Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med terrass och utgång till delad pool. Rummet vetter mot poolområdet på hotellets baksida. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasvägg till badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och poolutsikt. Lägenheten vetter mot stora poolen eller mot poolen på hotellets baksida. Sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i nersänkt markplan

Enrumslägenhet i nersänkt markplan med markbalkong och poolutsikt. Lägenheten vetter mot det stora poolområdet. Sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet superior med delad pool

Enrumslägenhet superior med utgång till delad pool från uteplatsen. Lägenheten vetter mot det stora poolområdet. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med delad pool

Familjerum med terrass och utgång till delad pool. Familjerummet vetter mot poolområdet på hotellets baksida. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasvägg till badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Några av lägenheterna har en frostad glasvägg som avskiljare mellan rummen, väggen går inte ända upp till taket. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38–45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med markterrass och poolutsikt. Lägenheten vetter mot det stora poolområdet. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök. En smal spiraltrappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38–45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i nersänkt markplan

Tvårumslägenhet i nersänkt markplan med markbalkong och poolutsikt. Lägenheten vetter mot det stora poolområdet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Några av lägenheterna har en frostad glasvägg som avskiljare mellan rummen, väggen går inte ända upp till taket. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38–45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenhet med terrass och utgång till delad pool. Lägenheten vetter mot det stora poolområdet. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Planlösningen skiljer sig mellan olika lägenheter. Några av lägenheterna har en frostad glasvägg som avskiljare mellan rummen, väggen går inte ända upp till taket. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasvägg till badrum med dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38–45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.