Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


10 av 10

+
Atmosfären man blir mottagen med öppen varm famn som en familjemedlem. Alltid så kärleksfullt och gemytligt. Känns exakt som ett hem sitt andra hem på jorden paradiset under solen.
-
Pyttelite på städningen i hotellrummet , som var i badrummet där vi fick lite stopp i duschkabinen . Men det gick att åtgärda vi blev inte arga utan ett tips att rensa bort vid varje månad så ska det bli topp notch. Under här på tio sedan angående WiFi så hade vi jätte problem i hotellrummet, men så fort vi kom ut genom dörren i trapphuset vi bodde högst upp då gick det igång , många nätter jag stod där naken och garvade åt massa klipp på Youtube av humor😂 och wifi fungerade utmärkt nere vid hotellets terass😂

Bekräftad gäst: 2023-09-21


10 av 10

+
Allt va toppen 👍🏻
-

Bekräftad gäst: 2023-08-30


10 av 10

+
Kommer alltid tillbaka till samma hotell.Och kommer tillbaka nästa år 2024.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Personalen var super gulliga och med engagemang hjälpa oss direkt när vi hade problem men rummet. Så fin service och frukosten var väldigt bra utbud på för att vara ett 2*+ hotell!
-

Bekräftad gäst: 2023-08-23


6 av 10

+
Trevlig personal och bra städning.
-
Väldigt litet rum. Dålig dusch med vatten över hela golvet.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-09


3 av 10

+
Gratis av och safetybox. Trevlig och serviceminded personal.
-
Väldigt liten balkong och inget att torka tex badkläder på. Hade varit enkelt att bara spänna upp ett snöre med några klädnypor, eftersom det blåste så gick det inte att hänga på räcket.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


7 av 10

+
Mycket trevlig personal. Bra frukost.
-
Mycket liten rum väldigt dålig garderob, svår att öppna .

Bekräftad gäst: 2023-06-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

233 omdömen
Utmärkt
 
91
Väldigt bra
 
90
Bra
 
35
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-08-28

av Malin W Stockholm, Sverige

Superbra

Mycket prisvärt hotell med trevlig personal. Kontential frukost som var ok. Mycket bra rum med bra balkong med utsikt mot tillägg. Bra wifi då jag jobbade från hotellet som höll måttet mkt bra. Mycket nöjd med min vecka hos hotell Africa. Städning var sådär dock, med hår lite på golvet när jag kom. Och under hela veckan så byttes inget dricksglas ut. Kommer dock gärna åter. Rekommenderar 👍

 
2022-09-15

av susannewY1939LB

Servitris

Ett mysigt hotel med familjekänsla.Bra frukost, de städade varje dag. Jag kände mig så välkommen. Bor där nästa gång jag åker till Rhodos 👍🏻🇬🇷💙De har en underbar terass i receptionen med havsutsikt. Satt där varje dag på eftermiddagen och bara njöt. 💙

 
2019-09-12

av MimLeif

Tillbaka till trivselfaktor 110% 👌😀🦋🌺🌴☀️

Här vill man stanna för evigt. Det är värt att bo på detta unika familjära hotell. Bor du här vill du ni återkomma. Paradiset är det. Öns pärla. Alltid trevliga och man blir väl omhändertagen. 💞💕💓❤️🌺☀️

 
2018-06-28

av Mimmi N Rinkeby, Sverige

Vigsel - Giftemål 🙏🍀❤️

Vi har bara gott att säga om Africa Hotel. Vi var gäster här första gången 2009, vi har bott några andra år efter det på andra hotell men det är inte som att bo på Africa Hotell och sedan dess har vi alltid valt Africa Hotel 😊 På Africa Hotel är det åren 2009 en vecka , 2014 en vecka ,2015 en vecka 2016 två veckor och nu 2018 två veckor. Rhodos stad har vi alltid valt att resa till och åren här är 2009,2011,2014,2015 två gånger maj och oktober, 2016, 2017, 2018. Men när det kommer till att välja hotell då kommer det ALLTID att förbli Africa Hotel 😘 Familje ägt hotell som är måna om sina gäster och dom vill att alla ska få det så bra och bäst som möjligt och det får man ALLTID. Som min man och jag säger - Africa Hotel ens andra hem. Denna gången blev det extra fint och mannen min friade till mig på Rhodos och vi gifte oss 🤗🤵👰💍👌🙏😘🍾🥂❤️❤️❤️ Min man hade planerat allt långt i förväg utan min vetskap 😋 Han hade frågat hotellet i förväg om det fanns något speciellt rum och dom ordnade med ett rum som låg lite avskildes till ifrån dom övriga rummen på hotellet och dom övriga gästerna. Det för mig var så romantiskt och fint 🤗 💕 Min man gjorde även frieriet traditionsenligt och friade till mig på knä 🙏😘❤️ och det var så vackert så jag grät av lycka och det var inte bara jag som grät utan min man med och även våra grekiska vänner som vi har fått under årens lopp som vi har vart på Rhodos. Och vi kommer att resa ned snart igen nästa år april-maj och sedan september. Så att välja Africa Hotel är det bästa som ni kan göra, ni lär inte bli besvikna. Kärvänligt familjeägt hotell och det märks direkt när man kommer in igenom entrén, atmosfären här är lugn och avslappnad med mycket kärlek i luften märks på dom andra gästerna också. Och alla som arbetar på Africa Hotel är helt fantastiska och mysiga och Kärvänliga, finns inget att klaga på. Underbara rum och sköna sängar, rent och fint, jätte god frukost och jätte gott kaffe.

 
2017-11-01

av Stig A Vänersborg, Sverige

Utmärkt Hotel Africa

Återigen 2 veckor på Hotel Africa. Där känner vi oss Välkommna. Bra rum, frukostbuffen är alldeles utmärkt. Personalen i reception, baren och frukostmatsalen är så vänliga och trevliga. Därför vill vi rekommendera Hotel Africa. Vi kommer boka nästa år igen.