Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 121 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Trevlig personal och bra frukost, städning bra.
-
Endast ett eluttag på rummet och jag kan tänka mig att det kan vara problem med hissen när hotellet är fullbokat.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Nära till allt
-
Lite trånga badrum

Bekräftad gäst: 2023-10-05


7 av 10

+
Läget och personalen
-
Lite fler parasoller vid poolen och kanske lite bättre utrustat pentry i lägenheterna

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Hade allt som jag behövde för en bra semester. Ett rent och fräscht rum, en skön säng, god frukost och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


7 av 10

+
Läget.
-
En gummiraka till toagolvet då man duschat eftersom duschen är väldigt trång. Avfrostning av kyl då frysluckan inte gick att stänga.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


5 av 10

+
Frukosten
-
Alla rum på västra sidan Hög discomusic från bargatan nedanför 18-02 Mycket Störande.Hög musik Disco dunk vid pool 10-18 från 8 högtalare fäst väggar runt poolen.Trots tillsättning sänka volym accepterades inte.Medelålder 50+ och alla var irriterade ingen kunde koppla av.Inget bra duschrum omklädningsrum om man flög hem sent.Dessutom stängde dusch kl18 som dessutom tillhörde poolen.Flera resenärer behövde utrymmet som.fick spendera från 12- 19:30 utan sitt rum.När skulle man gå dit ? Jag ville behålla rummet,detta gick ej få besked förrän dag före avresa.Motivation att folk kunde beställa ett rum på nätet o bara komma in.Men jag var ju redan där och ville ha rummet en natt till.Jag fick ringa Ticket hemma o be dem beställa en natt till+ kontakta Apollo på plats för att slippa byta.Onödigt arbete!!!! Och mycket Ovänlig personal lobby.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


6 av 10

+
Poolområdet
-
Ingen Wi-Fi på rummet.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
Trevlig personal. Bra och varierad frukost.
-
För få solsängar/solmadrasser jämfört med behovet.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

307 omdömen
Utmärkt
 
82
Väldigt bra
 
84
Bra
 
64
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2023-10-28

av Resekockan Leksand, Sverige

Centralt boende med nära till allt!

Väldigt bra läge med nära till allt. Buss till/från flygplats precis utanför. Strand tvärs över gatan och gillar man att promenera är det inte alls långt till tex Gamla stan, hamnen osv. Bästa Gyros-stället som granne. Vad gäller rummet…. Litet toalettutrymme men fyllde sin funktion. Dagliga städningen var bra, men kan tycka att de tex kan tvätta duschdraperiet om det är tydligt fläckigt. Sådant ger tyvärr ofräscht intryck hos mig. Vår ac krånglade när vi kom dit, men fick omgående hjälp med att få den fixad. Vi hade fantastisk utsikt mot havet och solnedgången! Lite trångt pool-område men funkar bra om man inte ligger där varje dag, utan som oss oftast föredrar stranden. Trevlig personal i poolbaren som även hade god och prisvärd lunchmeny. Bor man här ska man dock vara medveten om att det är granne med en väldigt livlig bargata. Full rulle långt in på natten/morgonen. Om du inte tillhör de som deltar i festandet, utan vill sova och har svårt att sova när det är livat…. Då är detta boende inte att rekommendera för dig.

 
2023-09-27

av Anna P

Centralt

Trevlig personal,fantastiskt sköna sängar,frukost ok.Ligger centralt och väldigt nära till stranden.Bra städning,överlag ett mycket bra hotell i den prisklassen(bodde i dubbelrum)Enda negativa är att det är alldeles för få solbäddar vid poolen.

 
2023-07-30

av Trail52179366475 Stockholm, Sverige

Smutsigt

Detta var det värsta hotell jag har tagit in på. Jag skulle inte rekommendera detta till någon då pratar jag om allt från smutsiga rum som städas en gång på en hel vecka till otrevliga vakter som inte verkade vela ha oss där ens.

 
2022-09-17

av 935lailak

Europa hotellet

Frukost är ganska bra men det finns ingen mjölk laktosfri eller /och laktosfria produkter . Jag klagade på rummet, då jag fick ett rum som jag inte hade bokat. De bytte rummet efter hård diskussion med chefen./ LK

 
2022-07-27

av JohannaNoEn

Semester ☀️

Jag och min 12 åriga dotter bodde här en vecka i juli 2022. Snyggt och rent hotell med fem stjärnig personal. Vi hade problem med duschen första dagen och de fixades genast. Poolområdet var fint, rent och hade god mat. Många partyprissar på hotellet men inget vi stördes av. Det enda minuset var det lilla badrummet som skulle behöva sig en renovering men man får vad man betalar för ☺️ Tack även till den snälla städerskan som ordnade allt jag bad om. Johanna och Lois