Enrumslägenhet

Enrumslägenheter av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Balkong eller markbalkong med havsutsikt. I vissa lägenheter finns några trappsteg. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Lägenheterna med markbalkong har ingång via uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenheter deluxe av varierande storlekar och med nyare inredning. Balkong med havsutsikt. I vissa lägenheter finns några trappsteg. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Rymliga trerumslägenheter med hög standard av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Balkong med havsutsikt. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning i miniköket. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter av varierande storlekar och med lite äldre, traditionella möbler. Balkong eller markbalkong, båda med havsutsikt. Lägenheterna har ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Minikök med kokplattor, kylskåp, smörgåsgrill, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer/2-5 personer.