Kundomdömen om Olympia Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Renhold, service og personlig.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Lugnt område med trevlig atmosfär
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Litet och mysigt. Inga lägenheter var lika varann och en otrolig trädgård. Mamma Mia känsla.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Trevlig personal, mysig miljö.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Underbar ägarinna mycket välkomnande kvinnan vid frukosten toppen städpersonal mycket hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Bra läge i Kokkari
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Allt var klockrent. Mycket bra!!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Väldigt familjärt, vacker miljö, bra läge. Vi valde ”lyx lägenhet” fick en väldigt fin balkong. Sköna sängar! Toppen städerska Jennie som fixade och piffade ❤️ Bra Wifi
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
12
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-06-20

av 249perw Ystad, Sverige

Toppen ställe i Kokkari

Helt underbart ställe. Rent och mycket fräscht. Ligger centralt i Kokkari. Med många trevliga restauranger Värdinna och personal väldigt trevliga och hjälpsamma. Mycket fin trädgård lugnt och avkopplande. Vi bodde i ett delux rum. Allt i topp.

 
2011-08-07

av dotea57 Kokkari, Grekland

Mycket trevligt, kommer att bo där om vi återkommer till Kokkari

Bra läge, rent, fräscht, lugnt, inget buller från trafiken, mkt trevlig hotellmanager. Promenad avstrånd till bra restauranger och fina bad.

 
2022-05-23

av brettd332

Enjoyable!

Really good location although it is on a hillside. Near all amenities. We had B&B and the breakfast was ok but not very hot to eat. The rooms were spotless with great views although for some it is uphill and not an easy walk. The staff were incredibly friendly. Reception staff excellent, bar staff superb and the cleaners were outstanding. Really happy with the room and village but slightly disappointed with breakfast!

 
2020-08-19

av Kollie95 Arnhem, Nederländerna

Amazing!

Little gem nearby the center. What a beautiful place in an lovely setting. Many flowers, plants, butterflies and beautiful jars complements the area where the appartements are situated. The appartements themself where very comfortable, we had the superior suite with 2 bathroom (small and bigger one) an larGe living room with kitchen and an comfortable terras with amazing views of the garden and the mountains as a backdrop. The owners and stuff where very welcoming and friendly as well.all in all great!!!!

 
2018-06-11

av stephy08081 Cardiff, Storbritannien

Girls Holiday.

The rooms were lovely. self catering so wasn’t so bad. although it was just strange going in to the room and not having any soaps, hand washes or any small shampoos? we didn’t have anything to wash our dishes with an the room wasn’t equipt with all the main accessories it did it would come with. Deposit we got back which was fine and the staff were lovely, i would stay here again as there wasn’t much wrong with it. the food was okay, the only thing is we went during the bee season so there so was sooo many. overall it was okay. i would stay again. just maybe not in august.