Rumstyper på Scarabeo Hotel & Suites

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass och poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong och poolutsikt. I entréplan finns en dubbelsäng och ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft med ytterligare en dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering (på övre plan) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Svit med privat pool

Svit med markterrass, solstolar och privat pool. I entréplan finns en dubbelsäng och ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft med ytterligare en dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering (på övre plan) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Trerumsvilla

Trerumsvilla med markterrass och privat pool. På entréplan finns ett sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum, badrum med dusch och wc samt utgång till en terrass med privat pool. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum med dusch och wc samt en balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Kaffebryggare. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler finns i alla rum. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Villorna byggs till sommaren 24 och bilderna som visas här är skisser. De kan skilja sig hur det kommer att se ut i verkligheten. Så fort Apollo erhåller riktiga bilder kommer de att publiceras här.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.