Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong med havsutsikt. Lägenheterna med markbalkong har ingång via uteplatsen. Lägenheterna är av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler och stil. I vissa lägenheter finns några trappsteg. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenheter deluxe med balkong och havsutsikt. Lägenheterna är av varierande storlek och med nyare möbler och inredning. I vissa lägenheter finns några trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Rymliga trerumslägenheter med balkong med havsutsikt. Lägenheterna har hög standard, varierar i storlek och har lite äldre, traditionella möbler. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning i miniköket. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller markbalkong, båda med havsutsikt. Lägenheterna är av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Minikök med kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer/2-5 personer.