Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt och trevlig personal.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Superbra läge och trevlig personal
-
Hissen

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Personalen
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2021-10-04


7 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Lugnt och stilla. Centralt utan stadens brus
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Personalen. När jag frågade chefen gick det mesta lösa så det går även fast annan personal sa nej. Fräscha möbler , dock vissa rum STENhårda sängar.
-
Skriva det är lyhört och nära rondell, kan vara störande ljud, samt tyvärr nära porrklubbsgatan. Man kan ju gå åt andra hållet om man vill . Ej för de med laktosproblematik. Går fråga personalen om det, men i mitt fall sa de bara nej tills jag frågade chefen.Enkel frukost men ok. Inga skyltar på något- önskas. Nötter i tex? Nästan allt är med stenfrukter i.apelsinmarmelad fanns ej-nej från personalen. Vid städning 1ggr/vecka ok men svarta hårstrån kvar på golv efter moppen…varje gång,annars byte handdukar bara (enligt personal).

Bekräftad gäst: 2021-09-08


7 av 10

+
Mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-08-18


9 av 10

+
Mycket trevligt familjeägt hotell. Mysig stämning och god service. Perfekt läge med nära till stranden, nöjeskvarteren och gamla stadsdelarna. Underbar havsutsikt.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

219 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
85
Bra
 
34
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-12

av MimLeif

Tillbaka till trivselfaktor 110% 👌😀🦋🌺🌴☀️

Här vill man stanna för evigt. Det är värt att bo på detta unika familjära hotell. Bor du här vill du ni återkomma. Paradiset är det. Öns pärla. Alltid trevliga och man blir väl omhändertagen. 💞💕💓❤️🌺☀️

 
2018-06-28

av Mimmi N Stockholm, Sweden

Vigsel - Giftemål 🙏🍀❤️

Vi har bara gott att säga om Africa Hotel. Vi var gäster här första gången 2009, vi har bott några andra år efter det på andra hotell men det är inte som att bo på Africa Hotell och sedan dess har vi alltid valt Africa Hotel 😊 På Africa Hotel är det åren 2009 en vecka , 2014 en vecka ,2015 en vecka 2016 två veckor och nu 2018 två veckor. Rhodos stad har vi alltid valt att resa till och åren här är 2009,2011,2014,2015 två gånger maj och oktober, 2016, 2017, 2018. Men när det kommer till att välja hotell då kommer det ALLTID att förbli Africa Hotel 😘 Familje ägt hotell som är måna om sina gäster och dom vill att alla ska få det så bra och bäst som möjligt och det får man ALLTID. Som min man och jag säger - Africa Hotel ens andra hem. Denna gången blev det extra fint och mannen min friade till mig på Rhodos och vi gifte oss 🤗🤵👰💍👌🙏😘🍾🥂❤️❤️❤️ Min man hade planerat allt långt i förväg utan min vetskap 😋 Han hade frågat hotellet i förväg om det fanns något speciellt rum och dom ordnade med ett rum som låg lite avskildes till ifrån dom övriga rummen på hotellet och dom övriga gästerna. Det för mig var så romantiskt och fint 🤗 💕 Min man gjorde även frieriet traditionsenligt och friade till mig på knä 🙏😘❤️ och det var så vackert så jag grät av lycka och det var inte bara jag som grät utan min man med och även våra grekiska vänner som vi har fått under årens lopp som vi har vart på Rhodos. Och vi kommer att resa ned snart igen nästa år april-maj och sedan september. Så att välja Africa Hotel är det bästa som ni kan göra, ni lär inte bli besvikna. Kärvänligt familjeägt hotell och det märks direkt när man kommer in igenom entrén, atmosfären här är lugn och avslappnad med mycket kärlek i luften märks på dom andra gästerna också. Och alla som arbetar på Africa Hotel är helt fantastiska och mysiga och Kärvänliga, finns inget att klaga på. Underbara rum och sköna sängar, rent och fint, jätte god frukost och jätte gott kaffe.

 
2017-11-01

av Stig A Vänersborg, Sverige

Utmärkt Hotel Africa

Återigen 2 veckor på Hotel Africa. Där känner vi oss Välkommna. Bra rum, frukostbuffen är alldeles utmärkt. Personalen i reception, baren och frukostmatsalen är så vänliga och trevliga. Därför vill vi rekommendera Hotel Africa. Vi kommer boka nästa år igen.

 
2016-10-22

av Stig A Vänersborg, Sverige

Tack för fantastiska 2 veckor.

Vi har nu återigen bott på Africa Hotel. Vi är mycket nöjda med personalen, vi känner oss alltid välkomna. Rent o snyggt, frukost buffen är bra med allt man kan önska. Vi bokar till nästa år igen. Kan verkligen rekommendera Hotel Africa.

 
2016-10-11

av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Nära stranden

Vi har nu bott på hotellet 7ggr och trivs väldigt bra. Nära till stranden och centrum. En härlig terass där man kan sitta och titta ut över havet och vad som hände på gatan. Frukost ingår och den är helt ok. Bar finns med en otroligt trevlig och serviceminded bartender kvällstid. Många stamgäster som man känner igen år från år.