Kundomdömen om Sunshine Lardos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-10


7 av 10

+
Det var lugnt och nära det vi önskade, varm pool och alltid solosängar med parasoll lediga. Sängarna på rummet var också riktigt sköna!!
-
Även om det stod enkel frukostbuffé så kan det varieras med pålägg och lägga till nån grönsak så blir det mycket trevligare. Fick fråga efter salt till äggen varje morgon, kunde stått salt framme. ACn var dyr att köpa till och fungerade inte toppen i ena rummet medans den var iskall i andra rummet. Varmvattnet i duschen lyste med sin frånvaro några dagar så blev kalldusch. När vi betalade skatt+ac så vägrade hen skriva ut kvitto, fick ändå betala 1600:- och frågade efter kvitto och jag fick INTE betala med kort.

Bekräftad gäst: 2024-07-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Läget. Lagom stort. Närheten till stranden.
-
Fe första två dagarna fanns det inte varmvatten. Detta åtgärdades dock dag tre.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


5 av 10

+
Hyfsat nära till restauranger, affär och strand
-
Som sagt påver frukost. Saftig kostnad för AC, 10€/dygn. Det gick inte att stänga till toalett, hotellvärd sa att det var en barnsäkring men på andra rum gick det att stänga. På vår dörr var låsblecket helt enkelt felmonterat så att låskolven inte kunde gå in.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Lungt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


6 av 10

+
Att det va lugnt och inge festande på hotellet
-
Frukosten, och en byte av sängkläder, och alldeles för hårda kuddar

Bekräftad gäst: 2023-09-28


1 av 10

+
Att det låg nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-09-06


5 av 10

+
Nyrenoverat, familjeägt.
-
När vi kom dit blev vi informerade om att det kostade 70 euro för luftkonditionering i en vecka, fullständigt vansinnigt. Frukosten var minimal, man hade i alla fall förväntat sig lite frukt, eller något mer matigt... Poolen gick inte att se från hotellet, och vi hade istället en parkering som utsikt, man behövde först gå förbi restaurangen och sedan runt hörnet för att ta sig dit.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


6 av 10

+
Rummet och dusch var fräscht Bra sängar
-
Väldigt dyr AC 120kr/dag Ingen i receptionen när vi kom Lösa kontakter i väggen och lösa sladdar i badrummet där hårtorken skulle vara TV fungerade ej Ingen papperskorg på rummet Inga glas och inget att hänga handdukar och badkläder på altanen Personalen står och röker i köket. Kylskåpet saknade stöd för flaskor i dörren. Ingen information om wifi

Bekräftad gäst: 2023-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

277 omdömen
Utmärkt
 
179
Väldigt bra
 
56
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2022-09-20

av Global47464992361 Sverige

Ok hotell inte mer

Rummen är fräscha, men saknar papperskorg, glas och dyl. Hamnade i källare, dock slapp man betala för ac då det låg skymt på baksida. Dock är det extremt lyhört och har man pratglada grannar så blir det inte mycket sömn. Receptionen är aldrig bemannad, bagagerummet är ett skämt. En rum fullt av skräp och sedan ett skynke för dvs vem som helst kan ta ditt bagage. Frukosten är ett rent skämt. Borde stå att det knappt motsvarar kontentalfrukost. Inte ens riktigt kaffe utan enbart pulver. Ingen frukt, inga grönsaker och någon äcklig saftjuice som ger en sträv eftersmak. Efterfrågar man något får man till svar ” if you want something, you can buy it ”. Personalen står och röker i anslutning till köket. Vilket inte känns hygieniskt. Poolområdet så ligger 1/3 av klinkerplattorna i poolen lösa på botten, liksom lampor i poolen hänger löst. Lakan och handdukar har sett vitare dagar, utan är fulla med missfärgningar. I området finns ca 5 medelmåttiga restauranger.Om möjligt välj annat hotell och område.

 
2022-08-10

av Casper v Sverige

Ett hotell i världsklass

Ett lagom stor hotell som ägs av en mycket trevlig familj. Ledord är servicemininded, hjälpsam och vänlighet. Hotellet är mycket fräscht, städningen fungerar utmärkt och hotellet ligger väldig bra till geografiskt (300m till havet, busshållplats utanför tomtgränsen och ett stenkast från en hel del affärer där man kan köpa allt man behöver). Spyros som fixar allt i receptionen är alltid villig att hjälpa till med något och är en jättetrevlig och mycket positiv person. Rekommenderas varmt!!

 
2018-05-23

av Maria J

Uselt bemötande

Vi åkte med barn och vi kände inte oss välkomna. Poolen är inte lämplig för små barn. Receptionen var aldrig bemannad. När vi påtalade dom brister som fanns så blev bemötandet oerhört otrevligt. Jag anser att ac;n borde fungera. Dom som jobbar där var väldigt trevlig mot dom äldre gästerna. St James var vi hos varje dag och där rekommenderar jag alla barnfamiljer att bo

 
2024-07-02

av Giota S

Απαράδεκτοι

Μετά την σημερινή επικοινωνία για να δω αν έχει γίνει η κράτηση μου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ή γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο ήταν το λιγότερο που θα πω αγενεστατη και με ύφος μου είπε ότι είναι over το ξενοδοχειο και να πάω να ψάξω τα λεφτάμου που δευσμετικα στην trip από το πρακτορείο και φώναζε με υστερία και ότι δεν έχει ευθύνη αντί να με καλέσει πίσω να μου πει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και να μας καθοδήγηση για το πως θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω μόνο που δεν με έβρισε και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μακρυά από αυτό το ξενοδοχείο μόνο προβλημα μπορούν να δημιουργήσουν απορώ πως κάποιοι το παίζουν ξενοδόχοι με Τετοια συμπεριφορά

 
2024-06-30

av Curious09403561767 Bryne, Norge

Dårlig

Veldig dårlig opplevelse. Luktet kloakk på rom. Og dårlig rom service, måtte betale for air condition som ikke var på hele tiden og sto på full styrke om natten. Vi ble forkjølet. Dårlig utvalg av frokost. Vi ble missfornøyd og fikk en generelt dårlig opplevelse.