Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong och havsutsikt. Två sovrum och vardagsrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 60 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med stor balkong med jacuzzi och havsutsikt. På balkongen finns solsängar. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.