Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
Joanna med familj som alltid är så tillmötesgående och omtänksamma. Poolområdet. Läget. Wifi (som för en gångs skull var superbra).
-
En aningen mjukare extrabädd. Duschdraperier (fast jag vet att dom nu ska bygga om till duschkabiner).

Bekräftad gäst: 2019-08-17


3 av 10

+
Utsikten från balkongen över havet och solnedgången. Läget centralt
-
Hotellet har haft sin storhets tid men inte hängt med de senaste 25 åren. Behöver fräscha upp interiör på rummen och ut med plaststolar på balkongen. In med växter och ut med krimskrams från sent 80-tal/90-tal från gemensamma ytor. Få tillbaka sin charm. På tal om charm så behövs det charm-kurs till personalen, räcker inte med en som kan behärska yrkets specialitet. Kunna erbjuda glutenfritt alternativ och inte påstå att där är mycket grönsaker när där bara är oliver och tomater och möjligen ägg var 4 dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Utsikten mot havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

+
-
Sängarna. Bedrövliga inkl kuddarna

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

+
Läget fantastiskt, rent och fint rum med havsutsikt. Tyvärr var sängarna alldeles för hårda. Vi hade bokat halvpension och det ät inget vi rekommenderar. Poolområdet mkt fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

192 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
51
Bra
 
57
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-07-13

av aLink_ping Linköping

Bra läge

Har bott en vecka på Pandrossos hotel och hade en underbar utsikt från vårt rum över havet. Hotellet något slitet, men det uppvägs av läget och den mysiga altanen//baren. Kan absolut tänka mig att återvända dit !

 
2015-07-26

av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

av 116joelh Karlskrona, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?

 
2013-05-25

av 21JessicaA Linköping, Sverige

Trevligt Hotell med fantastiskt läge

Bra hotell för pengarna får man ett av rummen med havsutsikt så har man en helt fantastiskt vy. Annars var rummen väldigt nergångna och skulle behöva en renovering. Riktigt dålig frukost. Men trevlig personal och läget är helt fantastiskt.

 
2021-08-06

av D8Venturer Dublin, Irland

Not acceptable bedroom standards for a hotel.

Firstly we spotted the hotel on the approach to Paros on the ferry. Itis one of the largest buildings and commands fantastic views of the ocean and Paraika. On approach to the hotel there is a fabulous terrace to sit outside and enjoy the views. When entering the hotel we were greeted by an impressive reception area, which was spotlessly clean. We booked a suite for 5 nights on a room only basis for €660. We were greeted by the owner of the hotel who checked us in. He also handed us our tv remote and air conditioning remote, this reminded me of a cheap hotel in Ibiza when i was 18. We had read the reviews of the hotel beforehand so had expectations to a minimum. We said it would be fine once it was clean. We went to the room that was assigned to us. The room was not a suite and it was filthy. There was previous occupiers ferry tickets on the shelf, the bin was not empty, the floor was full of hair and sand (it had not been swept or washed) and there was make up remover wipes on the floor in the corner. The throw on the bed was stained, we removed it and the sheets underneath were clean and fresh. The ashtray on the balcony had not been cleaned from the previous guest either. We decided we could not stay in this room. The fact tbat this room could be rented out in a pandemic in the state we reveived it is nothing short of disgusting. We made our way to reception. At reception we again met the owner. We advised that we booked a suite and not that disgusting room. He immediately apologised for the mix up with the room and quickly reallocated us to another room. He did this politely and professionally. We were given another room which was much better and it was generally clean. The views from the room were amazing. We accepted this room. We did not eat in the hotel but had drinks on the terrace. The owners wife and the lady serving us were lovely all week. Very polite and friendly. The hotel restaurant is a Thai restaurant and though we didnt eat there the food looked bery good. The pool area is small but well maintained. There is a small beach outside the hotel which is nice. The hotel wifi is not great, it is difficult to get signal and was often not available. For the price we paid we expected a better standard of room. The rooms are in serious need of an upgrade/refurbishment. Yes there is a flat screen tv (with minimal channels) and air conditioning (its alright), the beds, decor and bathrooms were probably acceptable in 1990 but not acceptable now. The bedrooms do not match the standard of the hotel exterior and terrace. The rating of two is for the staff and the fabulous terrace but as the rooms are the main part of a hotel i cannot rate them any stars. Advice would be to stay elsewhere. I have attached some pictures to this review. The hotel owner obviously does not inspect any bedrooms and as such cleaning standards in the rooms is disgustingly poor.