Rumstyper på Bayside Hotel Katsaras

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong. Kombinerat sovrum och minikök. Matplats finns på balkongen. Två enkelsängar. I vissa lägenheter finns möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Matplats finns på balkongen. Två enkelsängar. I vissa rum finns möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med balkong och poolutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Matplats finns på balkongen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.