Kundomdömen om Best Western Plus Hotel Plaza

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

1065 omdömen
Utmärkt
 
412
Väldigt bra
 
459
Bra
 
135
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2023-07-25

av Ann L

Rent, centralt och trevlig personal

Mycket trevligt och bra beläget hotell i Rhodos stad. Vi hade halvpension och maten var alltid fräsch och bra tillagad. Serveringspersonalen väldigt trevliga och även alla lokalvårdare. En manlig person i receptionen upplevde vi lite onödigt sur, men på det stora hela ett fantastiskt ställe att övernatta på. Poolen är lagom stor för ett kvällsdopp, vi badade mest på de närbelägna stränderna. Hit kommer vi gärna igen!

 
2021-09-22

av sturey Luleå, Sverige

Centralt hotell med hög kvalitet och hög servicenivå som har det de mesta.

Rent hotell och bra städning varje dag, bra service, bra läge på hotellet och trevlig personal. Bra med pool och bar, restaurang med mycket stor och bra frukost och a la carte till middag.Nära till både shopping och strand. Bra hygien pga pandemin.

 
2019-10-04

av Gunilla S Göteborg, Sverige

Fint läge i Rhodos stad!

Modernt och trevligt hotell med sköna sängar och riktigt, riktigt bra frukost. Promenadavstånd tll Gamla staden och till Eli-stranden. Avkopplande pool-område. Alltid hjälpsam personal. Att bor här första natten har blivit ett "måste" som start på ö-semestern.

 
2018-09-11

av PekkaK204

Hotell

Mycket bra hotell med bra poolområde mycket trevlig och kunnig personal bra rum med bra sängar frukosten är väldigt bra med plus väldigt bra buffé och åka carte kan väldigt varmt rekommendera detta hotell

 
2018-05-04

av 59nathalieh Tierp, Sverige

Bra

Jättetrevligt och lugnt hotell. Relativt nyrustat och fräscht rum. Personalen var väldigt tillmötesgående och vänlig, städpersonalen gjorde ett väldigt bra jobb varje dag -jättefräsch och rent när de hade städat rummet. God mat i poolbaren och härligt med uppvärmd pool! Har ingenting att klaga på. Hade kanske önskat något mer nyttigare alternativ på frukosten men det finns sällan det på hotell utanför norden.