Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Trevligt mottagande … god frukost med färskpressad apelsinjuice varje morgon … rena lakan och handdukar varje dag … Läget precis vid vattnet!
-
Fanns ett väldigt litet skåp för kläder, det gick inte att hänga upp någonting … det behöver åtgärdas! Parasoll till balkongen, då det var sol hela dagen!

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
Städningen!
-
Det var otroligt lyhört, och dörren i hallen utanför slängdes igen väldigt hårt när man gick igenom den. Skulle kunna sätta upp något stop så det inte låter så högt. Skulle även tipsa om fler krokar både i badrummet men även i själva rummet. Fanns ingenstans att hänga saker.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
Den mycket trevliga personalen. Frukosten med färskpressad juice. Att vi fick rum med underbar havsutsikt. Fick betala extra för det men värt det.
-
Duschvägg istället för draperi. Något mera att hänga upp saker på.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Läget, frukost, städning ja allt var tipp topp.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-07


9 av 10

+
Det centrala läget var fantastiskt. Trevlig personal, enkel men acceptabel frukost och jättebra städning.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Receptionen var alltid bemannad så vi fick svar på ev frågor direkt. Centralt läge. Fräscht rum och badrum. Bra frukost.
-
Vattenkokare på rummet hade vi önskat. Hängare på handdukarna hade varit bra så de lättare hängde kvar på kroken i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

83 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
22
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-08-07

av 220mikaels Klippan, Sverige

Återvänder gärna

Vi valde detta för läget i hamnen och blev inte besvikna. Ganska små rum men sköna sängar och bra dusch o toa. Trevlig frukost som innehöll allt man behöver och färskpressad apelsinjuice serveras till ditt bord. Personalen har varit mycket gästvänliga och gjort vår vecka till ett stort nöje. Rekommenderas varmt

 
2019-07-13

av marijairena

Polexini, trivsamt hotell med underbar frukost

Över förväntan nöjd med hotellet. Mycket bra frukost, med färskpressad apelsinjuice och goda små ostpajer bl a. Skönt att sitta ute och titta på båtlivet. Nära till allt, rent och välstädat. Trevlig personal. Åker gärna tillbaks igen.

 
2019-07-13

av andersst66 Pythagorion, Grekland

Bra läge och bra service

Ett mysigt hotell med nära till allt. Rummen är små men har allt man behöver. Sängkläder och handdukar byttes varje dag. Jättegod frukost där den trevliga frukostvärdinnan serverade färskpressad apelsinjuice vid bordet. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-06-21

av kattepelsen Partille, Sverige

Mysigt och lugnt

Lugnt och skönt litet hotell mitt i hamnen i Pythagorion. Litet rum 105 men med allt vi behöver. Mycket rent. Dom byter sängkläder och handdukar varje dag. Vårat rum ligger längst in i korridoren med utsikt till limeträd och grannhuset. Sängen är hyfsat mjuk till att vara Grekland. Finns kylskåp och gratis aircon och värdeskåp. Frukost med det man behöver varje morgon med utsikt över hamnen. Vi är jättenöjda med det här trevliga hotellet.

 
2018-08-03

av Erica O

Bra hotell! Nära till allt

Rent, dom städar varje dag. Enkel och bra frukost. Luftkonditioneringen på rummet var det bästa efter en dag på stranden. - Fanns inte några krokar att hänga upp saker på och få galgar (6st till 2 personer). + Prisvärt Nära till allt i Pythagorion. Hjälpsam personal Rent och fräscht!