Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, lägenheten och den stora frukostbuffén.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


5 av 10

+
Att bo på våning 6
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Hjälpsamhet från all personal, den fantastiska frukosten, stort bra rum med utsikt över lilla parken nedanför (bodde på 6:te v) och havet, städningen ❤️
-
Något större badrum/toalett vore inte fel, men funkar ok som dom är ❤️

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
-
Så besviken på att det inte fanns frysfack I kylen. Vill kunna frysa in is plus vattenflaska till stranden, hade skrivit till hotellet plus till guiderna innan jag åkte , men fick inget svar . Vet att det finns i en del rum .

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-
Det fungerade inte att spola ner ordentligt på toaletten på rummet

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Läget
-
De gäster som bor på hotellet borde få rabatt på dryck i baren. Det gör ju att man tar en drink där istället för på andra platser.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Närheten till stranden
-
Litet badrum o att på toaletten så var flödet inte det bästa fick använda duschen för att spola ner

Bekräftad gäst: 2023-09-10


8 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


8 av 10

+
Läget samt frukost en
-
Toaletten var i minsta laget och man fick spola hur länge som helst !

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Frukostbuffé
-

Bekräftad gäst: 2023-08-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

365 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
137
Bra
 
91
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2023-07-24

av P4023UNjuliaj Bollebygd, Sverige

En härlig vistelse i Rhodos stad

Vi hade aldrig varit på Rhodos förut. Som helhet var vi väldigt nöjda. Trevlig personal, bra frukostbuffé, lagom stort hotell, nära till allt, med allt från havet, restauranger och affärer. Det som va lite mindre bra var att det var en väldigt liten pool och få solsängar.

 
2023-07-14

av David A

Mycket bra hotell

Kunde varit ett 4-stjärnigt hotell, bodde i deluxerum som var nyrenoverat och städas varje dag, sköna sängar, bra AC och fin toalett. Bra service och mycket goda drinkar till bra pris. Fin pool som var iofs var liten men med full service med mat o dryck. Nära till allt som Ellibeach o Windybeach och även Old Town. Men framförallt fantastiskt personal

 
2023-04-30

av Reseralktid Malmö, Sverige

Boka inte detta hotellet

Inte ett bra hotell . Sängarna glider i från varandra , toaletten är liten och inte anpassad för minsta lilla handikapp . Städning gen är det lite si o så med. Frukosten ingår men den är alltid kall. Har man inte frukost i priset kostar den 15 Euro. Hotell managern sitter längst in i ett hörn o pratar med personalen högljutt o är det sedan fotboll är det grekerna som tar sofforna . O personalen borde gå en charm kurs , speciellt personalen i receptionen borde lära sig lite hyfs. Rekommenderar starkt ett annat hotell Med en trevligare personal och atmosfär

 
2022-09-30

av Bettan5858 Skellefteå, Sverige

Rhodos Stad maj 2022

Vår vistelse på hotellet är mycket positivt. Väl tilltagen frukost, hotellrummet rent och fräscht. Vi hade nära till affärer, restauranger, bad i havet. Personalen helt ok, städningen mycket bra. Vädret var mycket soligt, men ibland blåste det lite väl mycket. Gamla stan var verkligen mysigt, även naturparken nära intill, Rodiniou parken, verkligen mysigt att se denna natur, fåglar, broar. Mäktigt skulle jag säga. 👍😍

 
2022-09-30

av rtille Oskarshamn, Sverige

Roland & Lisbeth Återkommande gäster

Ett hotell med bästa läge om man vill bo i city. Vi har bott här flera gånger tidigare och vi bor här just nu, kommer från ett frukostbord som har allt att önska .vi bor i ett av de rum som inte är renoverat (rum 524) men tycker i det stora hela att det ändå är bra, städningen är väldigt bra och städerskan som har hand om vårt rum är alltid lika otroligt trevlig. All personal och då menar jag verkligen alla är väldigt trevliga. Vi åker till Rhodos varje år och kan verkligen rekommendera detta hotell.