Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 236 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Större poolområde, poolen luktade väldigt mycket klor

Bekräftad gäst: 2024-06-16


4 av 10

+
Läget
-
Servicen, frukosten

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Läget! Att ha stranden direkt utanför med restaurang där man kan äta lätt lunch i skuggan.Eloge till personalen som jobbar där både frukost, lunch och kväll..
-
Vi är nöjda med det mesta Balkongen var dock i smalaste laget..

Bekräftad gäst: 2024-06-06


10 av 10

+
Sängen var mycket bra , rummet snyggt! Städningen entrén var snygg design! Frukosten mycket bra
-
Balkongen alldeles för liten ! Skulle vara bredare!

Bekräftad gäst: 2024-06-06


8 av 10

+
Läget lätt att ta sig till stranden.
-
Lång väntan på hissen.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


6 av 10

+
Nära till allt.
-
Vatten bör finnas gratis till middagen.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
Nära havet trevlig personal i receptionen god frukost sköna sängar Nära till Gamla stan o nya .Uteservering vid havet som tillhör hotellet Badhanduk
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-16


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

800 omdömen
Utmärkt
 
388
Väldigt bra
 
285
Bra
 
76
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2023-06-06

av l0ll064 Sverige

Mycket bra läge på Ibiscus för den som tycker om sol och bad!

Bra hotell. Bättre läge är svårt att få för den som vill ligga på stranden. Stora fina rum. Utsikten inte den bästa från innergården. Små balkonger. Mycket bra frukost. Synd bara att matsalen var lite som en skolmatsal. Inget mysig. Högt ljud. Överlag ett mycket bra och trevligt hotell. Kan tänka mig att komma tillbaka vid tillfälle.

 
2022-06-10

av Solklippan Göteborg, Sverige

Läget, läget, läget!

Hotellet är fräscht, rent och mycket hög kvalitet på frukostbuffén samt servicen. Sängarna är jättesköna mot hur det brukar vara runt medelhavet. Poolområdet är pyttelitet med bara 12 solsängar, men medelhavet ligger precis utanför dörren. Läget är dock det allra bästa, ligger precis vid stranden med hela stan och dess utbud runt hörnet. Välj rum med havsutsikt....så värt det! Luftkonditioneringen hördes inte alls och fungerade utmärkt. WiFi var det lite sämre med, det funkade bra till och från. Välj att gå 200 m till Baia Club (vid stranden) och hyr solsängar (med tjocka madrasser - inte ont i ryggen alls), med service ända fram till solsängen. Priset är 20 euro för två. SÅ VÄRT DET! Kontokort funkar överallt, även på stranden men kontanter är bra att ha för dricks om inte annat.

 
2022-05-19

av 682katarinar

Fem vänner på en veckas semester

Välstädat hotell med en stor fräsch frukostbuffé. Rummen blev välstädade varje dag. Strandnära och låg mitt emellan östra och västra sidan. Vill man bada i stor pool så är inte detta hotell du ska boka. MEN havet är precis utanför. Balkong i halvskugga på eftermiddagen var skönt.

 
2021-07-18

av miboA3673VC

Fantastisk service!

Mkt tacksamma för att Ibiscus hotell lät oss spendera en hel dag hos dem trots att vi bodde på Amalia Apartments. Amalia ville inte låta oss förvara bagaet där trots att vårt flyg hem gick sent på kvällen. Personalen i receptionen och i restaurangen på Ibiscus var helt fantastiska. Stort TACK även till Apollo!❤

 
2021-05-20

av Sessan262 Stockholm, Sverige

Stranden framför Ibiscus hotwll

Så otrevligt, det kostar 10 EUR att hyra solsäng. De ska ta VISA kort, men istället ber de mig/ringa min bank ”för mitt kort fungerar inte” påstår de. Efter en timme i telefonkö till min bank i Sverige så säger banken att det är fel på deras uppkoppling (betalmaskinen)????? Jag letar reda på försäljaren, hon försöker ta igen, nu fungerar det, tydligen, min strand vistelse är dock förstörd, redan!!!! 1 timme i telefonkö till banken/tjafsa med försäljare om mitt ViSA kort fungerar eller inte?!?!?! Jag ger upp NU och går till hotellets pool, istället där det är gratis! GÅ INTE TILL DENNA STRAND & försök hyra något!!!!