Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Stranden och rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


10 av 10

+
Trevlig personal, god mat, provade a la carte italienska och grekiska restaurangen. Mycket nöjd med italienska men den grekiska nja, mycket god mat men dålig service mest förvirrade kypare som sprang runt.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


10 av 10

+
Kvalitén på miljön, mat och dryck
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


10 av 10

+
Svårt att välga.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


10 av 10

+
Jättefint och fräscht hotell, mycket bra bemötande och service från personalen. Maten var utmärkt.
-
Möjligen lite varmare i poolen.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

977 omdömen
Utmärkt
 
561
Väldigt bra
 
245
Bra
 
109
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2022-06-17

av 198linneat

Underbart hotell

Fantastisk service, riktigt bra mat och trevlig personal. Hotellet passar både barnfamiljer och par. Perfekt att kunna gå undan till den avgränsade vuxendelen vid poolen och restaurangen om man vill ha det lite lugnare. Rekommenderar verkligen den grekiska tavernan, men tänk på att boka bord direkt när ni kommer till hotellet då det snabbt blir fullbokat. Om man vill ta sig in till Rhodos stad stannar bussen precis utanför hotellet och det tar ca 15-20 min att åka.

 
2021-10-10

av guntebunte Vallentuna, Sverige

Amada Colossos bjöd oss, i alla avseenden, på en fantastisk vecka

Vi tillbringade 7 nätter i rum 5087 den första veckan i oktober. Även om vårt rum inte hade havet som utsikt var vyn över bergen och vattenparken en fröjd för ögat. Vi hade en fantastisk vecka på Amada Colossos. Man kan inte påstå att det är ett pittoreskt hotell. Arkitekturen är stram och modern. Det är rent. Det är välorganiserat. Restaurang- och bar utbudet imponerar. Förutom huvudrestaurangen finns tre a la carte restauranger. Alla med utsökt mat och excellent service. Om vi räknar rätt finns det totalt fyra barer vid poolen och stranden och tre barer inom själva hotellkomplexet. Även om hotellet var fullbelagt under vår vistelse, ca 2000 gäster, upplevde vi aldrig några köer och ingen trängsel. Imponerande. Det som också imponerade var alla medarbetares, oavsett position och arbetsuppgifter, professionalism och personliga sätt att vara och som i allra högsta grad bidrog till vår trivsel Egho och Gabi; Ni och era kollegor i the Entertainment Team förhöjde upplevelsen med er aldrig sinande ambition och engagemang att få oss lata semesterfirare att fysiskt aktivera oss. Ni lyckades! Några andra som verkligen också lyckades med att förgylla vår tillvaro var Captain Nicos som bjöd på sin aldrig sinande humor i såväl den italienska a la carte restaurangen ( Risotton var den bästa vi någonsin smakat) som vid luncherna i huvudrestaurangen. Berna; Tack för att du välkomnade oss på det sättet du gjorde. Inte bara när vi besökte den grekiska restaurangen och avnjöt en magisk läcker måltid, utan även vid de många tillfällen du tog hand om oss till frukost och lunch. Vi blev mycket bortskämda med den uppmärksamhet och service vi fick uppleva. Stort tack också till Mechalista, Cristos, Jimmy och Marietta. Vi kommer ihåg er och ert fantastiska sätt att vara. Om vi verkligen skall försöka leta efter något att klaga på är det två saker; Dels att den stooora poolen var för kall, samt att den luxuösa rumstoaletten inte erbjöd den "avskildhet" man kanske ibland önskar. Tack alla för en oförglömlig upplevelse med så mycket mersmak! Gunnar och Ann-Marie Werner

 
2018-12-10

av Mangloo F Norrköping, Sverige

Fint hotell men med väldigt kalla pooler.

Vi var ett större sällskap i början av oktober 2018, med två stycken 1-års bebisar. Det är ett fint hotell som nyligen är renoverat, utom den stora baren den ser ut som som en Finlandsfärja på 90-talet. Ett stort poolområde på sidan mot havet, med en "vuxendel" på cirka hälften av området. Samt ett mindre badland på framsidan mot vägen, lite tråkigt att det var så separerat från baksidan när man är en familj som har barn med sig när man tagit plats mot havet. Det finns en stor huvudmatsal där frukost, lunch och middag serverades, även restaurangen hade en egen del bara för vuxna sällskap. I byggnaden finns också 3 st olika A la Carte restauranger som man kunde boka dagen innan vid en viss tidpunkt (man fick då köa för att skriva upp sig bredvid receptionen). Maten i Bufférestaurangen var olika teman varje dag, med vissa dagar som det var riktigt bra och några dager var det mindre lyckat. Det var tur att det fanns kryddor, oljor osv, så man kunde krydda upp maträtter. Lunchen var mer eller mindre likadan varje dag, men där fanns det en räddning, för vid stranden finns förutom en bar även en mindre restaurang som hade Gyros/spett med pomme varannan dag och även mackor samt sallader, så detta blev det några dagar på vår vecka för att slippa byta om och springa upp till buffén. På de 3 Á la carte restaurangerna som finns var det väldigt god och varierad mat. Genomgående så var personalen väldigt trevliga och tillmötesgående, det var möjligtvis i receptionen som det var mindre glada. Det negativa som vi upplevde, var att det var galet kallt i poolerna. Jag tvivlar på att det var varmare än runt 20 grader, barnpoolerna var även de jättekalla. De som var lite varmare var vattenrutschbanorna. Vi hade tur att det var varmt i havet när vi var på plats, så det var där vi badade mest. Det var konstigt att man inte hade några utrymmen för att kunna byta på bebisar på någon av toaletterna eller något nursingroom, vi frågade i reception och det fanns inte någonstans för detta, väldigt konstigt med tanke på att det var många barnfamiljer på området. Många av hissarna var väldigt trånga så vi kunde bara åka i en hiss på hela hotellet, med dubbelvagnen som vi hade med. Det fanns inte mycket för barnen att göra på kvällarna, förutom ett pingisbord som stod utomhus och där bollarna var trasiga. Kvällsshowerna var om jag ska vara ärlig väldigt tråkiga och fantasilösa, när man varit på mer skandinaviska hotell. Trevliga barer och helt ok med drinkar (färdigbas på alla drinkar), stort plus att man har Prosecco i barerna. Det var blandat med nationaliteter när vi var där (få ryssar....). När vi var där hade vi inga problem med solstolar, det fanns både på stranden och vid poolområdet.

 
2018-10-14

av jörgen d Östersund, Sverige

Lyx och relax

Underbar miljö. Underbar service - fantastiskt ställe att koppla av på. Res hit i oktober då det inte är så mycket folk. En vecka är lagom. Välj all inclusive - Grekland är annars dyrt att leva i. Vatten och vädret är varmt i oktober.

 
2018-10-08

av MariaC617 Ludvika, Sverige

Toppen hotell

Vi spenderade en vecka i slutet av september på detta hotell. Helt underbart hotell, rent snyggt jätte bra personal. Stor eloge till dom som jobbade i stora matsalen som va super trevliga och hejade och busade med våra barn varje måltid. Lika så tjejen i healthy bar där små grabbarna varje morgon beställde sin slush själva ;) lite synd att lekparken stängde tidigt, perfekt syssla för barnen lite senare annars. Stranden va lite stenig vilket jag inte uppfattade från bilderna. Men annars ett kanon hotell. Skulle absolut kunna åka tillbaka hit!!!