Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En bekväm dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum - Beachside

Dubbelrum - Beachside med balkong och havsutsikt. Rummen ligger bara några meter från stranden och havet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Observera att dessa rum är belägna ovanför restaurangen. För att komma till rummen går man förbi restaurangen och upp en trappa.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrummen med markplan och poolutsikt samt poolaccess. På markterrassen finns solstolar. Rummen ligger centralt vid poolerna på hotellet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit på övre våningarna

Sviter med stor balkong eller terrass med solstolar och loungedel. Sviterna ligger på de övre våningarna. En bekväm dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssviter med balkong eller terrass. Sviterna ligger i huvudbyggnaden och har en öppen planlösning med en vardagsrumsdel och och en sovrumsdel med bekväma sängar. Tv med satellitkanaler. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.