Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En del lägenheter har separat kök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis, wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Hårtork och badrockar. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter är belägna högst upp i huset och unika i sin utformning och inredningen består bland annat av originalmålningar av grekiska konstnärer, nya möbler och elektronisk utrustning.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Några lägenheter har ett separat kök. Två enkelsängar. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis, wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter är belägna i bottenplan, har sin unika utformning och inredning, vissa är i två våningar.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Vissa lägenheter har separat kök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Alla lägenheter har olika utformning och inredning vilket ger en unik upplevelse. Lägenheterna är belägna på bottenvåningen eller första våningen. Vissa lägenheter är i två våningar med ett sovrum en trappa upp.

Antal personer: 1-3 personer.