Kundomdömen om Olympia Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Utrustningen ,storleken på lägenheten ,och en fin utomhusmiljö.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
charmen
-
Inga bäddmadrasser i sängarna. Ligger direkt på resårbotten, (För hårt).

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Rent trevlig personal och vackert med alla blommorna på innergården.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Bra läge i Kokkari. Välstädat. Fick rummet direkt vid ankomst, före lunch.
-
Stod balkong i Apollos beskrivning, fick en liten uteplats så varm att den inte gick att använda mer än på morgonen.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
Läget
-
Wi-Fi, oljud, jättehård säng

Bekräftad gäst: 2023-07-29


10 av 10

+
Otroligt vacker omgivning, fräscht, vänlig och välkomnande personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


8 av 10

+
Lugn och vacker miljö. Stor lägenhet på 2 våningar och 2 toaletter. Trevlig personal på hotellet.
-
Dåligt wifi och dusch i badkar som var lite bökigt.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


7 av 10

+
Atmosfären, ( hemtrevligt) serviceminded personal
-
Wi-Fi bör verkligen uppgraderas, gick inte att använda.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
14
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-07-31

av NiklasB875 Göteborg, Sverige

Bra hotell nära till allt

Bra hotell Bra: Rent och bra städning. Trevlig miljö Nära till allt Varmvatten och vattentryck. Myggnät på fönster för vädring Mörkläggning av sovrum Mindre bra: Lyhört, extremt lyhört. Vissa rum delar nästan vägg med hönsgård. Wi-Fi superlångsamt eller fungerade inte alls vissa tidpunkter. Frukost, utbud och stressad känsla från personal. Hårda sängar, inte lämpligt att sova på sidan.

 
2022-06-20

av 249perw Ystad, Sverige

Toppen ställe i Kokkari

Helt underbart ställe. Rent och mycket fräscht. Ligger centralt i Kokkari. Med många trevliga restauranger Värdinna och personal väldigt trevliga och hjälpsamma. Mycket fin trädgård lugnt och avkopplande. Vi bodde i ett delux rum. Allt i topp.

 
2011-08-07

av dotea57 Kokkari, Grekland

Mycket trevligt, kommer att bo där om vi återkommer till Kokkari

Bra läge, rent, fräscht, lugnt, inget buller från trafiken, mkt trevlig hotellmanager. Promenad avstrånd till bra restauranger och fina bad.

 
2023-11-01

av 10marleenw

Fijn appartement

Fijn appartement, lieve en behulpzame mensen die er werken. Alles word super bijgehouden en het voelt inderdaad echt een beetje als een dorpje. Het enige nadeel vind ik de douche in ons appartement, mogelijk was deze bij de andere appartementen anders maar bij ons bestond de douche alleen uit een slang met douchekop en deze moest je dan zelf vasthouden boven je hoofd. Verder was het zeer prettig verblijven en ik zou het zeker aanraden!

 
2022-05-23

av brettd332

Enjoyable!

Really good location although it is on a hillside. Near all amenities. We had B&B and the breakfast was ok but not very hot to eat. The rooms were spotless with great views although for some it is uphill and not an easy walk. The staff were incredibly friendly. Reception staff excellent, bar staff superb and the cleaners were outstanding. Really happy with the room and village but slightly disappointed with breakfast!