Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Några lägenheter har ett separat kök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter är belägna i bottenplan, har sin unika utformning och inredning, vissa är i två våningar.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En del lägenheter har separat kök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt kaffe och te samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter är belägna högst upp i huset och unika i sin utformning och inredningen består bland annat av originalmålningar av grekiska konstnärer.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Vissa lägenheter har separat kök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter har olika utformning och inredning vilket ger en unik upplevelse. Lägenheterna är belägna på bottenvåningen eller första våningen. Vissa lägenheter är i två våningar.

Antal personer: 1-3 personer.