Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 97 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten still stranden, lunchställen samt gamla stan med dess restaurangutbud. Gångavstånd överallt. Frukosten var toppen!
-
Rummen var lite slitna så en uppfräschning hade varit toppen. Gym hade varit väldigt uppskattat samt ett bättre poolområde, förstår dock att det är svårt att få till på den lilla ytan.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


5 av 10

+
Fin utsikt och bra läge
-
Badrummet är ofräscht och väldigt gammalt. Det behöver verkligen en renovering och byt ut badkar mot dusch! Rummen med havsutsikt ska inte ha heltäckningsmatta känns 70 tal och inte fräscht Restaurangen behöver också en uppgradering//

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Läget, maten, service.
-
Havsutsikt till lägre kostnad

Bekräftad gäst: 2021-10-03


5 av 10

+
Att ligger nära stan och strand
-
Städning i rummet Snabbare service som tex vänta en halvtimme på bestick eller en kopp kaffe

Bekräftad gäst: 2021-08-04


8 av 10

+
Läget
-
Maten bra i 4 dagar sen blev servicen sämre pga neddragningar.sura miner hos dagpersonalen i receptionen. Nattpersonalen ett föredöme de borde byta skift Men frukosten var bra hela tiden Bättre kommunikation med Apollo om vad som gäller rum och utcheckningstider mm så det harmonierar med Apollos löften på hemsidan ex.vis rummen. Mot tillägg fick vi ett accepptabelt rum men det krävdes flera samtal mellan oss, er och receptionen. Men allt löste sig till sist.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


7 av 10

+
Bra läge
-
Viss personal var inte så gäst vänliga.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Läget nära stranden och frukostbuffén . Fin havsutsikt.
-
Det borde framgå i beskrivning av rummet att det finns vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
Bra läge trevlig personal bra standard
-
Vi bytte rum för vi blev störda av ventilationstrumma från hotellet mitt emot så gick inte sitta ute eller ha öppen dörr på natten Och så var det en liten toa alldeles för trångt vid toastolen Rummet vi bytte till var bra större och framförallt lugnt

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

+
service i matsalen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1304 omdömen
Utmärkt
 
558
Väldigt bra
 
441
Bra
 
170
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2019-09-29

av Kjellis85 Stockholm, Sverige

Helt ok hotell men inte mycket mer

Hotel Mediterranean är ett helt ok hotell om du vill bo inne i stan. Men det är inte mycket mer än så. Hotellet känns gammalt och inte särskilt uppdaterat jämfört med sina grannar. Vi fick ett helt ok sovrum med utsikt mot innergården, vilket var helt ok. Det var tyst och lugnt och vi bodde hellre mot innergården än ut mot bakgatorna. Däremot är badrummen i minsta laget. Frukosten är helt ok, inte särskilt uppiggande fräscht men helt ok. Personalen i restaurangen är verkligen jättetrevliga men personalen i receptionen är allt för högfärdiga för deras egen och hotellets bästa. Vi fick aldrig någon trevlig kontakt med dem och det verkade alltid som att vi störde i deras arbete när vi skulle fråga. Vi prövar gärna någon av grannarna till hotell nästa gång.

 
2019-08-16

av Sara L

Semester

Jättebra hotell med trevlig personal och . Bra mat vid poolbaren. Rent och snyggt på hotellrummet. Jag är supernöjd!!! Bra läge ligger hotellet nära stranden och finns en tu men att gå under vägen. Trafiken hörs men inget som stör. Lugnt oxh skönt ställe.

 
2018-12-09

av 2015Cathrine Ekerö, Sverige

Underbar frukostbuffé

Havet ligger på andra sidan vägen. Hotellets pool är liten men helt ok att bada i om man inte vill ligga på stranden hela tiden. Vi valde att bara boka frukost på hotellet och den kan jag verkligen rekommendera den var fantastisk. Rummet mindre än vad jag trott utifrån bilder men det var rent och sköna sängar.

 
2018-10-05

av EwaN576 Piteå, Sverige

Kanonläge vid Ellie Beach

Pefekt läge vid Ellie Beach. Bara några tiotal meter från solstolen. Fina rum, rekommenderar rummen med havsutsikt! Gångtunnel direkt från hotellets vottenvåning under den ganska trafikerade vägen ett plus, och tillgång till toaletter och dusch om man så önskar. Litet lugnt poolområde där man kan avnjuta en kopp kaffe vid poolkanten och ta en siesta. Bra frukost, med ägg- och omelettkock. Stor variation på bröd, frukt m m. Ett minus är en enda hiss på ett så stort hotell, alltid upptagen...

 
2018-08-09

av Monica H Halmstad, Sverige

Utmärkt hotell vid stranden

Vi la till för rum med havsutsikt, absolut värt det. Hotellet ligger perfekt med stranden precis nedanför och ca 15 minuters promenad från Mandrakihamnen och charmiga gamla stan. Mycket prisvärt att lägga till för halvpension och kunna gå från stranden för en riktig lunch mitt på dagen, eller middag om/när man vill det. Dock värt att söka bra restauranger på kvällarna och istället ta strandlunchen på hotellet om man väljer halvpension med det utbud som finns med flera bra och högt rankade restauranger på kort promenadavstånd från hotellet. Frukosten utmärkt och mycket bra service i restaurangen av den enda kvinnan bland serveringspersonalen, uppmärksam hela tiden och mycket serviceminded. Badskor kan vara bra att ha med sig, baden på Ellis beach utanför hotellet underbara!