Pserimos Villas

  • Precis intill stranden
  • En rofylld oas
  • Gratis wifi
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Pserimos Villas är ett unikt boende bara ett stenkast från den fina stranden. Hotellet består av 16 fristående små stenhus, en frukt- och grönsaksträdgård samt ett poolområde. I lägenheten finns allt du behöver – och utanför väntar lugnet och skönheten på den lilla ön Pserimos.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Större enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter i etage för 4 personer. Trerumslägenheter superior för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget!Perfekt innanför husen vid stranden vilket gjorde att Allt var lugnt även när turbåtarna k...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 40 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pserimos Villas vänder sig till alla som vill ha en avkopplande semester vid havet på den pittoreska ön Pserimos. Vid hotellets pool finns gratis solstolar och parasoller, samt en poolbar där du kan beställa semesterns svalkande drycker. I den lummiga trädgården på Pserimos Villas växer olika frukter, tomater och auberginer. För de små finns en lekplats. Gratis wifi i allmänna utrymmen och receptionen är öppen från kl. 8.00-11.00.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost kan köpas till. Frukosten serveras på ett kafé vid stranden.

Bra att veta

Kreditkort accepteras på Pserimos Villas, men inte på så många andra ställen på ön. Uttagsautomater finns inte på Pserimos, så vi rekommenderar att du tar med kontanter.