Kundomdömen om Casa Cook Samos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Fint hotell.
-
Se punkt 8, där har jag framfört all feedback.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Poolaccess, närheten till havet. Badmöjligheter. Soft music.
-
Bara en stol i rum för två. Inget bord i lägenheten. Ingenstans att lägga väska, hänga handdukar eller badkläder.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Designen, helhetsintrycket, lugnet, inredningen, personalen som jobbar där var väldigt trevliga och serviceminded. Poolen var helt fantastiskt, man ville ligga kvar där hela eftermiddagen efter stranden och bara relaxa. Stranden var också helt underbar, speciellt för att det bara var till hotellets gäster. Bästa hotellet vi varit på.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


9 av 10

+
Poolområdet och den höga servicen
-
Fruktansvärt hårda sängar som påverkade sömnen negativt

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-08-08

av Kai S Stockholms län, Sverige

Enastående bra, oerhört snyggt och toppservice. Världsklass helt enkelt!

Bland de snyggaste hotell vi gästat någonsin under decennier av resande runt om i världen. Smakfullt, avspänt elegant, personal på topp hela tiden, underbart läge vid fina klapperstensstranden utanför trevliga Pythagorion. Kul ljussatt och skön musik med bra ljud vid strandhänget Mycket snyggt och trevligt rum i byggnaden på stranden med fin havsutsikt. Mycket god mat till modesta priser! Världsklass! Vi kommer tillbaka!

 
2023-06-24

av Catherine D Stockholm, Sverige

Ett fantastiskt hotell med en relax atmosfär i vacker design

Absolut perfekt!!! Jag älskade varje minut. Vacker design, avslappnande och fantastisk personal. Christina i spa gav mig min bästa massage någonsin (och jag har tagit många). Maria, Alex och många fler var underbara och vi möttes alltid av vänliga leenden. Vår egna pool gjorde givetvis vår rum ännu bättre. Vi kommer definitivt tillbaka.

 
2024-01-10

av Sasharasp Madrid, Spanien

Great for honeymooners and couples

We stayed at Casa Cook meeting friends from London whose son had recommended the property. The hotel and its facilities seem to be focussed on couples that want to enjoy each other’s company rather than vacationers that want to experience a new environment. The location which is a 30 minute walk from the village of Pythagorio was a bit too isolated for us. We walked back from dinner in the village a few times in the dark and it is poorly lit in places. I would love to visit Samos again but would stay in the beautiful village of Pythagorio with an abundance of restaurants and activities on your doorstep.

 
2023-10-17

av Georgia r Jamestown, NC

wonderful hotel

I have traveled to Samos on numerous occasions as my mother is from this island. However, we were attending a wedding and decided to stay in the hotel that many of the guests were staying. This was a great decision! The hotel is amazing with an awesome authentic breakfast and on the beach. The staff was helpful and incredibly nice. This was a fantastic hotel near some great areas such as an underground monastery and some very cute fishing villages and beaches.

 
2023-10-08

av Albert h Haag, Nederländerna

BEST HOTEL IN SAMOS

Casa cook is ,I think best hotel on Samos. Great breakfast. Wonderful rooms without very good beds, nice bathrooms, clean Pools are nice Service is good, Erico behind bar is the best, you can ask him everything ! Behind reception is Anna the best. Both are very kindly, service A++++ One little thing is, everywhere you are : the same loungemusic, many people don't like that. I woud recommend it to everybody Tip ; Rent a car and go to the waterfal Potami