Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fin utsikt och närhet till stranden.
-
Vi skulle ha ätit vår frukost i matsalen bredvid receptionen. Det var ett fruktansvärt otrevligt ställe. Vårt resesällskap 5 personer åt på vip så vi fick äta där resten av veckan. Skatt på hotellet var en total överraskning på över 700 kr. Sånt borde ordnats av Apollo.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


5 av 10

+
Barnpoolområdet var bra då det var lite "avstängt"
-
Att man kl 9 på morgonen håller på att tömma barnpoolen för städning så det var fylld strax efter 12 med kallt vatten! Detta utan information och området låses 20 på kvällen så omöjligt någon som gjort en olycka i poolen. Oerhört dåligt planerat!

Bekräftad gäst: 2023-08-09


3 av 10

+
Lägenheten/rummen vi hyrda var stort och passade oss bra.
-
Hela hotellet är ganska slitet och nedgånget. Överlag dålig service och personalen var rätt ointresserade av att hjälpa till. Det var inte direkt otrevliga, men inte det minsta trevliga heller. Stundtals en ganska nedlåtande attityd, vi käkade frukost där och några middagar. Sedan käkade vi ute istället så att man kunde välja dryck och känna sig lite ompysslad. Väldig skolmatssalskänsla där man åt frukost och middag. En grej som Apollo kanske borde fundera på är om det är utcheckning 11.00 och planet går på natten efter så kanske man kunde boka ett dagrum redan från början för den dagen. Nu lyckades vi efter en del strul få till detta och hotellet var ganska tydliga med att det var jobbigt för dem och att det inte var alls säkert att vi skulle få ett dagrum. Någon timme efter utcheckning fick bi boka ett dagrum för 90 euro. Onödigt tjafsigt och struligt.

Bekräftad gäst: 2023-08-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

4387 omdömen
Utmärkt
 
1413
Väldigt bra
 
1045
Bra
 
725
Mindre bra
 
558
Underkänt
 
646

5 senaste omdömen

2024-03-20

av Gunni H

The best holiday for exercise and relaxing

Very good exercisers, yoga, morninggym and watergym. Nicole Celine and Antonio Utflykten runt södra delen av Rhodos ö var fantastiskt. Vi fick se många fina ställen och fantastiska utsiktsplatser där man kunde se de närliggande öarna. Vi såg även påfåglar.

 
2024-03-20

av Helene L

En innehållsrik och avkopplande semester, många sevärdheter blandat med sol och bad och även gymnastik.

Lättsamma o enkla övningar både på land o i vatten. Skönt att röra på kroppen. Bra ledare Celine ,Nicole and Antonio. Fin bussrundtur med bra guide och god lunch. Otroligt fin utsikt över alla små öar. Skönt med kortare tider på bussen, alltså flera stopp.

 
2024-03-09

av Paradise22776209550

Bra

Rummet var jättefint. Hotellet var smakfullt inrett. Med fina restauranger och baren. Fint pool område. Med flera pooler. Och jätte fin trädgård. Affär. Barer. Resturang biograf. Inomhus pool. Bra städning. Bra mat i restaurangen och cafet

 
2024-03-09

av 246annikaf Icmeler, Turkiet

Boka inte detta hotell!

Boka nåt annat!!! Fullständig kaos i matsalen, så lyhört i rummen att det låter som att grannen befinner sig i ens rum, man hör ordagrant vad som sägs, vad som visas på Tv:n, när det spolas/duschas etc. När vi bad om ett annat rum sa receptionen att alla rum är lika lyhörda o uppmanade oss att på egen bekostnad köpa öronproppar på apoteket på området. All inclusive innehåller bla en snack-buffé som består av torra överblivna smörgåsar och stekta korvbitar från frukostbuffén och middagen dagen innan, ser väldigt oaptitligt ut, samt som det så fint står en kakbuffe som är som ett dåligt skämt, två sorters torr sockerkaka… Kommer inte att återvända hit!

 
2024-01-30

av Kaj W Pietarsaari, Finland

Trevligt återseende!

Vi återvände till Rhodos i september 2023 och konstaterade att under 25 år sedan förra gången vi besökte ön så har mycket ändrat. Vi upplevde inte den lugna atmosfären som vi hade förut. Allting förändras med tiden. Ön har blivit nerbränd på mitten av ön och detta hade vi möjlighet att se under vår rundtur. Hemskt, sån enorm förstörelse. Jag rekommenderar Rhodos till alla som "vill ha allt på samma ställe" nära till allt, bad "Gamla stan" och sevärdheter hur mycket som helst. Jag tror att ni kommer att njuta av Rhodos.