Anthemis

  • Omtyckt av våra gäster
  • Lugna omgivningar
  • Snyggt poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Anthemis ligger i utkanten av Samos stad, med promenadavstånd till centrum. Här spenderar du en avkopplande semester i lugna omgivningar och med vacker havsutsikt. När solen står som högst kan du svalka dig i poolen.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Tvårumslägenhet superior för 2-4 personer. Trerumslägenhet för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet, var väldigt rent och snyggt och trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 100 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Anthemis är ett populärt lägenhetshotell i Kalamiområdet i utkanten av Samos stad. Nytt och fräscht poolområde med en pool, separat barn och en poolbar. Solstolar och parasoller. Bar. Liten lekplats för barn.

Reception med begränsade öppettider. Wifi ingår i receptionen. Gångavstånd till butiker, restauranger och barer. Väg måste korsas för att nå stranden. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Många trappor och nivåskillnader inom hotellet. Vid transfer i samband med ankomst och avresa sker ett byte till/från en mindre buss. Detta medför att transfern tar något längre tid. Vid transfer under utflykter hämtas du upp vid den lokala busstationen som ligger ca 2,5 kilometer från hotellet. Hit måste du ta dig på egen hand.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Samos stad

Bella Vista (Samos)

På hotell Bella Vista i Samos stad kan du uppleva ett stycke grekisk, familjär charm i vackra omgivningar och med en förförande vy över det glittrande havet. Du som gillar strandliv gläds säkert över promenadavståndet till havet. Strax utanför hotellet finns två restauranger, och vill du ha ett större utbud ligger centrum av Samos stad ca 1 kilometer bort.

Aeolis (Samos)

Centralt belägna hotell Aeolis i Samos stad lockar med panoramautsikt över havet och staden från sin takterrass. På terrassen finns även en pool med barnsektion och i poolbaren kan du stilla både törst och hunger med svalkande drycker och enklare rätter. Nedanför hotellet ligger stadens shoppinggata där du kan köpa hem souvenirer från de mysiga små butikerna.

Andromeda

I utkanten av Samos stad ligger hotell Andromeda. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över Vathibukten eller följa den lilla stigen från poolområdet som leder dig till en solterrass med en badstege ner i det kristallklara vattnet. Vill du vara i händelsernas centrum ligger Samos stad i närheten, där du hittar mysiga restauranger och barer.

Samos City

Samos City är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka ön Samos och dess stränder. Hotellet ligger mitt i Samos stad och har en utomhuspool på taket och mellan varven kan du koppla av med en drink i poolbaren.