Kreatören bakom gastronomin i Apollo Mondo Boutique

Som en av de bästa kockarna i Grekland har Mirsini Lampraki varit med och skapat den unika smakpaletten för Apollos koncept Apollo Mondo Boutique. Mirsini Lampraki är ansvarig för att bland annat utbilda hotellens kockar, skapa menyer och ständigt utveckla mat- och dryckeskonceptet för Apollo Mondo Boutique.

Den prisbelönta kocken föddes på Kreta och har en lång familjetradition inom grekisk gastronomi och medelhavsmat. Hon har arbetat som chefskock på flera välrenommerade restauranger och skrivit mer än 20 böcker kring temat medelhavsmat. Hon har sina egna tv-program i Grekland, har en egen restaurang i Aten och representerar Grekland i stora mattävlingar runt om i världen.

Med sin långa erfarenhet, både nationellt och internationellt, har Mirsini Lampraki gett sin expertis i de artiklar och recept som presenteras under "Det grekiska köket". Låt dig fyllas med inspiration för att upptäcka smakerna av ljuvliga Grekland.

Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique är Apollos nya koncept där vi hittat naturligt eleganta hotell och utvecklat arkitektur och design, rum och mötesplatser, smaker och service som sätter avtryck.
Detaljerna är lika viktiga som helheten och här är det bekvämt och enkelt att vara – lyx på ett lite lättare, ledigare och sinnligare sätt.

Läs mer om Apollo Mondo Boutique och låt dig svepas med i den unika atmosfären och rytmen som bara finns att hitta på äkta boutiquehotell.

 


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Grekland, hitta och boka en resa till Grekland eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Grekland

Här hittar du våra bästa Greklandstips inför din resa – oavsett om du är en van Greklandsresenär eller besöker detta vackra och solvänliga land för första gången.

Se alla våra restips för Grekland

Grekland

  • Kristallklart vatten och långa tavernakvällar 
  • Små, genuina byar på folkkära Kreta och nyheten Limnos
  • Välj bland romantiska Parga, härliga Rhodos och vackra Skiathos
Se alla resor till Grekland

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här