Kundomdömen om Bayside Hotel Katsaras

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig personal.Bra pool. Nära till havet. En skön bris som gjorde det väldigt drägligt. De boende var väldigt lugna och ej störande.
-
Jag fick vad jag förväntade mig.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


4 av 10

+
Nära havet, utsikten.
-
Det var slitet och nergånget. Våra två första dagar bestod i att få de rum vi hade bokat för att hotellet var överbokat.

Bekräftad gäst: 2024-07-03


3 av 10

+
Nära stranden
-
Svårt att hitta taxi, ingen service där någon frågar vi behöver nåt. Ingen sa hejdå när vi lämnade.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


4 av 10

+
Restaurangen vid stranden
-
Lekplats till barnen fanns inte

Bekräftad gäst: 2024-06-27


10 av 10

+
Havsutsikten var fantastisk. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-23


3 av 10

+
Trevlig personal.
-
Allmänt sunkigt intryck. Marknadsför sig som 4 stjärnigt men levde inte upp till det.

Bekräftad gäst: 2024-06-20


9 av 10

+
Läget på lägenheten, norrläge skönt då man fick skugga på balkongen. Havsutsikt. Nära till havet. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


10 av 10

+
Personal. Mycket bra. Sängarna ovanligt bra för Grekland
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Poolen och nära till stranden, ett välinformerade lugnt och skönt hotell.
-
Frukosten kan förbättras genom att addera Frukost och rvå alternativ till ägg.och städningen. I övrigt var service fanatisk, vi skulle på en utflykt och frågade om att ta med Frukost fick väldigt mycket Frukost med oss.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

403 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
78
Bra
 
63
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2023-09-01

av Clémence B Chambery, Frankrike

Bien pour quelques jours

L'hôtel est en bord de mer, avec une plage privée. Il y a également une petite terrasse qui propose de la restauration. Une piscine plaisante également. Par contre les avions volent très bas à cet endroit, et le bruit peut déranger. Aussi l'insonorisation des chambres peut-être améliorée.

 
2023-09-17

av TinaN1576

Stolen

Got My purse stolen the same night i arrived,when i was at My balcony and a receptionist, that coulden't keep his hands for him self. My holyday was ruined. Tolk me dayes to close My cards, and get help from othef dannes to loan me money

 
2023-09-12

av Gemma S

Not clean

The hotel was fine but I was not happy with my room. The shower was very small & had a dirty shower curtain so was hard to shower there every day for a week. The decor in the room was very dated. Sheets were changed everyday but nothing else got cleaned for my whole stay. The floor was dirty and as soon as you walk in there is a strange smell. Wardrobe smelt bad too. The taverna on the Beach was great though, food was very good with good prices. I wouldn’t stay here again as it’s just too dirty. I could hear music until midnight which kept me awake. I only used the room for sleeping really. Sorry to leave a bad review but I have to be honest.

 
2023-08-13

av Emma K

Good hotel

Hotel was good and easy to arrive from airport. Nick was very friendly and we felt welcoming, thanks to him for that. The woman with black hair at front desk wasn’t really professional. She claimed us for her own mistake and didnt apologies us, even toho she made a mistake and blamed us for no reason. Not really professional work from her! Otherwise we liked the hotel very much so thanks to others for good stay!

 
2023-08-13

av Sarah W

In direct flight path

First of all this hotel is in a direct flight path with the airport being a 5 minute car journey away! I was never made aware of this & no one seems to have mentioned it on their reviews either!. The hotel is quite run down & the breakfast is very basic! The staff however were lovely & was always helpful & polite. The rooms aren't great & the showers were broke in both rooms we had. Unfortunately this is certainly not a 4* hotel as advertised. We spent as much time as we could away from the hotel.