Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-12


8 av 10

+
Bra service
-
Lite små saker att styra upp.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


7 av 10

+
Närheten still stranden, lunchställen samt gamla stan med dess restaurangutbud. Gångavstånd överallt. Frukosten var toppen!
-
Rummen var lite slitna så en uppfräschning hade varit toppen. Gym hade varit väldigt uppskattat samt ett bättre poolområde, förstår dock att det är svårt att få till på den lilla ytan.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


5 av 10

+
Fin utsikt och bra läge
-
Badrummet är ofräscht och väldigt gammalt. Det behöver verkligen en renovering och byt ut badkar mot dusch! Rummen med havsutsikt ska inte ha heltäckningsmatta känns 70 tal och inte fräscht Restaurangen behöver också en uppgradering//

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Läget, maten, service.
-
Havsutsikt till lägre kostnad

Bekräftad gäst: 2021-10-03


5 av 10

+
Att ligger nära stan och strand
-
Städning i rummet Snabbare service som tex vänta en halvtimme på bestick eller en kopp kaffe

Bekräftad gäst: 2021-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1308 omdömen
Utmärkt
 
559
Väldigt bra
 
442
Bra
 
170
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2022-05-20

av 553_sao

Dålig service

Hela vår vistelse hade med glädje fått 5 ringar, vi älskade hotellet, personalen i receptionen, de söta tjejerna som städade rummen och rummen var jättetrivsamt. Så kommer det som drog ner heeela betyget....... Personalen i restaurangen... Något mer arroganta, snorkiga, okunniga och saktfärdiga/lata/inte-göra-det-vi-betalar-för personal har jag ALDRIG NÅGONSIN stött på.. De dukar INTE av borden förrän du börjar göra det själv. De sätter inte heller fram rena koppar på avdukade bord (om de av en slump lyckats komma på att det ingår i deras jobb att duka av) De fyller inte på din kopp med kaffe/thé förrän du bett om det snällt 3-4 gånger. Prövade bli förbannad efter 2 gången men det hjälpte inte heller... De glider förbi borden med fyllda kaffekannor för att slumpvis skänka kaffe, ett bord här, hoppa över 3, ett bord där.... Det är trots Allt ett 4-stjärnigt hotell... I den dyrare änden av skalan... Borde man inte kunna räkna med bättre service?? Vi kommer tyvärr INTE tillbaka fast hotellet i övrigt är ok.

 
2019-09-29

av Kjellis85 Stockholm, Sverige

Helt ok hotell men inte mycket mer

Hotel Mediterranean är ett helt ok hotell om du vill bo inne i stan. Men det är inte mycket mer än så. Hotellet känns gammalt och inte särskilt uppdaterat jämfört med sina grannar. Vi fick ett helt ok sovrum med utsikt mot innergården, vilket var helt ok. Det var tyst och lugnt och vi bodde hellre mot innergården än ut mot bakgatorna. Däremot är badrummen i minsta laget. Frukosten är helt ok, inte särskilt uppiggande fräscht men helt ok. Personalen i restaurangen är verkligen jättetrevliga men personalen i receptionen är allt för högfärdiga för deras egen och hotellets bästa. Vi fick aldrig någon trevlig kontakt med dem och det verkade alltid som att vi störde i deras arbete när vi skulle fråga. Vi prövar gärna någon av grannarna till hotell nästa gång.

 
2019-08-16

av Sara L

Semester

Jättebra hotell med trevlig personal och . Bra mat vid poolbaren. Rent och snyggt på hotellrummet. Jag är supernöjd!!! Bra läge ligger hotellet nära stranden och finns en tu men att gå under vägen. Trafiken hörs men inget som stör. Lugnt oxh skönt ställe.

 
2018-12-09

av 2015Cathrine Ekerö, Sverige

Underbar frukostbuffé

Havet ligger på andra sidan vägen. Hotellets pool är liten men helt ok att bada i om man inte vill ligga på stranden hela tiden. Vi valde att bara boka frukost på hotellet och den kan jag verkligen rekommendera den var fantastisk. Rummet mindre än vad jag trott utifrån bilder men det var rent och sköna sängar.

 
2018-10-05

av EwaN576 Piteå, Sverige

Kanonläge vid Ellie Beach

Pefekt läge vid Ellie Beach. Bara några tiotal meter från solstolen. Fina rum, rekommenderar rummen med havsutsikt! Gångtunnel direkt från hotellets vottenvåning under den ganska trafikerade vägen ett plus, och tillgång till toaletter och dusch om man så önskar. Litet lugnt poolområde där man kan avnjuta en kopp kaffe vid poolkanten och ta en siesta. Bra frukost, med ägg- och omelettkock. Stor variation på bröd, frukt m m. Ett minus är en enda hiss på ett så stort hotell, alltid upptagen...