Rumstyper på Pserimos Villas

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter belägna i fristående små stenhus. I lägenheterna finns minikök, kylskåp, kokplattor, köksutrustning och vattenkokare. Stor dubbelsäng och extrabädd i form av bäddsoffa. Platt-tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter superior

Trerumslägenheter superior belägna i fristående små stenhus. Kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, kokplattor, köksutrustning och vattenkokare. Sovloft en halv trappa upp och ett sovrum en halv trappa ner från köket. Två dubbelsängar och en enkelsäng eller en dubbelsäng och tre enkelsängar. Platt-tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Dusch och wc. Balkong. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage belägna i fristående små stenhus. Kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, kokplattor, köksutrustning och vattenkokare. Sovloft en halv trappa upp. Två separata sängar som står ihop, en separat säng och bäddsoffa. Platt-tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Dusch och wc. Balkong. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter
Antal personer: 4 personer.