Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-
Störande gäster i korridoren efter kl 24:00

Bekräftad gäst: 2024-06-02


5 av 10

+
-
Badrummet var väldigt litet - man fick knappt plats att sitta på toalettstolen för handfatet var ivägen, duschen var också jätte trång med ett gammalt duschdraperi. Det lät väldigt mycket från kylen samt att det är VÄLDIGT lyhört! Det började även brinna på hotellet mitt i natten på vår vistelse där - EXTREMT dålig koll av personal - vi andades in tjock rök, ingen kollade att alla gäster var ute, ingen information eller liknande. 04.00-05.30 stod vi ute tills de sa att vi kunde gå tillbaks igen. Dagen efter låtsades alla som ingenting. Vi blev inte ens kompenserade med längre utcheckning den fick vi betala för ändå, trots att vi inte kunnat sova pga branden. Apollo har heller ej hört av sig angående incidenten! MINUS!

Bekräftad gäst: 2024-05-30


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


2 av 10

+
Personalen
-
Bilderna o beskrivningen av hotellet stämde inte.

Bekräftad gäst: 2024-05-23


10 av 10

+
Rent snyggt trevlig personal
-
Som vanligt i Grekland dåligt med krokar att hänga kläder på det skulle förenkla städning för städarna och för oss som bor l lägenheten

Bekräftad gäst: 2024-05-19


7 av 10

+
Trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Trevlig personal och bra frukost, städning bra.
-
Endast ett eluttag på rummet och jag kan tänka mig att det kan vara problem med hissen när hotellet är fullbokat.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Nära till allt
-
Lite trånga badrum

Bekräftad gäst: 2023-10-05


7 av 10

+
Läget och personalen
-
Lite fler parasoller vid poolen och kanske lite bättre utrustat pentry i lägenheterna

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

309 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
85
Bra
 
63
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2023-10-28

av Resekockan Leksand, Sverige

Centralt boende med nära till allt!

Väldigt bra läge med nära till allt. Buss till/från flygplats precis utanför. Strand tvärs över gatan och gillar man att promenera är det inte alls långt till tex Gamla stan, hamnen osv. Bästa Gyros-stället som granne. Vad gäller rummet…. Litet toalettutrymme men fyllde sin funktion. Dagliga städningen var bra, men kan tycka att de tex kan tvätta duschdraperiet om det är tydligt fläckigt. Sådant ger tyvärr ofräscht intryck hos mig. Vår ac krånglade när vi kom dit, men fick omgående hjälp med att få den fixad. Vi hade fantastisk utsikt mot havet och solnedgången! Lite trångt pool-område men funkar bra om man inte ligger där varje dag, utan som oss oftast föredrar stranden. Trevlig personal i poolbaren som även hade god och prisvärd lunchmeny. Bor man här ska man dock vara medveten om att det är granne med en väldigt livlig bargata. Full rulle långt in på natten/morgonen. Om du inte tillhör de som deltar i festandet, utan vill sova och har svårt att sova när det är livat…. Då är detta boende inte att rekommendera för dig.

 
2023-09-27

av Anna P

Centralt

Trevlig personal,fantastiskt sköna sängar,frukost ok.Ligger centralt och väldigt nära till stranden.Bra städning,överlag ett mycket bra hotell i den prisklassen(bodde i dubbelrum)Enda negativa är att det är alldeles för få solbäddar vid poolen.

 
2023-07-30

av Trail52179366475 Stockholm, Sverige

Smutsigt

Detta var det värsta hotell jag har tagit in på. Jag skulle inte rekommendera detta till någon då pratar jag om allt från smutsiga rum som städas en gång på en hel vecka till otrevliga vakter som inte verkade vela ha oss där ens.

 
2022-09-17

av 935lailak

Europa hotellet

Frukost är ganska bra men det finns ingen mjölk laktosfri eller /och laktosfria produkter . Jag klagade på rummet, då jag fick ett rum som jag inte hade bokat. De bytte rummet efter hård diskussion med chefen./ LK

 
2022-07-27

av JohannaNoEn

Semester ☀️

Jag och min 12 åriga dotter bodde här en vecka i juli 2022. Snyggt och rent hotell med fem stjärnig personal. Vi hade problem med duschen första dagen och de fixades genast. Poolområdet var fint, rent och hade god mat. Många partyprissar på hotellet men inget vi stördes av. Det enda minuset var det lilla badrummet som skulle behöva sig en renovering men man får vad man betalar för ☺️ Tack även till den snälla städerskan som ordnade allt jag bad om. Johanna och Lois