Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. De deluxerum som ligger högst upp i huset har sluttande tak. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för ett barn i vissa rum. Observera att när extrabädden används blir det trångt i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn i vissa rum. Observera att när extrabädden används blir det trångt i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong och havsutsikt, beläget precis bredvid hotell Maistrali. I entréplan finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med badkar. Vardagsrumsdel med soffor. En trappa upp finns ett sovrum och ett badrum med dusch. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.