Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 97 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


8 av 10

+
Rymliga rum, sköna sängar
-
Mycket trappor, framförallt när hissen inte alltid fungerade upp till poolområdet.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Servicen från ägaren och hotellpersonalen.
-
Lyhört och konstant blött på golvet i badrummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
trvlig personal fint rum
-
för mycket trappor.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Servicenivån och då speciellt städningen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Lugnt avsides från centrum
-
Skulle gärna haft en soffa eller fåtöljer att sitta i på rummet

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Läget
-
Brödrost i lägenheten

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Rummet med egen balkong
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Ägaren. Läget - en kort promenad från centrum. Utsikten från poolen.
-
Vassare kniv/förskärare i pentryt.

Bekräftad gäst: 2023-09-18


8 av 10

+
Stort rum, rent, bra frukost
-
Hårda sängar, dyrt pris på AC

Bekräftad gäst: 2023-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
17
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-21

av Guara19 Göteborg, Sverige

Avskilt och lugnt hotell

Mysigt hotell 10 min ifrån ”centrum”. Pool och bar finns i hotellområdet. Även hiss de sista våningarna. Det kostar extra om man vill ha ev AC (8€/dagen) eller cashbox på rummet. Frukost går att köpa på hotellet. Vi valde dock att inhandla detta på egen hand, då det finns gott om butiker i närheten. Bra städning och fin bäddning. Ett minus var att hotellägaren vägrade kortbetalning.

 
2017-10-23

av littlemrstupid Halmstad, Sverige

Mysigt hotell!

Fräscht och rent och vi kände oss så välkomna! Vi hade ett litet problem med att madrassena inte var så bekväma men det sa vi till om och fick direkt bäddmadrasser vilket direkt löste problemet. Väldigt serviceinriktade Några minuters promenad så var man inne i centrum. Vi har haft en helt fantastisk vecka!

 
2017-07-23

av Helén F Malmö, Sverige

Enkelt men...

...rent och fräscht. På minuskontot kan man bokföra att duschdrapperiet slutar två dm ovanför golvet samt att man bara får en nyckel. Det mest bekymmersamma är dock att man måste låsa lägenhetsdörren och sedan sätta nyckeln på annan plats för att få el.Skulle det bli en brand kan det vara en katastrof. Man kan välja att köpa till frukost och den är liten men bra. Hotellet ligger hyfsat nära strand och centrum och Parga är fantastiskt fint. Men när vi återvänder, för det kommer vi att göra, så väljer vi ett annat hotell.

 
2016-07-14

av Pippilina88

Makalös service och fint hotell

Blev otroligt imponerade över det välkomnande vi fick av Thanassis och hans söner. Väldigt hög service med både städning, personal och rum. Man kände sig som en i familjen på detta hotell. Superfint läge med pool med utsikt över bergen och havet, fräscha stora rum med allt man behöver. Frukosten vad prisvärd och tillagad snabbt och fint med utsikt över havet. 3 min till mataffär, 5 min till närmsta stranden. Rekommenderar även restaurangen/baren på taket där vi umgicks och hängde mycket under vår vistelse. Kan varmt rekommendera detta hotell framförallt Thanassis som satte en varm personlig prägel på allt från frukost till pizzan till rummen. Vi var väldigt nöjda och återkommer gärna!

 
2023-08-26

av BricklayerUk Bournemouth, Storbritannien

Great location

Returned from Parga last weekend, we booked a last minute package through JET2 , and stayed at the Margarita . We were dropped at the end of the street and directed to walk up a fairly shallow slope to the hotel. On arrival , you are faced with 2 flights of fairly steep steps to the reception level , we are fairly fir , and it didn't prove to much of an issue , it was a tad warm to be lugging luggage around in that heat though ! If you have mobility issues , bear this in mind , I think the road way is too narrow for the tourist coaches to go up and down . We were met , welcomed and given the chance to purchase air con and a safety deposit box, which , for the price we paid , we didn't object to . From the reception level , there is an elevator to go further up. We used the stairs , but the owner took our bags in the elevator for us. Our room was large , spotlessly clean , quite nicely furnished , a huge bed, a kitchenette , with a great cold fridge, enough basics to make breakfast or a light meal . There was a small tv , which we never turned on, a good sized wardrobe , a small shower room , but it had constant hot water and excellent water pressure , so that was good ! We had a nice balcony overlooking the hills , furnished with a table & chairs . There is maid service 6 days a week , sheet change maybe twice ? Walls are a little thin, we were disturbed twice in the middle of the night with 'noise ' from the neighbours....... The property has a nice pool on the top floor, with nice sunbeds and umbrellas , never any hassle getting a bed . The bar prices aren't too bad , and there are fabulous views from there , there are also showers and toilets there . The Margarita is in a great position , down the gentle slope to the start of Parga , which has so many lovely bars, restaurants , shops , super markets , gift type shops , ice cream parlours etc. Parga really is a lovely place, choice of beaches , albeit they are predominantly shingle , great choices for eating and its easy to get around . It can be a bit hilly in parts , but helps keep the waist line trim !! Sea was beautiful and clean for swimming . We thought the Margarita was perfect , great value for what we paid , especially considering it was mid August ! We would of said everything was perfect , until the last day , we were sitting by the pool , and the owner come up to us, his demeanour had changed , and he said we had ' used the air con too much ....and if you leave it on too long it breaks , and you must pay if it breaks ' We had paid 65 euros for the privilege , we only used it over night twice ( we don't actually like sleeping with it on, the last few nights it became considerably warmer and you needed AC ) and probably were in the room aside from sleeping for a maximum of 3 hours a day at the most . This , did sour our opinion of the hotel somewhat . We were talking to some people we had met there , who too , had previously stayed at Margarita , told them what happened, and they concurred , the same had happened to them when they stayed ! Maybe its his 'thing ' ..... Its a shame , we are very considerate with regards to electricity etc , never wasteful , and this left us with a bad final memory of the Margarita.