Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


6 av 10

+
Jag har bott på detta hotellet mellan 10-15 gånger så jag vet vad jag kan vänta mig. Positivt var att de hade skärpt kraven på att inte föra oväsen. Det var väldigt tyst och lugnt nattetid.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Nära till allt,
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


1 av 10

+
Jag stannade på hotellet i 4 dagar totalt och sedan lämnade jag hotellet
-
Rum Badrum wc

Bekräftad gäst: 2023-08-30


7 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-23


8 av 10

+
Centralt
-
Gick ej använda balkongen

Bekräftad gäst: 2023-08-13


10 av 10

+
Trevlig personal, service och läget
-

Bekräftad gäst: 2023-06-25


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-05-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
40
Bra
 
28
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-09-29

av 884brittmariem

Här känner man sig välkommen.

Bra läge samt trevlig och hjälpsam personal. Frukosten bestod bl a av grekisk yoghurt, olika sorters bröd, stekt korv, kokta och stekta ägg, frukter, flingor och mjölk. Liten utepool finns men badstranden ligger bara på andra sidan vägen och är mer lockande. Ett hotell jag gärna återkommer till.

 
2022-06-29

av JimmyLandstrom Luleå, Sverige

Grymt centralt hotell av grekiskt snitt

Väldigt centralt familjeägt hotell vid strandboulevarden. Letar ni efter lyx? Då väljer ni något annat. Det här är ett av få genuina familjehotellen som är kvar med detta läge. Bra frukost, fin och renlig pool och väldigt trevlig personal. Städning varje dag och goda frappes i hotellbaren. Ett stenkast från restauranger, supermarkets med mera.

 
2019-04-25

av Per6666 Vänersborg, Sverige

Kallt på rummet

Detta Hotellet är så där kallt på rummet i april månad så AC behövs inte nu i alla fall Frukosten är väl okey. Men turistskatten var dyr tycker jag 21 euro för en person Men trevlig personal är det Lite trångt för solstolarna. Och kan blåsa rätt bra på balkongen om det är fel vind för man vill ju sitta på balkongen och ta en stänkare

 
2018-10-16

av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Pensionär

Bra hotell nära havet. Trevliga rum. Rent och snyggt. Frukosten helt godkänd. Snyggt upplagd och fräscht..Väldigt trevlig personal. Alla hälsade när man möttes. Helt ok pool med solstolar. Ett hotell jag gärna rekommenderar.

 
2017-10-19

av KerstinTJohnsson Sala, Sverige

Bra läge på den något blåsiga sidan.

Bra hotell med trevlig personal, bra frukost och ett underbart läge.Hyfsad städning och ett stort + för ny rena handdukar varje dag.Hade sen utcheckning men kunde behålla rummet för en liten summa. Nära till det mesta typ stranden, restauranger, barer och butiker.