Kundomdömen om Ibiscus

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 330 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Stora rum, rent och snyggt, bra AC, bra dusch …
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Havsutsikten och frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-12


10 av 10

+
Läget och personalen
-
Lite fler galgar på rummet

Bekräftad gäst: 2021-07-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
Allt var rent och fint och trevligt
-
En barnpool i stället för den djupa extra delen av poolen.

Bekräftad gäst: 2021-06-27


10 av 10

+
Rummet och utsikten mot havet (som vi betalat för). Frukosten var väldigt bra. Personalen var mycket trevlig och gästvänlig.
-
Synd att det inte fanns möjlighet att äta frukost utomhus. Strandstolar hade kunnat ingå i hotellets pris då poolen och poolområdet är otroligt litet och nästintill omöjligt att utnyttja.

Bekräftad gäst: 2021-06-06


9 av 10

+
Personalen och att hotellet var nära till allt.
-
Poolen var liten och det var lite irriterande hög ljud när man satt vid poolen

Bekräftad gäst: 2021-05-30


8 av 10

+
Bra läge,lagom storlek och bra service
-
Polen

Bekräftad gäst: 2021-05-30


9 av 10

+
Lugnt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2021-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

714 omdömen
Utmärkt
 
351
Väldigt bra
 
263
Bra
 
68
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2021-07-18

Inlägg av miboA3673VC

Fantastisk service!

Mkt tacksamma för att Ibiscus hotell lät oss spendera en hel dag hos dem trots att vi bodde på Amalia Apartments. Amalia ville inte låta oss förvara bagaet där trots att vårt flyg hem gick sent på kvällen. Personalen i receptionen och i restaurangen på Ibiscus var helt fantastiska. Stort TACK även till Apollo!❤

 
2021-05-20

Inlägg av Sessan262 Stockholm, Sverige

Stranden framför Ibiscus hotwll

Så otrevligt, det kostar 10 EUR att hyra solsäng. De ska ta VISA kort, men istället ber de mig/ringa min bank ”för mitt kort fungerar inte” påstår de. Efter en timme i telefonkö till min bank i Sverige så säger banken att det är fel på deras uppkoppling (betalmaskinen)????? Jag letar reda på försäljaren, hon försöker ta igen, nu fungerar det, tydligen, min strand vistelse är dock förstörd, redan!!!! 1 timme i telefonkö till banken/tjafsa med försäljare om mitt ViSA kort fungerar eller inte?!?!?! Jag ger upp NU och går till hotellets pool, istället där det är gratis! GÅ INTE TILL DENNA STRAND & försök hyra något!!!!

 
2020-07-30

Inlägg av 26madelainel Västerås, Sverige

Ett hotell som har allt !

Vill du ha en bekväm semester så tveka inte att välja detta hotell. Välj havsutsikt och du vaknar varje morgon med en enastående utsikt. Jättefina renoverade rum. Otroligt sköna sängar. Bra frukost och mycket serviceinriktad personal. Bra mat i restaurangen och underhållning på kvällarna. Stranden rakt utanför hotellet. Åker mer än gärna tillbaka.

 
2019-10-28

Inlägg av Lillis50 Stockholm, Sverige

Fint boende för beach lovers

Smidig incheckning, var dock medveten om att hotellskatt infördes i Grekland för några år sedan och den betalas här. 7 nätter blir 21 Euro. Vårt rum låg på vån 5 med utsikt över Elli beach. Balkongen hade inte mycket sol, det hade inte det pyttelilla poolområdet heller så stranden är det som gäller. Mellan stranden och hotellet går en trafikerad gata, innebär en del störningar kvällstid. Även underhållningen hörs kraftigt nerifrån baren. Bäst att stänga balkongdörren och nyttja ACn som var tyst och effektiv. Frukosten var bra, mer varierad runt helgen. Tyvärr tog smöret slut och det fanns endast margarin ett par dagar. Komfort på rummet och städning utmärkt. Hissarna var 2 stycken som tog vardera 4 personer, kunde bli en del väntetid. Läget ovanför stranden och det korta promenadavståndet till Rhodos gamla stad var det bästa. Flera bra restauranger i närheten, bl a Oliva och Red.

 
2019-08-17

Inlägg av Ulrika E Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bra och lugnt hotell som ligger direkt vid Elli Beach! Fina rum med mycket sköna sängar. Väl fungerande AC. Vi bodde med utsikt över Windy Beach men helt fantastisk solnedgång! Bra frukostbuffé. Bra service i receptionen. Mycket litet poolområde men gör egentligen inget då beachen ligger så nära. Dock mycket underdimensionerade hissar = lång väntan! Promenad avstånd till hamnen, Old town och city.