Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-13


10 av 10

+
Amada Colossos är vår favorit. Maten, personalen, läget och servicen. De är hjälpsamma och vänliga. Solstolarna på stranden ingår i priset och det finns alltid tillgång till mat, dryck och nöje. Helt fantastiskt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-13


7 av 10

+
- Jättefina rum - Goda drinkar i baren vid receptionen - bra med tre meny restauranger - god och hjälpsam personal
-
- svårt att få solstol vid polen - krångligt att byta ut mot rena handdukar - låg kvalité på vin, majoriteten inte möjliga att dricka - buffén var inte alls bra och varierande - jättesvårt vid glutenintolerans - ingen dekoration eller kärlek i barerna, speciellt strandbaden. Fult och sterilt

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Nöjd med allt
-
Väldigt högt ljud i matsalen

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Stort fint poolområde, bra utbud med dryck och mat. Överlag trevlig personal.
-
Glapp mellan måltiderna. Fanns dåligt utbud med mat till barn mellan frukost och lunch. Väldigt hög volym på kvällarna vilket störde sömnen, framförallt för barnen i sällskapet. Trots klagomål fick man ingen hjälp med nytt rum. Då ville de ha 100 euro per natt.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
Vi har åkt flera ggr till Amada Colossos. Det är i särklass bästa hotellet på Rhodos.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Väldigt bra service och allt kändes väldigt lyxigt!
-
AC på rummet fungerade inte de 3 första nätterna.. vi hade 29,4 grader hela nätterna.. sedan tillkallades tekniker som löste problemet. Flera utav poolbarerna var inte öppna när vi var där..

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, stort utbud på mat och goda drinkar. Fanns gott om solstolar både på stranden och vid poolområdet. Barnen älskade badlandet, som låg lite avsides, vilket var bra för då stördes ingen av glada högljudda barn. Var på massage på hotellet, den får högsta betyg. Besök rekommenderas. Bra läge på hotellet, bussar till olika städer gick utanför hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


9 av 10

+
Rent och fräscht, supertrevlig personal!
-
Maten kunde hållits varmare

Bekräftad gäst: 2024-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

1438 omdömen
Utmärkt
 
836
Väldigt bra
 
339
Bra
 
168
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2023-11-06

av Dreamer46831641020

Kanonbra

Hotellet och vistelsen kunde inte varit bättre. Fina rum, bra städning, bra strand och pool. Maten var bra både i restaurangerna och i matsalen. Mycket bra service. Vi har varit här förut och det är favoriten

 
2023-08-16

av C1358EFannikas

Perfekt val om du bara vill njuta av sol o bad, slappa o äta gott!

Vi valde Amada då det var ett bra läge i Faliraki med stor pool och strandläge och nära till flygplatsen och Rhodos stad. Vi blev imponerade av hur stort hotellet var och att personalen var så proffsig och vänlig. Och trots att det var värmebölja 40 grader var det alltid svalt på hotellrummet. Rummet var jättefint trots utsikt mot vägen och vi hade kvällssol. Sängarna var jättesköna och städningen var superb. Maten på buffén älskade vi, och man vande sig vid att det var mycket folk och hög ljudnivå. Även restaurangerna på hotellet var trevliga med en avskild uteplats där det var lugnare än i bufferestaurangen. Men maten var minst lika god i Buffén tyckte vi. Vi gillade att de hade vuxenzoner i poolen och i restaurangen. Det var lyxigt att kunna ta en drink i poolbaren nu när man har vuxna barn. Vi kände oss udda då många på hotellet var tyskar eller engelsmän men det gjorde inget. Något vi saknade var ett lite bättre gym samt lite mer aktiviteter i poolen. Vi åker gärna tillbaka hit igen!

 
2022-09-27

av DanielD9140 Göteborg, Sverige

Perfekta förutsättningar för familjesemestern!

En storslaget hotell med allt som behövs för en vecka i solen. Amada är ett riktigt stort hotell med 699 rum och gott om gäster. Ändå lyckas de skapa en fin och trevlig atmosfär. Poolområdena är stora och det finns gott om plats för alla. Hotellet ligger alldeles vid havet med fina stränder och klart vatten. Vattenparken erbjuder flera vattenkanor som tyvärr bara var öppen en åt gången men som var mycket uppskattade av barnen.

 
2022-08-01

av Nilssoncatha Lund, Sverige

Uppfyllde höga förväntningar!

Precis hemkommen från en härlig vecka på detta hotell. Jag hade höga förväntningar som infriades och vissa farhågor som inte var några problem. Efter att ha läst recensioner var jag rädd för köer och att vara utan solsäng. Oftast tog den mindre än 5 minuter i barerna som var bemannade med två-tre personal. På kvällen vid kl 21 kunde det vara 15 min men det var inte heller något problem. I restaurangen var personalen i stort sett alltid snabba med beställningen av dricka till borden. Det positiva med att inte ha självservering av dricka är mindre svinn. Vatten kunde man hämta utan att köa. Solsängar fanns det gott om på stranden. Ledigt även efter kl 11. Härlig snorkling med massor av fiskar att se precis utanför hotellet. Trots mycket folk var det aldrig trångt i poolen. Vårt sällskap hade åldern mellan 5 och 75. Alla var så nöjda med mat och dryck. Även jag som är lite av en finsmakare som gärna provar nya smaker och lokal mat när jag är utomlands. Vi åt en kväll i den grekiska restaurangen. Trevligare miljö då det är stimmigt i bufférestaurangen men maten var minst lika bra på buffén. Massor att välja på. Tack till all personal som var serviceinriktade, arbetsamma och glada. Hoppas att de får den lön de förtjänar efter långa dagar och veckor. Jag firade en jämn födelsedag under veckan och fick då en tårta till rummet. Sköna sängar. Inte alls så hårda som sängar i medelhavsländerna brukar vara. Välstädade och fräscha rum. Dock för varmt att använda balkongen om man inte har rum mot havet. Få negativa saker att säga men vill ändå nämna dessa. Väldigt hala plattor i poolområdet. Jag såg flera som trillade och många som nästan trillade. En i vårt sällskap trillade och stukade foten. Hotellet hade en rullstol vi fick låna vilket vi uppskattade. Jag tycker att det är sorgligt för miljö att ett hotell år 2022 byter handdukar varje dag även när jag hängt upp dem. Synd att det inte ingick i all-inclusive att få 2 flaskor mousserande vin med på utflykt på min födelsedag.

 
2022-07-16

av mariaaP2788BT Helsingborg, Sverige

Fint hotel

Vi är mycket nöjda med maten, poolen, drinkarna, rummen, servicen. Buffen på restaurangen var utspridda på olika platser så det blev sällan trängsel. Det hade varit bättre om det fans fler solstolar. Jag gillade inte glasdörrarna som fanns på alla toaletter, offentliga som i rummet, på hotellet. Det som var negativt var att det fanns inga kaffe automater som man själv kan hämta. Bara för en kopp kaffe på morgonen vid poolen fick jag vänta 15 min i kön till baren då folk framför mig beställde drinkar som tog längre tid.