. Frukten kommer från den egna trädgården. Efter en dag på stranden eller iväg på utflykt i bergen kom vi hem till vår altan, precis bredvid ett limeträd där vi satt och fikade. Snacks och dricka finns att köpa i affärer i närheten. Ofta kom en av hotellets katter och hälsade på. Sedan kanske vi kände för ett dopp i poolen, som ligger precis intill en olivlund. Därefter en dusch och sedan ut på stan. Det ligger flera trevliga restauranger med god mat och bra service längs ”bygatan”. När vi var där var det precis i slutet av säsongen, så en del rätter var slut och ibland kändes det lite öde. Efter maten blev vi alltid bjudna på ouzo och/eller efterrätt. Efter en lång dag var det skönt att komma hem till lägenheten och sova gott i sköna sängar. Ett tips är att äta lunch på restaurang Kleopatra som ligger precis nedanför hotellet, på stranden. De har solstolar och parasoller som man får använda utan kostnad om man beställer något att äta eller dricka. Vi är helnöjda med vår vistelse på Samos och hotell Agrilionas!

 
2022-06-12

av Seaside322718 Göteborg, Sverige

Charmigt, välhållet och väldigt trevliga ägare.

Så här skrev jag sist: Det här var en chansning. Helt perfekt läge. 100 m till strand och 40 m till pool (där det är gott om plats och få människor). Ett trevligt familjehotell med utmärkt service och god frukost. Lägenheten/rummet var perfekt med möjlighet till egen matlagning. Städning och handduksbyten varje dag. Den kvinnliga ägarn (och hennes föräldrar) var väldigt sympatiska och hjälpsamma. Jag fick t.o.m hjälp med att översätta grekiska rembetika låtar. Hit åker vi gärna igen. Och vi åkte hit igen. 2 veckor denna gången. Och Angeliki med familj var fortfarande där. Med den äran. Vi fick ett ännu trevligare rum den här gången; balkong med fruktträd rätt in i näsan. Och utsikt ut över havet. Frukosten, som inte ingår - den beställer man som tillägg, var utmärkt med god omelett, fin grekisk yogurt med honung från ön, grönsaker och frukt samt juice och kaffe. Topp! Och hotellet ligger så himla perfekt. Bra pool och nära till havet. Välstadat och fräscht rum. Vi kommer gärna tillbaka. Igen.

 
2021-09-20

av Seaside322718 Göteborg, Sverige

Mycket charmigt och trevligt ställe

Det här var en chansning. Helt perfekt läge. 100 m till strand och 40 m till pool (där det är gott om plats och få människor). Ett trevligt familjehotell med utmärkt service och god frukost. Lägenheten/rummet var perfekt med möjlighet till egen matlagning. Städning och handduksbyten varje dag. Den kvinnliga ägarn (och hennes föräldrar) var väldigt sympatiska och hjälpsamma. Jag fick t.o.m hjälp med att översätta grekiska rembetika låtar. Hit åker vi gärna igen.