Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-11


9 av 10

+
Läget till stranden och tillgången till solsängar.
-
Långt över mina förväntningar!

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Närheten till hav och solstolar. Trevlig personal i bar och restaurang. Dock ej i glassbaren.
-
Rummet var ofräscht och luktade avlopp. Trasig golvbrunn vilket städpersonalen borde ha uppmärksammat. Säkerhetsboxen var felplacerad..på golvet i en garderob med nyckel..saknade kodlås. Nyckeln fick man alltså ta med sig till stranden och som desutom var märkt med rumsnummer!!!! Inte genomtänkt!

Bekräftad gäst: 2024-05-30


8 av 10

+
Närheten till havet. Flera matställen
-
Lite för hög musik när underhållningsteamet var aktiva.

Bekräftad gäst: 2024-04-28


5 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Fantastiskt god mat och supertrevlig, vänlig personal. Lagom stort och bra läge, både in till Rhodos stad och till flygplatsen.
-
Först fick vi ett rum i den äldre delen av hotellet och det var så deppigt att vi gick raka vägen ner till receptionen och frågade om vi kunde uppgradera till att bo i den nyare delen. Hotellet i The Shining är mysigare än den äldre delen...

Bekräftad gäst: 2023-10-22


4 av 10

+
Vet ej
-
Maten var inte bra,acn på rummet var kass,var inte någon kyla på den.Kunde inte ligga vid poolen någon gång,då det var tingade solstolar tidigt på morgonen.Väldigt hög volym i matsalen.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


6 av 10

+
Personalen och lekledarna
-
Papperskorg i rummet, inte bara på toaletten Ta bort heltäckningsmatta i trapporna, inte trevliga Ta bort alla trasiga solsängar Sätt vindskydd i resturangen mot havet då det drog mycket,något man ser igenom

Bekräftad gäst: 2023-08-09


7 av 10

+
Att dom varierar maträtterna.
-
Det första rummet vi fick var inte alls bra, gammalt slitet och inte fräscht. Vi sa till personalen att vi ville byta rum, dag 2 fick vi ett nytt rum, där var ACn dålig, sängarna stenhårda, ytterdörrarna till båda rummet va dåliga för allt ljud utifrån gick igenom. Övrigt fräschare rum.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

3214 omdömen
Utmärkt
 
1844
Väldigt bra
 
841
Bra
 
377
Mindre bra
 
101
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2024-07-14

av Marjer0420

Hotell som passar tonårsfamiljen!

Familj om 5 personer där barnen var i åldern 14, 17 och 19. Plus: Närheten till stranden, poolområdet, att man inte behövde gå upp i ottan för att slåss om solstolar, snackbaren, två barer vid poolområdet där det serverades lokal öl/vin och coctails. Tyvärr inget mousserande men det vita funkade det med. Helt ok lunchställe där det serverades lite grekiskt och italienskt. Poolområdet kändes aldrig trångt. Rent och trevlig personal där de flesta alltid hade ett leende på läpparna! Maten i bufferestaurangen höll standardklass för att vara All ink. Absolut inte dåligt men hade önskat mer grekiskt utbud varje dag. Lunchen åt vi aldrig där. Frukosten ok med både nystekta ägg, omelett och pannkakor. Minus: Valde standardrum. Inte jätteroliga för 3 pers. AC fungerade varannan dag och det blåste dessutom ut svart smuts från den på personen som låg under AC,n. Detta var inget vi påtalade till receptionen utan flyttade sängen lite istället. Övrigt: Trevligt hotell med dagliga aktiviteter såsom vattengympa, boule, karaoke mm. Vattensporter precis på stranden. Minimarket på hotellet annars minimalt utbud runt om hotellet. Smidigt att hyra bil eller ta bussen in till Rhodos stad. Ett hotell där upplevelsen var att det var många familjer med barn i tonåren. Stördes absolut inte av flygplanen som flög längs med stranden innan landning. Stördes inte heller av blåsten som förekom. I 30 gr värme svalkade det skönt!

 
2024-07-07

av Peter J Trollhättan

En lugn och bad vänlig familjesemester med god mat

Ett mycket bra all inklusiv hotell. Maten varierad då de har tema kvällar. Poolen var bra med bra barer runt den. Närheten till havet ett extra plus. Det är blåsigt på västsidan men den behövdes då det var varmt. Personalen är extremt duktiga och hjälpsamma. Kan rekomendera detta hotell.

 
2024-06-16

av Daniel D

Avra Beach Hotel

Rekommenderar detta hotell. Jättefin personal, super service, härliga pool och badstrand samt fantastisk underhållning i form av Entertainment gruppen ledd av Toni Macaroni, Emilia, Bea, Billy och Mike. De underhöll barnen och de vuxna och gjorde vår vistelse helt fantastisk tillsammans med den härliga personalen. Aktiviteter hela dagen och varierad mat som höll toppklass! Riktigt bra!

 
2024-06-03

av Magnus B

Magnus B

Ett helt otroligt hotell med extra allt. Högsta poäng på renlighet, service, utbud av mat samt aktiviteter för stora och små. Direkt närhet till fin klapperstensstrand med solstolar och parasoller förgyllde resan lite extra. Fint och välskött poolområde. Vi bodde i en nybyggd bungalow i ytterkanten av hotellområdet vilket var fantastiskt! Superfräscha rum med avskiljbara väggar mellan de två sovrumsdelarna och härlig regndusch. Stort plus att det fanns flertalet olika "kök" som italienska pizzor, lokala gyros mm. God lokal öl på tapp. Det enda att påpeka är att vinet inte var någon höjdare samt att det var hög musik fram till kl 22. Men det är såklart rena småsaker i sammanhanget, Skulle varmt rekommendera detta hotell!

 
2024-05-04

av Hasha P

Väldigt nöjda överlag

Rummet var fint och vi hade havsutsikt trots att vi trodde vi inte hade, vi hade inte betalat mera. Maten god och de hade alltid något nytt som man kunde prova på. Personalen glada och duktiga. George, Emilia och Mike var super på sitt jobb om att känna oss välkomna. Alltid glada och pratade med gästerna. Enda minuset är om det är ett all inclusive hotell så tycker jag att allt skall höra till och att man inte har vissa saker som kostar. Speciellt tex popcorn framför disken som sedan kostar eller iskaffe.