Kundomdömen om Sunshine Lardos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Läget. Lagom stort. Närheten till stranden.
-
Fe första två dagarna fanns det inte varmvatten. Detta åtgärdades dock dag tre.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


5 av 10

+
Hyfsat nära till restauranger, affär och strand
-
Som sagt påver frukost. Saftig kostnad för AC, 10€/dygn. Det gick inte att stänga till toalett, hotellvärd sa att det var en barnsäkring men på andra rum gick det att stänga. På vår dörr var låsblecket helt enkelt felmonterat så att låskolven inte kunde gå in.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Lungt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


6 av 10

+
Att det va lugnt och inge festande på hotellet
-
Frukosten, och en byte av sängkläder, och alldeles för hårda kuddar

Bekräftad gäst: 2023-09-28


1 av 10

+
Att det låg nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-09-06


5 av 10

+
Nyrenoverat, familjeägt.
-
När vi kom dit blev vi informerade om att det kostade 70 euro för luftkonditionering i en vecka, fullständigt vansinnigt. Frukosten var minimal, man hade i alla fall förväntat sig lite frukt, eller något mer matigt... Poolen gick inte att se från hotellet, och vi hade istället en parkering som utsikt, man behövde först gå förbi restaurangen och sedan runt hörnet för att ta sig dit.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


6 av 10

+
Rummet och dusch var fräscht Bra sängar
-
Väldigt dyr AC 120kr/dag Ingen i receptionen när vi kom Lösa kontakter i väggen och lösa sladdar i badrummet där hårtorken skulle vara TV fungerade ej Ingen papperskorg på rummet Inga glas och inget att hänga handdukar och badkläder på altanen Personalen står och röker i köket. Kylskåpet saknade stöd för flaskor i dörren. Ingen information om wifi

Bekräftad gäst: 2023-09-03


2 av 10

+
Den gamla damen som jobbade där, resten av personalen va sjukt otrevliga
-

Bekräftad gäst: 2023-08-30


6 av 10

+
Det var lugnt, ganska stor pool med mycket solsängar. GRYM mat på middagsresturangen mot vägen!
-
- hårdaste sängen jag sovit i - endast 1 nyckel, vilket gjorde att man inte kan ha AC / ladda telefon så länge man inte var hemma - frukosten var inte superrolig. Den funkar med macka, och samma pålägg men efter 7 dagar blev det lite tråkigt.

Bekräftad gäst: 2023-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

268 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
55
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2022-09-20

av Global47464992361 Sverige

Ok hotell inte mer

Rummen är fräscha, men saknar papperskorg, glas och dyl. Hamnade i källare, dock slapp man betala för ac då det låg skymt på baksida. Dock är det extremt lyhört och har man pratglada grannar så blir det inte mycket sömn. Receptionen är aldrig bemannad, bagagerummet är ett skämt. En rum fullt av skräp och sedan ett skynke för dvs vem som helst kan ta ditt bagage. Frukosten är ett rent skämt. Borde stå att det knappt motsvarar kontentalfrukost. Inte ens riktigt kaffe utan enbart pulver. Ingen frukt, inga grönsaker och någon äcklig saftjuice som ger en sträv eftersmak. Efterfrågar man något får man till svar ” if you want something, you can buy it ”. Personalen står och röker i anslutning till köket. Vilket inte känns hygieniskt. Poolområdet så ligger 1/3 av klinkerplattorna i poolen lösa på botten, liksom lampor i poolen hänger löst. Lakan och handdukar har sett vitare dagar, utan är fulla med missfärgningar. I området finns ca 5 medelmåttiga restauranger.Om möjligt välj annat hotell och område.

 
2022-08-10

av Casper v Sverige

Ett hotell i världsklass

Ett lagom stor hotell som ägs av en mycket trevlig familj. Ledord är servicemininded, hjälpsam och vänlighet. Hotellet är mycket fräscht, städningen fungerar utmärkt och hotellet ligger väldig bra till geografiskt (300m till havet, busshållplats utanför tomtgränsen och ett stenkast från en hel del affärer där man kan köpa allt man behöver). Spyros som fixar allt i receptionen är alltid villig att hjälpa till med något och är en jättetrevlig och mycket positiv person. Rekommenderas varmt!!

 
2018-05-23

av Maria J

Uselt bemötande

Vi åkte med barn och vi kände inte oss välkomna. Poolen är inte lämplig för små barn. Receptionen var aldrig bemannad. När vi påtalade dom brister som fanns så blev bemötandet oerhört otrevligt. Jag anser att ac;n borde fungera. Dom som jobbar där var väldigt trevlig mot dom äldre gästerna. St James var vi hos varje dag och där rekommenderar jag alla barnfamiljer att bo

 
2023-12-15

av alexkU4298UF Storbritannien

Hotel!

Room was nice, kept clean and well maintained. Staff were helpful and friendly Only negative was that the pool was dirty for the first 5 days of our holiday so had to pay to use a pool elsewhere Other than that was a lovely stay

 
2023-09-28

av Lucy C

Not enough stars!

Totally selling itself short, this hotel deserves more stars than advertised! I had to post this review today after arriving yesterday afternoon, because it is so much more than we expected. Clean, friendly, peaceful, with modern furnishings and a lovely pool area. Our first visit here for a cheeky week away. We booked independently (seperate hotel and flights), but we bypassed the £25 per person per journey transfer, and hired a car instead for the same price! Lots of parking at the hotel and even though its on a main road, the traffic levels are low and not much disturbance around the pool during the day. We booked one of the two premium studio apartments and the room felt like it had just been renovated. Clean, modern and spacious. Missing a safe, a full length mirror and TV - but all can easily be lived without and you can use the hotel safe if you need that facility. Air conditioning was included and the unit is modern, we even have a kettle! The 2 premium rooms are on the ground floor next to the pool with south facing views into the garden and snack bar, but the patio area has frosted glass for privacy. As the hotel is quiet there are no disturbances from the snack bar at breakfast or lunch and there was no music. Breakfast was continental and adequate however lunch was lovely. Tuna salad and chicken gyros with 2 glasses of wine only €29. Large portions and restaurant quality (well it is from the kitchen of Popis Garden restaurant!) Everyone working in the snack bar is friendly and helpful (as has every member of staff we have encountered). I will update my review as necessary but for now, the afternoon sun is calling and my date with a sunbed by the pool, awaits!