Kundomdömen om Manousos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 249 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


10 av 10

+
Allt utan ljud utifrån
-
Mycket ljudet utifrån

Bekräftad gäst: 2021-08-01


2 av 10

+
Poolen var liten men bra
-
Rummet och badrummet var gammal och det stank där inne. Rum för tre personer var liten och extra säng var katastrof.

Bekräftad gäst: 2021-07-28


8 av 10

+
-
Ha städning mer ofta iallafall tömma papperskorgar.

Bekräftad gäst: 2021-06-23


8 av 10

+
Nära till allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-06-23


10 av 10

+
Läget, mitt i stan och nära stranden. Utsikt och fina solplatser.
-
Att man kan inte öppna en annan rum med samma kort (gick av slumpen en våning högre och öppnade rummet med min kort - var förvånad att mina grejer är borta så förstod att jag är på fel våning).

Bekräftad gäst: 2021-06-06


8 av 10

+
FRUKOST
-
Ingenting. Allt var bra !

Bekräftad gäst: 2021-05-30


9 av 10

+
Personalen, mycket serviceinriktade. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2021-05-30


8 av 10

+
PERSONALEN
-
FRUKOSTBUFFÉN

Bekräftad gäst: 2021-05-23


10 av 10

+
Personalen
-
kan inte bli bättre som dom har. Alldeles perfekt

Bekräftad gäst: 2021-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

41% av resenärerna rekommenderar

244 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
62
Bra
 
65
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2021-06-14

Inlägg av hakoby67

Manousos City Hotel

En av de bästa hotellen i Rhodes. Jätte bra frukost, fin pool, härlig bar men en härlig bartender som är alltid glad och social. Rummen är jätte fräscha och har en fin utsikt till gatan. Hotellet är även nära placerad bargatan och stranden.

 
2019-09-11

Inlägg av Peter R Varnamo, Sverige

Lugnt hotell.

Trevligt, välbeläget hotell vid lugn gata. Fina rum, alla med individuell a/c. Välstädat och prydligt. Lite tråkig utsikt mot bl.a ett halvruffligt hyreshus. Behållning: Supertrevlig personal! Negativt: Maten! Kocken måste ha genomgått någon sorts korrespondenskurs! Tråkig, fantasilös, dåligt kryddat och blaskigt. Katastrof är ordet!

 
2019-09-02

Inlägg av Matilda M

Prisvärt hotell

Bra hotell med stor frukostbuffé. Inte jätteglad personal men heller inte otrevlig. Nära till bargatan för den som vill festa. Även nära gamla stan och båda stränderna. Städade rummen varje dag. Nackdel att Poolen stängde 18. Happy our mellan 18-20. Absolut värt priset!

 
2019-08-08

Inlägg av Maajsan Sigtuna, Sverige

Systerresa

Hotellet ligger ett stenkast från bargatan men man stördes inte utav det från vårt rum, nr 106 som låg ut med en annan gata. Det är dock ett hotell med lite yngre klientel så det försekom hög musik fram till midnatt ungefär då de begav sig ut. Jag själv tyckte ändå hotellet va helt ok. Nära Windy beach/Elli beach och relativt nära gamla stan. Städning varje dag, TV på rummet AC dusch/bad samt hårtork.

 
2019-08-02

Inlägg av axeljohanssonbax Stockholm, Sverige

Sämsta hotellet i hela Grekland

Om du vill ha ett hotell med otrevlig personal, kackerlackor överallt i hotellrummet, smutsiga rum & allmänt dålig service då är detta hotell perfekt för dig. Kan lätt säga att det var de sämsta hotellet jag någonsin bott på. Bytte hotell efter 2 dagen då personalen agerade sjukt otrevligt! Rekommenderas ej!