Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Lägenheterna ligger i fristående hus av sten. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor, köksutrustning, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong. Lägenheterna ligger i fristående hus av sten. Ett sovrum en trappa ner med två dubbelsängar och ett sovloft en trappa upp med två dubbelsängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi och luftkonditionering. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong. Lägenheterna ligger i fristående hus av sten. I entréplan finns ett vardagsrum kombinerat med ett minikök, bäddsoffor samt ett badrum. En halvtrappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.