Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
29
Bra
 
20
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-08-04

av Gisela L

Lugnt o skönt

All personal är toppen! Bra mat, till och med en glutenfri meny! Städning i rummen nästa varje dag. Bodde i ett rum där jag poolen precis utanför, solbäddar på terassen. Rummet var lagom stort för 1 person. Hade vi varit 2 så hade det blivit trångt. Bra säng. Trinettkök med köksutrustning. Utmärkt Wifi! Lugnt och skönt på och i poolområdet både dag o kväll ! Busshållsplats precis utanför som tar dig till Rhodos stad, 3€ Nära till stranden där du även hittar matställen. Hotellet ligger mellan 2 stora matkedjor, cirka 500 m åt båda hållen. Som andra har skrivit så är det en hårt trafikerad väg som är lite bökig att komma över. (Finns inga övergångsställen) Trafiken är inget man störs av i rummen. Om jag åker till Rhodos igen kommer jag definitivt bo på hotel Katia.

 
2022-08-08

av D2352DUpetras

Bra hotell!

Bra service. Bra mat som serveras. Fräscht, rent och enkelt. Litet hotell, men Bra uppstyrt med plats både i rummen och poolområdet. Om man kan tänka sig en promenad på 1-2 km till havet så rekommenderas det verkligen. Supermarket och atm alldeles utanför dörren. Då storvägen ligger alldeles utanför med mycket trafik, är det lätt med taxi. Vi stördes inte av trafikljud på hotellet.

 
2022-07-05

av katjav164 Haparanda, Sverige

Rent, trevligt och lugnt.

Renaste hotellet som vi varit på i Rhodos! Super trevlig och flexibel personal och rummet var som nytt varje dag. Stor balkong mot innergården och promenad avstånd till restauranger och stranden. Lugnt ställe. Vi kommer att komma tillbaka! ⭐⭐⭐⭐⭐

 
2022-05-27

av Travelsofias Stockholms län, Sverige

Inget extra

Bodde på hotellet förra året i juni med min pappa En vecka. Ok hotell, 2,5 stjärnor kan de få! Maten usel på restaurangen på hotellet. Värt att ta bussen el taxi in till stan . Fanns bra affärer i närheten med bra utbud . Ett mysigt bageri också tvärs över gatan. Lite långt till stranden men gick ner varje dag . Tv på rummet funka ej på hela veckan. Han sa att han skulle fixa det men han kom 2 ggr Men lyckades inte, fick ej nån slags ersättning heller. Dåligt . Men städningen var jättebra , städerskorna var noggranna . Men fin utsikt på rummet mot poolen var det! Lugnt område men kraftigt trafikerad väg vid entrén . Har bott på bättre hotell om man säger så, rekommenderar inte !

 
2020-08-15

av T9374ENmariae

Rekommenderas ej.

Vi var 4 personer i en lgh avsedd för fyra. Väldigt litet och trångt! Ej inrett för att vara fyra enligt vårat tycke, då bord i köksdelen var avsett för två personer. Då vi fick in två stolar till blockerade de så att man inte kunde komma över till sovdelen i kök. Sovdelen ut till swimup även trång den med. Fanns ej utrymmen att ställa de fyra resväskorna utan att det blev rörigt och vi hade känslan att gå på varandra. Ljusa rum . Poolområdet mysigt men det väger tyvärr ej upp de minus som finns. Barpersonalen trevlig, annars ingen bra erfarenhet av bemötande. Huvudväg direkt utanför hotellet där de kör snabbt och hårt trafikerad, svårt att komma över. Minimarket precis utanför hotellet med trevlig personal som är hjälpsamma. Finns två större matbutiker med några minuters gångväg åt vardera hållet! Går man 1 km längst stranden hittar man mysiga strandrestauranger att sola vid dagtid, de flesta tar dock betalt för solstol även när man äter lunch där. Obs! Foton är tagna vid utcheckning! Såg mysigare ut vid incheckning när sängarna var bäddade med överkast och kuddar i färg.( för rättvisans skull!)