Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 250 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till båda nöje och bad
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


6 av 10

+
Läget är toppen. Personalen alltid hjälpsam och mycket trevlig.
-
Städningen. Man fick säga till när man ville ha städat och sen när de städat var det slarvigt gjort. Mycket långa hårstrån och vi båda är korthårig. Pappmuggar på frukosten kändes lite lågt. Vi har bott på detta hotell tidigare och då var allt mycket bättre. Vet att covid kan ha med saker att göra men pappmuggar kändes väldigt "B"

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
läget
-
städning

Bekräftad gäst: 2021-09-08


10 av 10

+
Poolen var jättefin. Bilden på nätet var inte lika. Vv
-
Vet ej. Läget var bra.

Bekräftad gäst: 2021-09-01


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-01


8 av 10

+
Centralt i Rhodos stad
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Vänlig personal, rätt prisnivå i förhållande till standard.
-
Har varit här många gånger o kännde väl att det saknades lite personal o frukosten har nog varit klaasen högre dom andra åren. Saknar även All inclusive vilket ju gjort att jag kommit tillbaka så många år på raken till just detta hotell. Har varit ett bra medelpris hotell med All Inclusive, vet inte anledning till att man plockat bort det. Trodde först att det berodde på att detta blivit någon form av mellanår pga. covid, lät när jag var påplats som att det skulle vara tillbaka nästa år. Men när jag kom hem hade ni stryckit det på även nästa års bokningsbekräftelse?

Bekräftad gäst: 2021-08-26


5 av 10

+
Sköna sängar. Nära till stan.
-
Frokustbuffen va sådär, exakt samma varje dag och inget stort utbud, torra gurkskivor och mosiga tomater bland annat. Inte så fräsch toalett/dusch eller kylskåp på rummet. Köpkrav för att få vara nere vid polen som man ej kan läsa om någonstans?

Bekräftad gäst: 2021-08-18


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


10 av 10

+
Allt utan ljud utifrån
-
Mycket ljudet utifrån

Bekräftad gäst: 2021-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

41% av resenärerna rekommenderar

255 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
64
Bra
 
68
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2021-08-20

av tinalL5798AJ Nyköping, Sverige

Okej hotell för priset.

Bodde på hotellet i en vecka med frukost. Överlag fungerande hotel med sköna sängar men väldigt nära bargatan så om man har svårt att sova med ljud/går och lägger sig innan ca 04 så är det nog inget för dig. Frukostbuffén var samma varje dag och inte den mest fascinerande, torra och väldigt ojämna gurkskivor, mosiga tomater och flugor på brödet. Vid poolen är det inte mycket sol då den ligger mellan byggnader och man måste hyra handdukar dit, för att få vara vid dem skönare solsängarna (kanske alla till och med, vet ej) så är det köpkrav och man får ej ta med något ätbart/drickbart själv dit. Står ej någonstans om detta köpkrav men ena personen i baren hävdade att köpkravet var en hotellpolicy när jag och killen blev tillsagda. Hotellet är nära stranden men värt att nämna är att det kostar att ”hyra” en solstol på stränderna (mellan 3-5 euro per dag per stol). Kylskåpet och duschen var inte så fräsch, bifogar bilder på dessa.

 
2021-06-14

av hakoby67

Manousos City Hotel

En av de bästa hotellen i Rhodes. Jätte bra frukost, fin pool, härlig bar men en härlig bartender som är alltid glad och social. Rummen är jätte fräscha och har en fin utsikt till gatan. Hotellet är även nära placerad bargatan och stranden.

 
2019-09-11

av Peter R Varnamo, Sverige

Lugnt hotell.

Trevligt, välbeläget hotell vid lugn gata. Fina rum, alla med individuell a/c. Välstädat och prydligt. Lite tråkig utsikt mot bl.a ett halvruffligt hyreshus. Behållning: Supertrevlig personal! Negativt: Maten! Kocken måste ha genomgått någon sorts korrespondenskurs! Tråkig, fantasilös, dåligt kryddat och blaskigt. Katastrof är ordet!

 
2019-09-02

av Matilda M

Prisvärt hotell

Bra hotell med stor frukostbuffé. Inte jätteglad personal men heller inte otrevlig. Nära till bargatan för den som vill festa. Även nära gamla stan och båda stränderna. Städade rummen varje dag. Nackdel att Poolen stängde 18. Happy our mellan 18-20. Absolut värt priset!

 
2019-08-08

av Maajsan Sigtuna, Sverige

Systerresa

Hotellet ligger ett stenkast från bargatan men man stördes inte utav det från vårt rum, nr 106 som låg ut med en annan gata. Det är dock ett hotell med lite yngre klientel så det försekom hög musik fram till midnatt ungefär då de begav sig ut. Jag själv tyckte ändå hotellet va helt ok. Nära Windy beach/Elli beach och relativt nära gamla stan. Städning varje dag, TV på rummet AC dusch/bad samt hårtork.