Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 230 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


9 av 10

+
Bra frukost, otrolig utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


9 av 10

+
Läget vid stranden och gångavstånd till Gamla stan. Servitörerna var otroligt serviceinriktade och hade koll på vilka vi var och att hela familjen fick samma bord.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
Frukost, sängarna, rummen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Läget. Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-22


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

744 omdömen
Utmärkt
 
366
Väldigt bra
 
269
Bra
 
74
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-06-10

av Solklippan Göteborg, Sverige

Läget, läget, läget!

Hotellet är fräscht, rent och mycket hög kvalitet på frukostbuffén samt servicen. Sängarna är jättesköna mot hur det brukar vara runt medelhavet. Poolområdet är pyttelitet med bara 12 solsängar, men medelhavet ligger precis utanför dörren. Läget är dock det allra bästa, ligger precis vid stranden med hela stan och dess utbud runt hörnet. Välj rum med havsutsikt....så värt det! Luftkonditioneringen hördes inte alls och fungerade utmärkt. WiFi var det lite sämre med, det funkade bra till och från. Välj att gå 200 m till Baia Club (vid stranden) och hyr solsängar (med tjocka madrasser - inte ont i ryggen alls), med service ända fram till solsängen. Priset är 20 euro för två. SÅ VÄRT DET! Kontokort funkar överallt, även på stranden men kontanter är bra att ha för dricks om inte annat.

 
2022-05-19

av 682katarinar

Fem vänner på en veckas semester

Välstädat hotell med en stor fräsch frukostbuffé. Rummen blev välstädade varje dag. Strandnära och låg mitt emellan östra och västra sidan. Vill man bada i stor pool så är inte detta hotell du ska boka. MEN havet är precis utanför. Balkong i halvskugga på eftermiddagen var skönt.

 
2021-07-18

av miboA3673VC

Fantastisk service!

Mkt tacksamma för att Ibiscus hotell lät oss spendera en hel dag hos dem trots att vi bodde på Amalia Apartments. Amalia ville inte låta oss förvara bagaet där trots att vårt flyg hem gick sent på kvällen. Personalen i receptionen och i restaurangen på Ibiscus var helt fantastiska. Stort TACK även till Apollo!❤

 
2021-05-20

av Sessan262 Stockholm, Sverige

Stranden framför Ibiscus hotwll

Så otrevligt, det kostar 10 EUR att hyra solsäng. De ska ta VISA kort, men istället ber de mig/ringa min bank ”för mitt kort fungerar inte” påstår de. Efter en timme i telefonkö till min bank i Sverige så säger banken att det är fel på deras uppkoppling (betalmaskinen)????? Jag letar reda på försäljaren, hon försöker ta igen, nu fungerar det, tydligen, min strand vistelse är dock förstörd, redan!!!! 1 timme i telefonkö till banken/tjafsa med försäljare om mitt ViSA kort fungerar eller inte?!?!?! Jag ger upp NU och går till hotellets pool, istället där det är gratis! GÅ INTE TILL DENNA STRAND & försök hyra något!!!!

 
2020-07-30

av 26madelainel Västerås, Sverige

Ett hotell som har allt !

Vill du ha en bekväm semester så tveka inte att välja detta hotell. Välj havsutsikt och du vaknar varje morgon med en enastående utsikt. Jättefina renoverade rum. Otroligt sköna sängar. Bra frukost och mycket serviceinriktad personal. Bra mat i restaurangen och underhållning på kvällarna. Stranden rakt utanför hotellet. Åker mer än gärna tillbaka.