Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger i byggnaden närmast havet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med balkong eller terrass och jacuzzi samt havsutsikt. Rummen ligger i byggnaden närmast havet och har två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan skärmas av med en skjutdörr av glas. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Executiverum

Executiverum med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen. En stor dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i byggnaden närmast havet och består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en frostad glasdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Kaffemaskin. Tv med internationella kanaler Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit premium med jacuzzi

Juniorsvit premium med en jacuzzi på balkongen/terrassen. Rummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen och har två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan skärmas av med en skjutdörr av glas. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior

Juniorsvit superior med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen och har två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan skärmas av med en skjutdörr av glas. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 39-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.