Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med skjutdörr mellan rummen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer

Familjerum, superior

Familjerum med balkong eller terrass och havsutsikt. Familjerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med en skjutdörr mellan delarna. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Svit

Svit med balkong eller terrass och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin, kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Walk in closet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 47 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer