Dubbelrum

Dubbelrum med en bekväm dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrummen med poolaccess ligger centralt vid poolerna på hotellet. En dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Markterrass med solstolar och direkt access till poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum, Beachside

Dubbelrummen, Beachsida ligger bara några meter från stranden och havet. En dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att dessa rum är belägna ovanför restaurangen. För att komma till rummen går man förbi restaurangen och upp en trappa.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit på övre våningarna

Sviterna på övre våningarna har en bekväm dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Stor balkong eller terrass med solstol och loungedel. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssviterna ligger i huvudbyggnaden och har en öppen planlösning med en vardagsrumsdel och och en sovrumsdel med bekväma sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.