Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 89 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Fantastiskt god mat och supertrevlig, vänlig personal. Lagom stort och bra läge, både in till Rhodos stad och till flygplatsen.
-
Först fick vi ett rum i den äldre delen av hotellet och det var så deppigt att vi gick raka vägen ner till receptionen och frågade om vi kunde uppgradera till att bo i den nyare delen. Hotellet i The Shining är mysigare än den äldre delen...

Bekräftad gäst: 2023-10-22


4 av 10

+
Vet ej
-
Maten var inte bra,acn på rummet var kass,var inte någon kyla på den.Kunde inte ligga vid poolen någon gång,då det var tingade solstolar tidigt på morgonen.Väldigt hög volym i matsalen.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


6 av 10

+
Personalen och lekledarna
-
Papperskorg i rummet, inte bara på toaletten Ta bort heltäckningsmatta i trapporna, inte trevliga Ta bort alla trasiga solsängar Sätt vindskydd i resturangen mot havet då det drog mycket,något man ser igenom

Bekräftad gäst: 2023-08-09


7 av 10

+
Att dom varierar maträtterna.
-
Det första rummet vi fick var inte alls bra, gammalt slitet och inte fräscht. Vi sa till personalen att vi ville byta rum, dag 2 fick vi ett nytt rum, där var ACn dålig, sängarna stenhårda, ytterdörrarna till båda rummet va dåliga för allt ljud utifrån gick igenom. Övrigt fräschare rum.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


7 av 10

+
Fräscha sociala ytor. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Stranden. Bra hålltider för frukost lunch och middag.
-
Slitna gamla rum för 2-3 pers. Trångt gick knappt att öppna kylskåp pga att det stod sängar i vägen. Dålig belysning i badrummet i samma gamla rum. Mycket hårda sängar resulterade i höft och ryggont. Föreslår ommöblering och utbyte av sängar. Under all kritik när en barn till och med påpekar ovanstående.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


10 av 10

+
Entertainers Bra underhållning
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


9 av 10

+
Att det fanns en bar och snackbar som ingick i all inclusive. Plus det härliga personalen som var hjälpsam
-
Två kollegor i snackbaren som helatiden kändes arga och sura.

Bekräftad gäst: 2023-07-30


9 av 10

+
Fantastisk personal i underhållningsteamet som fick vistelsen att kännas personlig. Annan personal på hotellet var också på tårna och otroligt service minded. Maten var över förväntan, de olika teman (mexikanskt, asion fushion m.m.) samt det faktum att man kunde äta pasta/pizza-lunch i strandbaren gjorde att man inte tröttnade på maten alls. Bra städning, allt kändes rent och fräscht. Allt som allt en helt underbar vistelse och vi kommer garanterat att återvända!!!
-
Sängarna var väldigt hårda (resårbotten utan bäddmadrass). Önskar ett större matutbud till barnen i huvudrestaurangen. Hade förväntat mig en barnstation med flera barnrätter men det som fanns i barnvänlig mat var pommes och pasta bolognese.

Bekräftad gäst: 2023-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

3029 omdömen
Utmärkt
 
1712
Väldigt bra
 
803
Bra
 
363
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2023-11-21

av Rickard K

Bra upplevelse

Väldigt fint hotell ,dock så är gamla delen gammal med trånga små rum dom skulle må bra av en renovering. Mat och dryckesutbud mycket bra. Personalen är 5☆ Animationsteamet med Babou och Boogi är världsklass. Gott om solstolar totalt sett utspritt runt hotellet. Dock många stolar som skulle behövas bytas ut.

 
2023-11-03

av Dream799553 Göteborg, Sverige

Sol hela veckan🌞

Bra läge , nära stranden. Trevlig personal i matsalen och receptionen . Goa sängar. Bra AC .Uppträdande på kvällen var alldeles för högt ljud. Trafiken utanför vårt rum störde oss på natten. Och någon man som tömmer alla glasflaskor tidigt på morgonen från återvinningen fick oss att tro det åskade.Lyhört rum. Vi kommer tillbaka men inte till detta rum. Nästa gång blir 2025 med hela min familj.

 
2023-10-26

av Mervi C surahammar

Mc

Ytterligare trevlig tripp till Avra. Maten har varit god men saknar fortfarande en pool som är uppvärmd. På hotellet fick vi ett rum som vette ut mot gatan vilket i sig var jätte trevligt rum men då jag var tvungen att studera på dagtid så stördes jag nattetid av bilarna utanför. Maten, personalen , städerskorna och entertainer teamen ( personerna) var super som vanligt MEN själva underhållning, tävlingar och dag program var nog det sämsta jag varit med om. Inga tävlingar eller program som tex pil kastning och pingis för barn och ungdomar, skulle de vara med och spela skulle de vara med de vuxna vilket medförde besvikelse från alla håll. Kvällsunderhållning var under all kritik, förut har turisterna fått vara med och tävla men nu var det bara musik quiz och allmänt dålig underhållning. Men själva hotellet med personal och restaurangerna med Mr Kostas i spetsen är helt underbara så ja nog kommer vi tillbaka igen men hoppas på bättring på det vi tycker var dåligt.

 
2023-08-05

av JulieJulie1981

Fantastiskt och oförglömlig

Superbra all-inclusive hotell. Underbar och engagerad personal. Mysiga rum, städning varje dag. Man får strand handdukar på hotellet dessutom är solstolarna gratis . Mycket god och varierad mat, man går aldrig hungrig. Missar man frukost så finns det alltid smörgåsar , våfflor och massa annat gott att äta mellan måltiderna. Fick väldigt goda drinkar av den underbara bartendern Nikos. På hotellet kunde man köpa transferbiljetter till Rhodos och olika turistställen för väldigt rymliga priser. Man lämnas och hämtas av hotellets minibuss. Helt underbart entertainer team , dom inkluderade och fick alla att känna sig speciella. Hade aktiviter för dom stora och små . Sam, Lucy , Alex, Babooo, Lena och Bogdan ni är bäst 💪🏼 Återvänder gärna till hotellet.

 
2023-07-25

av Amir J

Kass mat och rum.

Hotellet har renoverade och orenoverade rum. Vi fick först ett orenoverat rum och enligt receptionen fick vi detta för att vi valde ett standardrum vid bokning. Rummet var från 80-talet med en AC som lät så högt att det inte gick att sova. Den lyckades inte heller kyla hela rummet då det mitt i rummet finns en avskiljare. Brunnen var lös i badrummet och tvål samt schampo använda. Efter klagomål fick vi byta till ett renoverat rum vilket var mycket bättre. Det fanns en mängd matalternativ i restaurangen, problemet var bara att det inte smakade ett dugg, var överkokt, underkokt eller helt enkelt äckligt. Ett säkert kort var dock tzatzikin… man misslyckades alltså även med den inhemska maten. Detta drog ner betyget rejält. Frukten var bra! Snackbaren var bra! Underhållning varje kväll var jättebra både för barn och vuxna! Blåser väldigt mycket på stranden och det är vågigt. Kommer vi åka tillbaka? Absolut inte. Att hotellet är fyrstjärnigt kan vi inte förstå.