Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Mycket trevligt hotell i vacker och välskött trädgårdsmiljö med terasser. Fin pool.
-
Bubbelbadkaret / duschen i vår lägenhet nr 53 behöver fräschas upp. Bl.a. mögel i fogarna. Irriterande getingar vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


7 av 10

+
Läget Utsikten Tyst
-
Byten av handukar oftare eller när man vill

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Den familjära stämningen på hotellet. Omtänksam och serviceinriktad personal. Underbar utsikt och trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


9 av 10

+
Läget,personalen,lungt och fint. Bra pool område.
-
Vinglas,vinöppnare och bättre knivar i lägenheterna. Fick vinglas när vi frågade men borde finnas på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Helheten man kände sig omhändertagande, allt gick att ordna Vackert och ombonat, bra avstånd från buller i centrala Parga
-
Större område runt poolen, svårt att få plats om man kom vid lunch

Bekräftad gäst: 2021-08-30


10 av 10

+
Mycket hjälpsam personal och bra läge!
-
Att strandbussen kunde gå lite tidigare än 10,30!

Bekräftad gäst: 2021-08-09


8 av 10

+
Trevligt och lugnt.
-
Svårt att hitta dit ifrån transfern.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

+
Vackert, god frukost ,härligt poolområde , bra städning
-
Stenhårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

146 omdömen
Utmärkt
 
122
Väldigt bra
 
22
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-05

av Mejamamma

Underbart hotell!

Underbart ställe med urmysigt trädgård och fin pool! Personlig service och alldeles underbar personal! Bra läge med gratis shuttlebuss till Valtos Beach om man inte vill promenera. Vill verkligen rekommendera Magdas!

 
2018-08-26

av Mejatindra

Semester

Så trevlig personal. Bra frukost. Riktigt fina lägenheter. Härliga sängar! Fin pool. Vi har haft en underbar semester. Älskar det här stället! Trots massor av trappor, som var jobbiga men stärkte benmusklerna, ger jag högsta betyg!

 
2017-09-25

av 927jimmieh

Semester

Ett härligt familjärt hotell. Första kvällen kom vi fram sent men det var inga problem att servera mat till vilket kändes skönt efter resan. Rummen var mysiga men en uppdatering av interiören hade inte varit fel i rummen vid poolen. Barnen älskade poolområdet och pizzan. Frukosten var bra också och man fick bestjäla från en meny, det är alltså ingen buffé. Värt att nämna är att det är mycket nivåskillnader och trappor. - är att städningen kunde vara bättre. Blir det Parga igen så blir det hit igen!

 
2017-09-16

av peka62 Västerås, Sverige

Hemtrevlig hotell

Charmigt hotell med mycket vänlig personal. Ger en grekiskt atmosfär med lite Mama Mia känsla. Många trappor så man måste vara rörlig. Ett mysigt frukost upplägg utomhus i härlig miljö. En bit backig väg att gå till stranden.

 
2016-07-04

av 149birgittab Östersund, Sverige

Härlig vistelse

Vi hade en fantastisk vecka på Magdas hotell. Personalen var otroligt gästvänliga. Vi har antagligen stärkt våra benmuskler också (många trappor). Allt gick att ordna bara att fråga. Sista dagen skulle vi resa på EM vi fick låna ett rum där vi kunde göra oss klara för hemfärd. TOPPEN.