Kundomdömen om Scarabeo Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket trevlig personal
-
Svalbo så nära poolen att fåglarnas träck hamnade i vattnet

Bekräftad gäst: 2024-06-03


9 av 10

+
Byte av sängkläder varje dag. Byte av handdukar och badlakan varje dag. Lån av poolhandduk. Diskade kaffemuggar.
-
För lite förvaring. Krokar till handdukar i badrummet .

Bekräftad gäst: 2023-08-28


7 av 10

+
Personalen
-
Läget & omgivningarna. Mindre pool än det såg ut på bild. Lite för lugnt, fick be barnen vara tysta i poolen för att inte störa.

Bekräftad gäst: 2023-08-21


9 av 10

+
Modernt och fantastiskt läge
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Mysfaktor trevlig påersonal
-

Bekräftad gäst: 2023-06-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-19


10 av 10

+
Mysigt, familjärt och lugnt lagom stort hotell med mycket trevlig personal
-
Ett litet tips är att lägga in en gummi skrapa i badrummet för att dra bort vattnet från badrumsgolvet till silen. Blir lätt mycket vatten då barn och ungdomar duschar och det sprutar överallt när det inte finns ett duschdraperi. Önskar även fler handduks hållare i badrummet för de stora handdukarna. Till sist så var sängen det sämsta med hotellet. Fanns inget stöd eller fjädring så man låg som i en skål och det bidrog till ont i ryggen för oss båda.

Bekräftad gäst: 2023-06-16


9 av 10

+
Rent och fräscht. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-09

av 243ramo Stockholm, Sverige

Jättetrevligt hotell med fantastisk service!

Så nöjd med vistelsen och jättetrevlig och hjälpsam personal. Rummet vi bodde i var rymligt och välstädat. Frukosten var enkel men fanns en del alternativ plus att allt var färskt och gott! Några minuters promenadavstånd till Valtos beach och därifrån kunde man antigen fortsätta gå eller ta båttaxi (rekommenderar) till gamla stan i Parga. Finns en del supermarkets i närheten av hotellet med bra utbud som dessutom är billigare än de närmare Valtos beach och gamla stan. Rekommenderar verkligen detta hotell och skulle definitivt boka där nästa gång! Återigen så himla trevlig personal!

 
2021-09-07

av johangQ7840CX

Familjesemester

Vi i familjen (bestående av 3 vuxna par + 1 barn) spenderade en vecka på Scarabeo och var väldigt nöjda. Fina rum och trevlig personal (speciellt ägarna). Frukosten var absolut tillräcklig men inga 5 plus, och möjligheten fanns att bli serverad på balkongen/terrassen om man inte satt i den gemensamma ytan vid pool/reception. Lite småsaker som skulle kunna förbättras som en så enkel sak som papperskorg på rummet och lite mer bestick på rummet, varmare kaffe (tydligen inte så bra enligt kaffedrickarna) men annars inget att klaga på. Fina och stora balkonger/terrasser samt kylskåp att fylla med valfritt under veckan. Vi åt aldrig på hotellet men en enklare meny fanns tillgänglig. 10 minuter promenad ner till stora stranden Valtos där ett par solstolar med parasoll kostar 10 euro/dag.

 
2024-06-01

av JacquelineStra Haag, Nederländerna

Scarabeo is has it all👌

Scarabeo is een schoon , fijn en rustig gelegen hotel in Parga aan de kant van valtos beach . De ruime hotelkamer is ingericht met moderne rustige tinten , prima bed ,de ramen zijn voorzien van horren , goede Wifi en de badkamer is top met een uitstekende regendouche . Dit hotel scoort wat ons betreft zeer hoog op hospitality niveau . Je voelt je direct zeer welkom . Ze doen de Griekse gastvrijheid eer aan 👌 . Voor bv het huren van een auto , welke stranden zijn het mooist , welke ijssalon MOET je bezocht hebben .. Rania en Nara helpen je oprecht graag . We vonden het ontbijt verassend veelzijdig en uitgebreid . Het hotel heeft een eenvoudige prima kaart voor de lunch en diner . Het is heerlijk bij het rustige zwembad ( met handdoeken service ) waar je ook terecht kunt voor een lekker drankje . We hebben echt een top week gehad in dit heerlijke hotel 👌

 
2023-12-24

av Dennis2020-1

Niet twijfelen, gewoon boeken.

Wat een super verblijf hebben wij gehad bij Scarabeo. Ontzettend schoon, netjes en een fantastisch ontbijt. Vlakbij het strand en de watertaxi naar het dorp. Rhania is een erg lieve en behulpzame eigenaresse. Ook het contact met Mara, die ons fijn verzorgd heeft, was super en de dames in de keuken doen hun werk zichtbaar met plezier. De dames van de schoonmaak werken keihard om iedereen zich thuis te laten voelen. Dit is wat je wilt als je met vakantie gaat. Genoeg complimenten voor nu. 1 tip voor de vakantieganger: huur een auto via Rhania zelf. 1 tip voor Rhania: meer ligbedden rond het zwembad plaatsen.

 
2023-10-07

av aagaard67

Et super sted i Parga

Mine kone og jeg besøgte hotellet i 14 dage. Et sted hvor man føler sig 100% velkommen og hvor personalet gør alt hvad de kan for at gæsterne føler sig velkommen og godt tilpas. Dejlig varieret morgenmad og deres dejlige græske yoghurt med lækkert tilbehør😊. Vi havde et super lækkert værelse hvor alt var rent og pænt, med rengøring hvor dag. Det tog 5 min. at gå til stranden og ca. 15 min. til Parga by. Det kan anbefales at besøge Anthousa til fods. En gå tur på 3 km. op ad et bjerg. Vil virkelig anbefale dette hotel til andre.