Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 121 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolområdet och de extra restaurangerna
-
Buffén var enformig och smakade lika varje dag

Bekräftad gäst: 2023-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-21


10 av 10

+
Underbart hotell men bra läge, god och varierande mat på buffé.
-
Att bo i ett dubbelrum med extrasäng + spjälsäng var på gränsen till för trångt. Även tråkigt när man är 4 personer att det inte finns stolar på balkongen för mer än 2 personer. Även synd att lekplatsen för barnen enbart var tillgänglig mellan 11-17 , vilket inte framgick vid bokningstillfället

Bekräftad gäst: 2023-05-21


10 av 10

+
Helheten
-
.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


8 av 10

+
Restauranger och pool
-
Konstig lösning för toaletten på rummet. Den måste avskiljas bättre från sovrummet.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


8 av 10

+
Att hotellet kändes kompakt med alla tillgängligheter. Nära tlll pooler, restauranger, stranden mm. Att det inte bara var lokal alkohol i barerna utan till även andra sorter mm. Personalen var oerhört trevliga och hjälpsamma. Barer, matsalen, städare mm. Enkelt att prata engelska med alla.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Engagerad och vänlig personnel
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


9 av 10

+
Stora ytor, strandläge, inga köer.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


9 av 10

+
Städerskan och Strandläge, finns ngt för alla på hotellet och vid maten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

1223 omdömen
Utmärkt
 
695
Väldigt bra
 
300
Bra
 
143
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2022-09-27

av DanielD9140 Göteborg, Sverige

Perfekta förutsättningar för familjesemestern!

En storslaget hotell med allt som behövs för en vecka i solen. Amada är ett riktigt stort hotell med 699 rum och gott om gäster. Ändå lyckas de skapa en fin och trevlig atmosfär. Poolområdena är stora och det finns gott om plats för alla. Hotellet ligger alldeles vid havet med fina stränder och klart vatten. Vattenparken erbjuder flera vattenkanor som tyvärr bara var öppen en åt gången men som var mycket uppskattade av barnen.

 
2022-08-01

av Nilssoncatha

Uppfyllde höga förväntningar!

Precis hemkommen från en härlig vecka på detta hotell. Jag hade höga förväntningar som infriades och vissa farhågor som inte var några problem. Efter att ha läst recensioner var jag rädd för köer och att vara utan solsäng. Oftast tog den mindre än 5 minuter i barerna som var bemannade med två-tre personal. På kvällen vid kl 21 kunde det vara 15 min men det var inte heller något problem. I restaurangen var personalen i stort sett alltid snabba med beställningen av dricka till borden. Det positiva med att inte ha självservering av dricka är mindre svinn. Vatten kunde man hämta utan att köa. Solsängar fanns det gott om på stranden. Ledigt även efter kl 11. Härlig snorkling med massor av fiskar att se precis utanför hotellet. Trots mycket folk var det aldrig trångt i poolen. Vårt sällskap hade åldern mellan 5 och 75. Alla var så nöjda med mat och dryck. Även jag som är lite av en finsmakare som gärna provar nya smaker och lokal mat när jag är utomlands. Vi åt en kväll i den grekiska restaurangen. Trevligare miljö då det är stimmigt i bufférestaurangen men maten var minst lika bra på buffén. Massor att välja på. Tack till all personal som var serviceinriktade, arbetsamma och glada. Hoppas att de får den lön de förtjänar efter långa dagar och veckor. Jag firade en jämn födelsedag under veckan och fick då en tårta till rummet. Sköna sängar. Inte alls så hårda som sängar i medelhavsländerna brukar vara. Välstädade och fräscha rum. Dock för varmt att använda balkongen om man inte har rum mot havet. Få negativa saker att säga men vill ändå nämna dessa. Väldigt hala plattor i poolområdet. Jag såg flera som trillade och många som nästan trillade. En i vårt sällskap trillade och stukade foten. Hotellet hade en rullstol vi fick låna vilket vi uppskattade. Jag tycker att det är sorgligt för miljö att ett hotell år 2022 byter handdukar varje dag även när jag hängt upp dem. Synd att det inte ingick i all-inclusive att få 2 flaskor mousserande vin med på utflykt på min födelsedag.

 
2022-07-16

av mariaaP2788BT Helsingborg, Sverige

Fint hotel

Vi är mycket nöjda med maten, poolen, drinkarna, rummen, servicen. Buffen på restaurangen var utspridda på olika platser så det blev sällan trängsel. Det hade varit bättre om det fans fler solstolar. Jag gillade inte glasdörrarna som fanns på alla toaletter, offentliga som i rummet, på hotellet. Det som var negativt var att det fanns inga kaffe automater som man själv kan hämta. Bara för en kopp kaffe på morgonen vid poolen fick jag vänta 15 min i kön till baren då folk framför mig beställde drinkar som tog längre tid.

 
2022-06-17

av 198linneat

Underbart hotell

Fantastisk service, riktigt bra mat och trevlig personal. Hotellet passar både barnfamiljer och par. Perfekt att kunna gå undan till den avgränsade vuxendelen vid poolen och restaurangen om man vill ha det lite lugnare. Rekommenderar verkligen den grekiska tavernan, men tänk på att boka bord direkt när ni kommer till hotellet då det snabbt blir fullbokat. Om man vill ta sig in till Rhodos stad stannar bussen precis utanför hotellet och det tar ca 15-20 min att åka.

 
2021-10-10

av guntebunte Vallentuna, Sverige

Amada Colossos bjöd oss, i alla avseenden, på en fantastisk vecka

Vi tillbringade 7 nätter i rum 5087 den första veckan i oktober. Även om vårt rum inte hade havet som utsikt var vyn över bergen och vattenparken en fröjd för ögat. Vi hade en fantastisk vecka på Amada Colossos. Man kan inte påstå att det är ett pittoreskt hotell. Arkitekturen är stram och modern. Det är rent. Det är välorganiserat. Restaurang- och bar utbudet imponerar. Förutom huvudrestaurangen finns tre a la carte restauranger. Alla med utsökt mat och excellent service. Om vi räknar rätt finns det totalt fyra barer vid poolen och stranden och tre barer inom själva hotellkomplexet. Även om hotellet var fullbelagt under vår vistelse, ca 2000 gäster, upplevde vi aldrig några köer och ingen trängsel. Imponerande. Det som också imponerade var alla medarbetares, oavsett position och arbetsuppgifter, professionalism och personliga sätt att vara och som i allra högsta grad bidrog till vår trivsel Egho och Gabi; Ni och era kollegor i the Entertainment Team förhöjde upplevelsen med er aldrig sinande ambition och engagemang att få oss lata semesterfirare att fysiskt aktivera oss. Ni lyckades! Några andra som verkligen också lyckades med att förgylla vår tillvaro var Captain Nicos som bjöd på sin aldrig sinande humor i såväl den italienska a la carte restaurangen ( Risotton var den bästa vi någonsin smakat) som vid luncherna i huvudrestaurangen. Berna; Tack för att du välkomnade oss på det sättet du gjorde. Inte bara när vi besökte den grekiska restaurangen och avnjöt en magisk läcker måltid, utan även vid de många tillfällen du tog hand om oss till frukost och lunch. Vi blev mycket bortskämda med den uppmärksamhet och service vi fick uppleva. Stort tack också till Mechalista, Cristos, Jimmy och Marietta. Vi kommer ihåg er och ert fantastiska sätt att vara. Om vi verkligen skall försöka leta efter något att klaga på är det två saker; Dels att den stooora poolen var för kall, samt att den luxuösa rumstoaletten inte erbjöd den "avskildhet" man kanske ibland önskar. Tack alla för en oförglömlig upplevelse med så mycket mersmak! Gunnar och Ann-Marie Werner