Anthemis

  • Omtyckt av våra gäster
  • Lugna omgivningar
  • Pool med barnsektion

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Anthemis ligger i utkanten av Samos stad, med promenadavstånd till centrum. Här spenderar du en avkopplande semester i lugna omgivningar och njuter av den vackra havsutsikten. När solen står som högst kan du svalka dig i poolen som också har barnsektion. I de rymliga tvårumslägenheterna finns allt du behöver för en skön semester.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Trerumslägenhet för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lägenheten Toppen! Nyrenoverat i fina mtrl och stor balkong med underbar utsikt Unikt badrum och...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 88 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Anthemis är ett populärt lägenhetshotell i Kalamiområdet i utkanten av Samos stad. Pool med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Liten bar med tv. Gratis wifi i receptionen. Deponering mot avgift i receptionen. Receptionen har begränsade öppettider. Liten lekplats för barn.

Gångavstånd till butiker, restauranger och barer. Väg måste korsas för att nå stranden. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Många trappor och nivåskillnader inom hotellet. Vid transfer i samband med ankomst och avresa sker ett byte till/från en mindre buss. Detta medför att transfern tar något längre tid.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Transfer tar lite längre än 30 minuter till detta hotell på grund av byte till en mindre buss i Samos stad. Vid transfer under utflykter hämtas du upp vid den lokala busstationen som ligger ca 2,5 kilometer från hotellet. Hit måste du ta dig på egen hand.