Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen och läget
-
Mycket lyhört

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Nära strand och staden. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Litet. Trevlig personal. Närhet till havet
-
Pool

Bekräftad gäst: 2021-09-07


9 av 10

+
Personal och service
-
Badrum

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
Mysigt, jättetrevlig personal, ägarfamiljen var väldigt gulliga och väldigt tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Bra läge, nära till allt. Vänligt bemötande av personal.
-
Färskt bröd varje dag, gärna bullar t ex.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Läget Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
42
Bra
 
9
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-08-08

av Goran1955 Staffanstorp, Sverige

Toppen!

Vi mötes av ägaren , trevligt mottagande, märks att det är ett familje ägt hotell. Jätte fin frukost. det fanns allt. Rummet va nr 40 med fin utsikt över viken och beachen. Städas varje dag med trevlig personal.Negativt va ingen hiss men vi fick hjälp av personalen efter som det låg på 3 våningen.

 
2018-08-13

av johannag914 Uppsala, Sverige

Helt okej.

Mysigt hotell men en stor nackdel för oss var att det var väldigt lyhört. Bodde längst ner med balkong mot gatan. Hörde ofta dom som bodde i rummet bredvid. Väldigt hårda sängar.. borde även finnas en tekokare på rummet. Frukosten var väldigt bra och mysigt att sitta i deras trädgård:) Jag tror att det är ett bra hotell för att stanna en natt eller två inte en hel vecka.

 
2018-06-11

av anderss762

Perfekt läge

Mysigt Hotel med närhet till strand, tavernor och allt övrigt i Parga. Trevlig personal med ett extra plus för Angelique som städade vårt rum och hade hand om frukosten. Hade rum på översta våningen med utsikt över havet. Rent, fräscht och välskött hotel i ett lugnt område av Parga. Mycket bra och välsorterad frukost med allt från ägg & bacon till jordgubbar och kaffebröd. Rekommenderas.

 
2018-05-29

av Resenar57 Borås, Sverige

Jättefint och välskött hotell som är familjeägt.Bra rum ,vissa med utsikt mot havet.Fri wi-fi och kylskåp på rummet.Fruk

Ett toppenställe som ligger bra till i Parga.Nära till allt.Trevlig personal och bra och varierande frukost.Det går med fördel att sitta i tradgården och dricka något från baren eller bara titta på människor som passerar på gatan utanför

 
2017-09-13

av HelgeH243 Kreta, Grekland

Familjär fingertoppskänsla med bästa läge!

Ligger i kanten alldeles ovanför stadsstranden. Underbart trevlig personal!!! Ingenting är omöjligt! Trevliga rum o bra standard. Frukosten klart bättre än beskrivningen. Ngt för alla o man blir rejält mätt. Mysig trädgård mot gatan där man njuter av att spana in förbipasserande samtidigt som man avnjuter frukosten. Då det varma havet ligger blott 100 m bort saknar man aldrig pool. Kommer gärna tillbaka!!