Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget på sluttningen ner mot stranden. De var väldigt omsorgsfulla mot vår grupp när vi även hade kontakt med er på Apollo. Vackra byggnader. Ansvariga chefer rörde sig bland gästerna och kollade hur vi hade det. Solstolar, badrock och strandhanddukar ingår - väldigt bra!
-
Relativt otränad serveringspersonal, dyrt att köpa måltidsdryck.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


10 av 10

+
Standarden, servicen, maten och läget precis vid havet i lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-21


10 av 10

+
Närheten till havet och den mordena designen.
-
Hade inte riktigt koll på vad jag bokat så mina förväntningar blev bättre än vad jag förväntade mig.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


9 av 10

+
Personalen!
-
Lite tråkig stämning att de började packa ihop hotellet för säsongen mitt bland gästerna …tex bära bort solsängar på stranden, men har oxå förståelse för detta

Bekräftad gäst: 2023-10-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-10


10 av 10

+
Stranden och vänlig personal. Bra system för solstolar på stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Rent och snyggt. Vi fick ett lyxigare rum än vi beställt från början.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Läget,stranden och atmosfären.
-
Maten och livemusik/underhållning.

Bekräftad gäst: 2023-10-03


10 av 10

+
Nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-21


9 av 10

+
Lugnet
-
Träningsmöjligheter

Bekräftad gäst: 2023-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

738 omdömen
Utmärkt
 
513
Väldigt bra
 
120
Bra
 
58
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2023-09-12

av viktoriaw829 Stockholm, Sverige

Vackert läge men många småbarn

Var beredd på många sällskap med småbarn och spädbarn… Hotellet ligger på en fantastisk strand utanför Parga. Gott om solsängar till alla och trevlig personal. Bra varierad buffé men dyr dricka till maten och i baren.

 
2024-05-27

av Marten A

stark rekommendation

Det absolut bästa hotellet jag varit på! mycket fräscht och rent, otroligt bra service och mycket trevlig personal! Åkte med frugan och min 10månaders son, vi hade en riktigt fin vistelse på alla möjliga sätt! stark rekommendation! Thank you Lichnos beach, thank you Alexandra and Christos and all stuff you are amazing! see you next yers! /Lyon

 
2022-09-13

av frasas15 Skövde, Sverige

Toppenställe!

Ett riktigt fint hotell med ljusa fräscha rum och med ljuvlig havsutsikt! Bra service från hotellet och stor eloge till Alex i restaurangen för toppenservice samt övrig trevlig personal! Alltid vänliga! Maten var riktigt bra! Lugnt och skönt ställe och enkelt att ta sig intill Parga! Hit kommer vi definitivt resa igen!

 
2022-09-09

av 754helenat Linköping, Sverige

Rent och fint Hotel med otroligt läge

Mycket nöjda med vår vistelse! Servicen är fantastisk, framförallt i restaurangen. Mycket hjälpsamma och gör det lilla extra för oss som gäster. Hotellet är snyggt och rent, fina rum med otrolig utsikt över havet. Vill man bo i ett lugnt område med en härlig småkornig strand är detta perfekt! Smidigt att ta taxi in till Parga för middagar mm. Tack för en fin vistelse!

 
2022-05-28

av 323joakimk Sverige

Helt underbart!

Fina rum med grym utsikt! Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi hade halvpension vilket fungerade bra för oss, maten var i toppklass. Tyvärr ingick inte dryck på middagen, kan tycka att vatten åtminstone borde ingått. Taxibåt in till parga går från stranden och tog 15-20 minuter, mysig liten tripp. Tips är att ta promenaden upp bland olivträden, fortsätter man stigen kommer man till slut till en fin kyrka med utsikt över hela Parga stad.