Rumstyper på Eterrano Seaside Retreat

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Illy kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomsten och finns sedan att köpa i receptionen. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med en soffa samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Illy kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomsten och finns sedan att köpa i receptionen. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med en privat pool på markterrassen. På terrassen finns två solsängar samt en stege ner i poolen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Illy kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomsten och finns sedan att köpa i receptionen. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.