Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Allmäna utrymme var bra.
-
Rummen var slitna, liten toalett och lyhört.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Läget var bra, de allmänna ytorna som terass, poolområdet var fina.
-
Vårt hotellrum var väldigt trist. Solen nådde aldrig dit på hela dygnet. Utsikt över entrétaket och sedan i och för sig havet. Vi bad om ett rum högt upp och fick trots det vån 1. Bad hotellet om byte av rum men fick dålig respons på det. Sängarna var väldigt obekväma. Stenhårda. Vi kunde inte hänga upp duschen för den var trasig. Duschen liten och obekväm.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Utsikten var enormt vackert. Stor frukostmatsal. Trevlig man i receptionen. Lugnt på kvällar och nätter
-
Det var som jag trodde. Lite gammalt på en del ställen men bra

Bekräftad gäst: 2023-09-23


6 av 10

+
Läget! Och att det var så lugnt. Utsikten!
-
Eftersom jag har varit där tidigare för 8 år sedan, så visste jag ju hur det såg ut. Men önskvärt hade ju frukosten förbättrats sedan då, men istället var den sämre. Men det kändes som att de hade det tufft ekonomiskt och körde med lågbudgetförändringar.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


8 av 10

+
Bra läge.
-
Bättre kuddar. De vi hade var hårda liksom sängarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


8 av 10

+
Läget, bra pool
-
Stenhård säng och lika hårda kuddar

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Trevlig personal och läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
58
Bra
 
62
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2023-08-24

av Clara B

Besviken

Vi var här i maj med apollo, rummet var helt ok men toaletten var lite ofräsch. vi såg mycket fram emot frukostbuffen men vi vart väldigt besvikna på utbudet, så vi åt inte frukost en enda gång under vår vistelse tyvärr. Smink som försvann efter städning och oöppnad dryck som försvann ur vår kyl.

 
2022-08-30

av KennethP84 Västerås, Sverige

Hotell som har sätt sina bästa dagar.

Slitet Hotell med mycket trevlig personal, extremt dålig frukost och alldeles för dyrt , rummen håller 70 tals standard extremt hårda sängar och är slitna. Det enda positiva med hotellet är läget och personalen annars så fins det mycket bättre hotell i centrum som är mycket mer prisvärda.

 
2019-07-13

av aLink_ping Linköping

Bra läge

Har bott en vecka på Pandrossos hotel och hade en underbar utsikt från vårt rum över havet. Hotellet något slitet, men det uppvägs av läget och den mysiga altanen//baren. Kan absolut tänka mig att återvända dit !

 
2015-07-26

av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

av 116joelh Malmö, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?