Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läge,personal och renlighet.
-
Fanns inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
Läget o frukosten o personalen,
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Läget och servicen
-
Att det blir rökförbud på balkongen och uteplatsen. Var hemskt att äta frukost bland rökarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Personalen läget i stan
-
En svensk TV kanal

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-11


10 av 10

+
Läget på 4:de våningen
-
ingen hiss

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
Här svarat
-
Inga

Bekräftad gäst: 2023-09-01


9 av 10

+
Service och läge
-
lite mer varierande frukost annars var allt bra

Bekräftad gäst: 2023-08-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

148 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
43
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-07-22

av Pockeshane Fruängen

Ett hotell som gör din vistelse i Parga bra mycket bättre.

Ett jättemysigt hotell, bra läge, bra frukost, underbar personal, de är så gästfria, vet hur man behandlar en gäst på rätt sätt. Städningen var superbra och ordentligt utförd. Det var aldrig något vi saknade. Nattetid var det lugnt. Helheten så var vi supernöjda och kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2023-07-13

av 946etheld Linköping, Sverige

Mysigt hotell i hjärtat av Parga.

Vi var två vuxna som bodde här en vecka. Ett litet familjehotell i hjärtat sv Parga och nära två stränder. Perfekt läge till hamnen. Trevlig personal och ägare. Vi fick ett rum med stor balkong/ altan med en liten havsutsikt. Perfekt rum. Ett måste för de andra balkongerna låg ut mot en trafikerad gata och ljud från gatuvimlet. En fin frukostbuffé med lite småvarma varje dag. Rent och byte av handdukar ofta. Sköna sängar i grekiska mått, hårda men helt ok. Rekommenderar detta hotell men var noga med vilket typ av rum ni beställer, dvs rum på baksidan av hotellet. Skulle bo här igen om vi återvände till Parga. bo här igen.

 
2022-09-19

av 700magnusk Sverige

Fantastiskt hotel

Rekommenderar verkligen detta hotel. Costas med familj och medarbetare är mycket välkomnande och hjälpsamma. Läget nära stranden är bra. Vi hade rum högst upp, 3 våning, med balkong med havsutsikt. Underbar utsikt. Generös frukost och trevlig bar. Alltid välstädat och vi kände oss ompysslade på ett skönt sätt. Tack, vi kommer gärna tillbaka!

 
2019-08-08

av Goran1955 Staffanstorp, Sverige

Toppen!

Vi mötes av ägaren , trevligt mottagande, märks att det är ett familje ägt hotell. Jätte fin frukost. det fanns allt. Rummet va nr 40 med fin utsikt över viken och beachen. Städas varje dag med trevlig personal.Negativt va ingen hiss men vi fick hjälp av personalen efter som det låg på 3 våningen.

 
2018-08-13

av johannag914 Uppsala, Sverige

Helt okej.

Mysigt hotell men en stor nackdel för oss var att det var väldigt lyhört. Bodde längst ner med balkong mot gatan. Hörde ofta dom som bodde i rummet bredvid. Väldigt hårda sängar.. borde även finnas en tekokare på rummet. Frukosten var väldigt bra och mysigt att sitta i deras trädgård:) Jag tror att det är ett bra hotell för att stanna en natt eller två inte en hel vecka.