Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget i Rhodos stad, fin balkong,rymlig lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Läget, stor härlig balkong stora rum. stor kyl och med frys som man kunde använda... inte bara ett litet frysfack.
-
Fler stollar på balkongen skulle vara bra, stor balkong men bara 2 stollar och då kan man bo 4 st på rummet. Lite lite med en liten garderob i ett så stor lägenhet man kan ju bo 4st på rummet men bara en liten garderob. halva garderoben använde hotellet till kuddar och filtar. Lite sparsamt möblerat skulle varit bra med lite mer avställningsytor typ ett sminkbord med spegel i sov rummet även mer avställningsytor i vardagsrummet hade varit bra . Med så stor balkong kunde dom ju ha en torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Storlek på lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-06


10 av 10

+
Bra mångsidig frukost. Gulliga städerskor. De piffade till rummet med handdukar som de vek till svanar, och pyntade dem med blommor.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-11


9 av 10

+
Frukostbuffé, pentryt, närhet till stränder och butiker
-

Bekräftad gäst: 2023-07-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-15

av ceciliao989

Helt ok

Fick en liten chock när vi klev in i lägenheten. Hade förväntat mig högre standard men lgh var faktiskt riktigt sliten. Läste dock om att renovering var gjord 2022?! Allt var så slarvigt gjort. Såg t ex ut som att en femåring hade kaklat badrummet. Det saknades diskställ. Man fick ingen kökshandduk heller så det var svårt att diska. Brödrost skulle finnas men det gjorde det inte. På balkongen fanns ingen typ av torkanordning för badhanddukar etc. Extremt lyhört. Blev inte mycket sömn pga störande grannar. Vi bodde där i 12 dagar och trivdes ändå bra trots allt! Lgh är ljus och har en stor balkong. Sköna sängar och det gick bra att byta ut hårda kuddar till härligt mjuka. Väldigt trevlig personal och bra städning. Mycket bra läge. Mysiga gator och gränder i närheten med restauranger. Stranden når man på en minuts promenad. Skulle kunna tänka mig att bo här igen men inte under högsäsong med dessa partajande ungdomar… En sak till är att det i närheten inte finns någon bra lite större livsmedelsbutik så det gjorde det svårt när man ville få tag på t ex bröd till frukost etc. Har man bil är det dock inget problem att åka några km till någon stormarknad.

 
2022-08-06

av jankW7063JH

Lägenhet med lägsta standard

Hotellet har ett bra läge för bad, nöjen, uteliv allt som hör en semester till. Receptionen ligger på hotellet bredvid , bara det fick oss att reagera. Det första vi fick höra av receptionisten var att hotellet-lägenheten har fyra stjärnor, skönt tänkte vi, hög standard. Blev överraskad när man öppnade dörren, låset var av typ toalås de har med runda handtag, gick inte att nattlåsa, ingen säkerhet alls. Värdeskåpet låg löst på en hylla ovanför kylskåpet, bara att lägga i en kasse och ta med sig. Fanns ett vägguttag i köket, avsett för tv, vid användning av kaffekokare, brödrost fick de ställas på soptunnan, och man kunde inte se på tv då. Hårtorken var monterad utanför badrummet, gick inte att blåsa håret o samtidigt se sig i spegeln. Duschhandtaget gick inte att sätta fast, fick hållas i handen under duschen, handtaget var utbytt men inte fästet för det. Fanns ingen brödrost i lägenheten vid ankomst, fick tjata till oss en. Lägenheten har den lägsta standard man kan tänka sig, kommer aldrig att bo där igen. Det vi valde den för var utrymmet o läget, där är det inget att klaga på.

 
2023-07-29

av Ana R Novi Belgrade, Serbien

Perfektno

Sve je bilo savrseno, cisto i veoma dobro opremljeno.Nespresso aparat , kuvalo za vodu, sve sasvim novo, hogijena na visokom nivou, ljubazno osoblje.Plaza je blizu kao i stari grad, dorucak je bio raznovrsan i uvek svez, sve je funkcionisalo savrseno.