Familjesvit

Familjesvit med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt och vissa med poolutsikt. Sviten består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett vardagsrum med en bäddsoffa. Rummen skiljs åt av en skjutdörr. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med terrass eller balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med poolutsikt eller med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.