Enrumslägenheter

Enrumslägenheter av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. I vissa lägenheter finns några trappsteg. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller markbalkong med havsutsikt. Lägenheterna med markbalkong har ingång via uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Rymliga trerumslägenheter med hög standard av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning i miniköket. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Lägenheterna har ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Minikök med kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, båda med havsutsikt. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer/2-5 personer.