Dubbelrum Garden Wing

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rum med terrass har ingång genom markterrassen. Rummen är belägna i Garden Wing. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd. Wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7ggr/vecka. Observera att det är en brant backe upp till rummen i Garden Wing.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Rodos Palace, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med havsutsikt. Rummen med havsutsikt är belägna på våning 8 till 15. Alla superiorrum är belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Tvårumslägenheter, Garden Wing

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna är belägna i Garden Wing. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i hopfällbara sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7ggr/vecka. Observera att det är en brant backe upp till lägenheterna i Garden Wing.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.