Enrumslägenheter

Rymliga och charmiga enrumslägenheter med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, och enklare köksutrustning. Vissa lägenheter har ugn och vissa har mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Takfläkt. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter superior

Rymliga och fina enrumslägenheter superior med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning. Vissa lägenheter har ugn och vissa har mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Takfläkt. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Vissa lägenheter har massagedusch. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage, med vardagsrum och minikök på nedre botten och ett sovrum samt badrum på övre plan. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, och enklare köksutrustning. Vissa lägenheter har ugn och vissa har mikrovågsugn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Takfläkt. Hårtork. Badrum med jacuzzi och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 110 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.